kuzum günaydın tatlişkom benim pek bi mutlu mesut gördüm seni bugün,bunda sanırım şafağın bi etkisi var,demi?şafağını severim senin kuzucukum,hep mutlu ol emi
canlarr yoldayımm geliioom şafak attırmaya yetişcem inşallahh..
özledimm hepnizi çookk..
özledimm hepnizi çookk..
özledimm hepnizi çookk..
kimsecikler yok burda yaa nereye kayboldunuz güzellerr....
selam kızlar..istanbuldan selam olsun şafak 34 İstanbullinanamıyorum resmen 1 ay kalıyor kızlar ya buarada 339. donemler gıtmış galıba ilkgunlerım aklıma geldı..kızlar şaka maka gerçekten bıtıyor galıba bızımkı ınanamıyorum
sizinki bitiyor bizimki yeni başlıyor iskenderun da denizci askeri olan var mı? biraz bilgi almak istiyorum.
sizinki bitiyor bizimki yeni başlıyor iskenderun da denizci askeri olan var mı? biraz bilgi almak istiyorum.
Allah sabır versin eninde sonunda bitecek, inşallah çabucak biter.
valla benim bildiğim bizim burda, iskenderun da askerlik yapan yok canım.[/QUOT
Allah hepimize sabır versin inşallah geçsin bir an önce bitsin aşkım gelsin
selaaam kızlarrr :)) mutluyum bu gün sınıfım birnci olduu bilgi yarışmasında :)) atarsa da 34 istanbullll :))
Allah sabır versin eninde sonunda bitecek, inşallah çabucak biter.
valla benim bildiğim bizim burda, iskenderun da askerlik yapan yok canım.[/QUOT
Allah hepimize sabır versin inşallah geçsin bir an önce bitsin aşkım gelsin
iyi akşamlar benim askerim acemiliğini iskenderunda yapmıştı denizci olarak..yaklaşık 15 20 günü orada geçirdi..yardımcı olabilirsem ne mutlu..
selaaam kızlarrr :)) mutluyum bu gün sınıfım birnci olduu bilgi yarışmasında :)) atarsa da 34 istanbullll :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?