337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

canım o kadar karamsar olma ALLAH kavustursun ama manısaya soguk dıyorsan doguda görev edenler ne yapsın doguyada gerek yok Ankara en basıtınden şükret kuzum şükretmedikce guler gecmıyor

haklısın canım senin askerin ankarada heralde Allah kavuştursun.
şimdi aradı herşeyiimm sesini duymak öle bi huzur veriyoki uçuyorum havalara :)
kızlar bide ev telefonundan görüşmeye çalışın ankesörlüden cebi arayınca çok kontör gidiyomuş

bende sevgılım gıtmeden kılo almıstım :) o yıyordu ben de yıyordum :) benım neyımeyse o kadar yemek neyse kı verdım bıle

valla bize kiloyu aldıran bu erkekler sürekli bişiler yeme modundalar benim dana 85 kiloyla gtti akşamları da kantinde tost pizza yiyormuş kamuflajlar büyük geldi diyordu bende heralde onların içini doldurmak için kilo alcan dedim

Sen gittikten sonra yalnız kalacağım.
Yalnız kalmaktan korkmuyorum da,
ya canım ellerini tutmak isterse...

Evet Sevgili,
...Kim özlerdi avuç içlerinin ter kokusunu,
kim uzanmak isterdi ince parmaklarına,
mazilerinde görkemli bir yaşanmışlığa tanıklık etmiş olmasalardı eğer!!

kızlar bide şöyle bir durum var bazı ankesörlüler evden geri aranmıyo bugün aşkım aradı kapa ben ariyim dedim arıyorum şebeke hatası diyo olmuyo yani

sen ara onu ankesörlüden ben öyle yapıyorum hiç kontoru gitmiyor

benımkıde 83-84le gıttı :)))))) kılo verme hayallerıyle gıtmeden bır kac tane hedıye alacaktım hep alma kılo verıcem nasılsa dıye engelledı benı ama hıc sanmıyorum onun kılo verecegını

kızlar bide şöyle bir durum var bazı ankesörlüler evden geri aranmıyo bugün aşkım aradı kapa ben ariyim dedim arıyorum şebeke hatası diyo olmuyo yani

canım ya kötü olmuşş:44: ben konuşabiliyorum hem değişik no dan aradı ikisini de araybiliyorumm

ben bunu hiç düşünmemiştim canım yarın ararsa bende denerim bakalım. gerçi her aradığında ayrı bi numara çıkıyo o da çok ilginç

tatlım bızde de ılk oyle olmustu..sonra buldu gerı aranabılen ankesorluyu..mutlaka vardır..kesfetmesı lazım :) farklı ankesorlulerden arasın senı,cevresıne sorsun...mutlaka vardır gerı aranan..
sımdı benımkı hep aynı numaradan arıyor..

benim de bi iştahım kapansa çok güzel olacak. bende ters etki yaptı çikolatalara verdim kendimi korkuyorum o gelene kadar tanınmıycak hale gelmesem bari

aman dikkat! bir arkadaşım 15 ay askerlik yaptı çocuk 12 kız 17 kilo almışş ikisi de verim geçirmişti hala veremediler kiloları

bidaha aradığında söyliyim aranan ankesörlü bulsun,yerim ben onun aranan ankesörlü tel. keşfeden beyninicekhum bu arada sabahtan beri yazıcam araya laf karışıyo kayınvaliden için geçmiş olsun canım

aman dikkat! bir arkadaşım 15 ay askerlik yaptı çocuk 12 kız 17 kilo almışş ikisi de verim geçirmişti hala veremediler kiloları

düşünemiyorum kendimi öyle zaten kısayımm. aşkımın orda canı çıkıyo zaten zayıf yanında ben top gibi olurum. oynar durur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…