yelizcim şafak 34 olduğunda bana bi sözün vardı bilmem hatırlıomusun:44:
aynen öleeee:))) bütün 337.kısa dönemler yanlış sayıyoz:) hehe olsun benım askım 17 sınde burda kısmetse ama bana göre şafak 34:)) bozamam
hahahahah ayy hatırladım tabeee:)))))) tuzlu tuzsuz,siyah beyaz:) kabak japon????
ya mantık olarak doğan güneş zaten 17 si oluyo aynı kapıya çıkyıo işte:)benim içinde doğru :)
16 mayısta sabah erkenden çıkacak sevgilim..gece de evinde inşallah :)
Valla guzel yerı cook. Ama bogaza bı gıtmek lazım once. Sana yakın cıdden atla gel=)
hahahahah ayy hatırladım tabeee:)))))) tuzlu tuzsuz,siyah beyaz:) kabak japon????
ya mantık olarak doğan güneş zaten 17 si oluyo aynı kapıya çıkyıo işte:)
hadı ben yatım de zaman cabuk gecsın..
Safak 35. Mehtap 4=)
Iyı geceleeer..
kıslar uyanın ya aşkımın olduğu yere gidyoruz bugün istanbuldayız hayalide olsa istanbuldayız bugün ya az kaldı benmkide 17 sinde çıkıyooo çok özledim çooooookkkkkkkk
wakeupcalll nasılsınn canımmm ? oo bu haftasonu senin ne güzeeelll
inşalah çok çook güzel geçer..havalar da iyi oluur..bizim çektiğimiz sıkıntıyı siz çekmezsiniz
günaydıın canımm eveeet bugün istanbuldayıızzz...gidelimm kapılarına dayanalımmm...bu aralar denetim varmış biz hiç konuşamıyoruz da yaadün gece beni aradı ama uyumuşum bi iki kelime konuştuk ama pek hatırlamıyorumdaa !!! çoook seviyorum demişti bi onu hatırlıyorummm
ooof ooooofff bitsinnn artıııık bu çileeee....
:84::84::84::84::84:
cnm ya valla dün hiç aramadıdenetim olduğunuda bilmiyorum valla btcek ya az kaldı bak ben hiç daha görmedim bugün 4 ay oldu görmeyeli
Insallah canımm. Havalar sıcak olsun guneslı olsuun. Oncekı gıttıgımde yagmur cok yagıyordu soguktu. Gercı askımm ıcımı ısıtıyodu ama
Haftasonu gelsın artıııııııııııııık
haftasonu gelsiiin bi an önceee bizde çok isteriz canım sonra 20lere düşücez çünküüüü !!!! :))))
bugüüün bizim biletler teslim oluyooor
ewt cnm ya biletlerimiz geliyooooooooooo yupiiiiiiii tey tey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?