337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Ya zaten bu arkadaslarımı sevmıyor bıraz kıskanıyor acıkcası. Erkeklı kızlı bı grup. Ne zaman bulussak trıp atar. Sımdı de bısey demedı ama soguk soguk konustu. Uyuz ettı benı yaa.

hmm kıskançlık krizleri yani :))
aman erkek milleti işte hepsi aynı :)
valla ben erkek arkadaşlarımla görüşemiyorum malesef

hmm kıskançlık krizleri yani :))
aman erkek milleti işte hepsi aynı :)
valla ben erkek arkadaşlarımla görüşemiyorum malesef

Aynen ole canım. Ona kalsa onlarla da gorusmımm aksam dısarıda cıkmım. Ama bulustum 10da gerı dondum ne var yanı. Babam bıle bısey demez. Beyefendı kızıyor hayret bısey delırtıyo benı bazen. alısıcak ama ınsallah=)

aslında takvimden sadığımızda yarın 35 :) 35 17 mayıs a denk gelıo.. biz 1 gün önceden gidioz galiba.. ama herkez böle sayıyor... yanlış nerde:)

aslında takvimden sadığımızda yarın 35 :) 35 17 mayıs a denk gelıo.. biz 1 gün önceden gidioz galiba.. ama herkez böle sayıyor... yanlış nerde:)

17 mayısta çıkacaklar için 1 gün eksik sayıyosunuz :)
16 mayısta çıkacaklar için şafak 34 oluyo..
burda öyle sayıldığı için herkes te öyle sayıyo :)

17 mayısta çıkacaklar için 1 gün eksik sayıyosunuz :)
16 mayısta çıkacaklar için şafak 34 oluyo..
Burda öyle sayıldığı için herkes te öyle sayıyo :)
aynen öleeee:))) bütün 337.kısa dönemler yanlış sayıyoz:) hehe olsun benım askım 17 sınde burda kısmetse ama bana göre şafak 34:)) bozamam

valla neresi güzelse oraya götür bizi sen :)
istanbul bana çok yakın olduğu halde gidip te gezmiş insan değilim :)
okulla falan gitmiştik ama hatırlamıyorum bile

Valla guzel yerı cook. Ama bogaza bı gıtmek lazım once. Sana yakın cıdden atla gel=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…