canım o kadar karamsar olma ALLAH kavustursun ama manısaya soguk dıyorsan doguda görev edenler ne yapsın doguyada gerek yok Ankara en basıtınden şükret kuzum şükretmedikce guler gecmıyor
bende sevgılım gıtmeden kılo almıstım :) o yıyordu ben de yıyordum :) benım neyımeyse o kadar yemekneyse kı verdım bıle
haklısın canım senin askerin ankarada heralde Allah kavuştursun.
şimdi aradı herşeyiimm sesini duymak öle bi huzur veriyoki uçuyorum havalara :)
kızlar bide ev telefonundan görüşmeye çalışın ankesörlüden cebi arayınca çok kontör gidiyomuş
haklısın canım senin askerin ankarada heralde Allah kavuştursun.
şimdi aradı herşeyiimm sesini duymak öle bi huzur veriyoki uçuyorum havalara :)
kızlar bide ev telefonundan görüşmeye çalışın ankesörlüden cebi arayınca çok kontör gidiyomuş
valla bize kiloyu aldıran bu erkekler sürekli bişiler yeme modundalar benim dana 85 kiloyla gttiakşamları da kantinde tost pizza yiyormuş kamuflajlar büyük geldi diyordu bende heralde onların içini doldurmak için kilo alcan dedim
aynı ya hiç iştahım yokk düğünden snra 3 kilo almıştm onları da vercem sanırım bahaneyle
kızlar bide şöyle bir durum var bazı ankesörlüler evden geri aranmıyo bugün aşkım aradı kapa ben ariyim dedim arıyorum şebeke hatası diyo olmuyo yani
ben katıldım cnm:)
canım ya kötü olmuşş:44: ben konuşabiliyorum hem değişik no dan aradı ikisini de araybiliyorumm
kızlar bide şöyle bir durum var bazı ankesörlüler evden geri aranmıyo bugün aşkım aradı kapa ben ariyim dedim arıyorum şebeke hatası diyo olmuyo yani
benim de bi iştahım kapansa çok güzel olacak. bende ters etki yaptı çikolatalara verdim kendimi korkuyorum o gelene kadar tanınmıycak hale gelmesem bari
sen ara onu ankesörlüden ben öyle yapıyorum hiç kontoru gitmiyor
tatlım bızde de ılk oyle olmustu..sonra buldu gerı aranabılen ankesorluyu..mutlaka vardır..kesfetmesı lazım :) farklı ankesorlulerden arasın senı,cevresıne sorsun...mutlaka vardır gerı aranan..
sımdı benımkı hep aynı numaradan arıyor..
aman dikkat! bir arkadaşım 15 ay askerlik yaptı çocuk 12 kız 17 kilo almışşikisi de verim geçirmişti hala veremediler kiloları
hosgeldin canimm.
hadi kizlarrrr pamuk eller facebook`a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?