- 1 Ocak 2011
- 3.765
- 0
- 116
- 40
yelizcim şafak 34 olduğunda bana bi sözün vardı bilmem hatırlıomusun:44:
hahahahah ayy hatırladım tabeee:)))))) tuzlu tuzsuz,siyah beyaz:) kabak japon????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yelizcim şafak 34 olduğunda bana bi sözün vardı bilmem hatırlıomusun:44:
aynen öleeee:))) bütün 337.kısa dönemler yanlış sayıyoz:) hehe olsun benım askım 17 sınde burda kısmetse ama bana göre şafak 34:)) bozamam
hahahahah ayy hatırladım tabeee:)))))) tuzlu tuzsuz,siyah beyaz:) kabak japon????
ya mantık olarak doğan güneş zaten 17 si oluyo aynı kapıya çıkyıo işte:)benim içinde doğru :)
16 mayısta sabah erkenden çıkacak sevgilim..gece de evinde inşallah :)
Valla guzel yerı cook. Ama bogaza bı gıtmek lazım once. Sana yakın cıdden atla gel=)
ya mantık olarak doğan güneş zaten 17 si oluyo aynı kapıya çıkyıo işte:)
hadı ben yatım de zaman cabuk gecsın..
Safak 35. Mehtap 4=)
Iyı geceleeer..![]()
kıslar uyanın ya aşkımın olduğu yere gidyoruz bugün istanbuldayız hayalide olsa istanbuldayız bugün ya az kaldı benmkide 17 sinde çıkıyooo çok özledim çooooookkkkkkkk![]()
wakeupcalll nasılsınn canımmm ? oo bu haftasonu senin ne güzeeelll![]()
inşalah çok çook güzel geçer..havalar da iyi oluur..bizim çektiğimiz sıkıntıyı siz çekmezsiniz
günaydıın canımm eveeet bugün istanbuldayıızzz...gidelimm kapılarına dayanalımmm...bu aralar denetim varmış biz hiç konuşamıyoruz da yaa![]()
![]()
dün gece beni aradı ama uyumuşum bi iki kelime konuştuk ama pek hatırlamıyorumdaa !!! çoook seviyorum demişti bi onu hatırlıyorummm
![]()
![]()
![]()
ooof ooooofff bitsinnn artıııık bu çileeee....
:84::84::84::84::84:
cnm ya valla dün hiç aramadıdenetim olduğunuda bilmiyorum valla btcek ya az kaldı bak ben hiç daha görmedim bugün 4 ay oldu görmeyeli
Insallah canımm. Havalar sıcak olsun guneslı olsuun. Oncekı gıttıgımde yagmur cok yagıyordu soguktu. Gercı askımm ıcımı ısıtıyodu ama![]()
Haftasonu gelsın artıııııııııııııık![]()
haftasonu gelsiiin bi an önceee bizde çok isteriz canım sonra 20lere düşücez çünküüüü !!!! :))))
bugüüün bizim biletler teslim oluyooor![]()
![]()
ewt cnm ya biletlerimiz geliyooooooooooo yupiiiiiiii tey tey![]()