canım bişey sorucaktım sana..önceki sayfalarda okudumda..askerin ankara mamakta galiba hangi birlikte?benim eşimde ankara mamakta bakım birliği:98::98::98:
selaaam kızlarrr :)) mutluyum bu gün sınıfım birnci olduu bilgi yarışmasında :)) atarsa da 34 istanbullll :))
tebrikler öğretmenim:81::81::81:
selaaam kızlarrr :)) mutluyum bu gün sınıfım birnci olduu bilgi yarışmasında :)) atarsa da 34 istanbullll :))
teşekkürlerr canıım beniim :)) dün burda muhabbet dönmüş wakeupcall 2 gün sewgilinlee olcakmışsıın ahh ahhh şimdi ben de 2 gün yanyanaa olmayıı nası isterdiimpek bi imrendim kuzum bzim yerimizee de tadınıı çıkarrr :))
Eveeet gıdıyorum ınsallah cuma gunu=) haftasonu gelsın artık sevgılımı ozledıım=)
hosbulduk tatlımm=) gıdıyoruuum cok heyecanlıyım=) az kaldı canım ya bak 34 guncuk..ooo wakeupcall gelmiş..hosgeldin canımsevgilinin yanına gidiyomussun ohh ne güzel yaa ben kaç aydır görmedim yaaa
2 güncüük kaldı sayılırr cumayı saymaaa heycanla geçer hazırlıkla geçer o gün :))) haydiii bakalııım hayal kurr şimdi git iki günde gerçekleştir dööön :)) ohh miis :))
hosbulduk tatlımm=) gıdıyoruuum cok heyecanlıyım=) az kaldı canım ya bak 34 guncuk..
been yatıyooruum :)) şafağı atmış sayıyoruum :)) şfk 33 içeellll :)) öpüorum sizlerii....
yaa ne azı bide askerlik bitince ailesi ist degil önce onların yanına gitcek..sonra gelcek yani bi 2hafta daha beklicem canım..gerci askım söyledi önce yanına geliyim diye ama sonra mecbur gitcek ailesin yanına görmeye oyüzden dedim önce aileni gör sonrada gell bidaha bekliyemem artıkkk özledimmm...
Canım benımkı de gelmıcek ıstanbula. Hazıranda gelır anca. Bırlıkte beklerız artık=(
benimde işte haziranda gelcek evet beraber bekleriz canım..kaç ay görmemiş olcam yaa..
Sen hıc gıdemedın mı ya=( yok muydu gıtme sansın=(
yok canım gitmedim..ya aslında günübirlik gidebilirim ama bizimkilere pek öyle yalan konusamıyorum oyüzden gidemedim..
Valla ben cok guzel konusuyorum yalan=) bu haftasonu arakadaslarımda kalıcam ben meselaadogru degıl belkı ama napalım aşık ınsan mantıklı davranamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?