• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kıslar uyanın ya aşkımın olduğu yere gidyoruz bugün istanbuldayız hayalide olsa istanbuldayız bugün ya az kaldı benmkide 17 sinde çıkıyooo çok özledim çooooookkkkkkkk :10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

kıslar uyanın ya aşkımın olduğu yere gidyoruz bugün istanbuldayız hayalide olsa istanbuldayız bugün ya az kaldı benmkide 17 sinde çıkıyooo çok özledim çooooookkkkkkkk :10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

günaydıın canımm eveeet bugün istanbuldayıızzz...gidelimm kapılarına dayanalımmm...bu aralar denetim varmış biz hiç konuşamıyoruz da yaa :43: :43: :43: dün gece beni aradı ama uyumuşum bi iki kelime konuştuk ama pek hatırlamıyorumdaa !!! çoook seviyorum demişti bi onu hatırlıyorummm :69: :69: :69: :69:

ooof ooooofff bitsinnn artıııık bu çileeee....

:84::84::84::84::84:

wakeupcalll nasılsınn canımmm ? oo bu haftasonu senin ne güzeeelll :31: :31:

:nazar:inşalah çok çook güzel geçer..havalar da iyi oluur..bizim çektiğimiz sıkıntıyı siz çekmezsiniz

wakeupcalll nasılsınn canımmm ? oo bu haftasonu senin ne güzeeelll :31: :31:

:nazar:inşalah çok çook güzel geçer..havalar da iyi oluur..bizim çektiğimiz sıkıntıyı siz çekmezsiniz

Insallah canımm. Havalar sıcak olsun guneslı olsuun. Oncekı gıttıgımde yagmur cok yagıyordu soguktu. Gercı askımm ıcımı ısıtıyodu ama:69:
Haftasonu gelsın artıııııııııııııık:1:

günaydıın canımm eveeet bugün istanbuldayıızzz...gidelimm kapılarına dayanalımmm...bu aralar denetim varmış biz hiç konuşamıyoruz da yaa :43: :43: :43: dün gece beni aradı ama uyumuşum bi iki kelime konuştuk ama pek hatırlamıyorumdaa !!! çoook seviyorum demişti bi onu hatırlıyorummm :69: :69: :69: :69:

ooof ooooofff bitsinnn artıııık bu çileeee....

:84::84::84::84::84:

cnm ya valla dün hiç aramadıdenetim olduğunuda bilmiyorum valla btcek ya az kaldı bak ben hiç daha görmedim bugün 4 ay oldu görmeyeli

cnm ya valla dün hiç aramadıdenetim olduğunuda bilmiyorum valla btcek ya az kaldı bak ben hiç daha görmedim bugün 4 ay oldu görmeyeli

son bir ay çok az kaldı..sabır sabıııır yaaa sabııııııır :52: :52:

biz normalde de ayrı şehirlerdeyiz zatenn askerden gelince hepten çekilmez olucak..onlar askerden sonra hemen bize gelmeyi düşünyorlar ama nasıl olacak bakalımm..inşalahh bizimkilerin askerliği bitince tekeer tekeeer giderizz :)))

Insallah canımm. Havalar sıcak olsun guneslı olsuun. Oncekı gıttıgımde yagmur cok yagıyordu soguktu. Gercı askımm ıcımı ısıtıyodu ama:69:
Haftasonu gelsın artıııııııııııııık:1:

haftasonu gelsiiin bi an önceee bizde çok isteriz canım sonra 20lere düşücez çünküüüü !!!! :))))
bugüüün bizim biletler teslim oluyooor :66: :66:

ewt cnm ya biletlerimiz geliyooooooooooo yupiiiiiiii tey tey :6::6::6::6:

kuzum günaydın tatlişkom benim pek bi mutlu mesut gördüm seni bugün,bunda sanırım şafağın bi etkisi var,demi?şafağını severim senin kuzucukum,hep mutlu ol emi :16::17::69::nazar:

Back
X