• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

teekkürler daisybety we elfida :)) hastaydıım zaten iyi bigün oldu yanii :) kısa süreliğine hastalıımı we hasreti unuttu yawrucuklarım :))

tebrikler öğretmenim:81::81::81:

teşekkürlerr canıım beniim :)) dün burda muhabbet dönmüş wakeupcall 2 gün sewgilinlee olcakmışsıın ahh ahhh şimdi ben de 2 gün yanyanaa olmayıı nası isterdiim :( pek bi imrendim kuzum bzim yerimizee de tadınıı çıkarrr :))

ooo wakeupcall gelmiş..hosgeldin canım:71:sevgilinin yanına gidiyomussun ohh ne güzel yaa ben kaç aydır görmedim yaaa:14::14:

selaaam kızlarrr :)) mutluyum bu gün sınıfım birnci olduu bilgi yarışmasında :)) atarsa da 34 istanbullll :))

teşekkürlerr canıım beniim :)) dün burda muhabbet dönmüş wakeupcall 2 gün sewgilinlee olcakmışsıın ahh ahhh şimdi ben de 2 gün yanyanaa olmayıı nası isterdiim :( pek bi imrendim kuzum bzim yerimizee de tadınıı çıkarrr :))

Eveeet gıdıyorum ınsallah cuma gunu=) haftasonu gelsın artık sevgılımı ozledıım=)

Eveeet gıdıyorum ınsallah cuma gunu=) haftasonu gelsın artık sevgılımı ozledıım=)

2 güncüük kaldı sayılırr cumayı saymaaa heycanla geçer hazırlıkla geçer o gün :))) haydiii bakalııım hayal kurr şimdi git iki günde gerçekleştir dööön :)) ohh miis :))

been yatıyooruum :)) şafağı atmış sayıyoruum :)) şfk 33 içeellll :)) öpüorum sizlerii....

2 güncüük kaldı sayılırr cumayı saymaaa heycanla geçer hazırlıkla geçer o gün :))) haydiii bakalııım hayal kurr şimdi git iki günde gerçekleştir dööön :)) ohh miis :))

Gecmıyor gunlerrr delırcemm=)
yarın gıdıp bılet alcam kesınlescek bıraz daha=) hayallerım gercek olsun noluuuur=)

hosbulduk tatlımm=) gıdıyoruuum cok heyecanlıyım=) az kaldı canım ya bak 34 guncuk..

yaa ne azı bide askerlik bitince ailesi ist degil önce onların yanına gitcek..sonra gelcek yani bi 2hafta daha beklicem canım..gerci askım söyledi önce yanına geliyim diye ama sonra mecbur gitcek ailesin yanına görmeye oyüzden dedim önce aileni gör sonrada gell bidaha bekliyemem artıkkk özledimmm...

yaa ne azı bide askerlik bitince ailesi ist degil önce onların yanına gitcek..sonra gelcek yani bi 2hafta daha beklicem canım..gerci askım söyledi önce yanına geliyim diye ama sonra mecbur gitcek ailesin yanına görmeye oyüzden dedim önce aileni gör sonrada gell bidaha bekliyemem artıkkk özledimmm...

Canım benımkı de gelmıcek ıstanbula. Hazıranda gelır anca. Bırlıkte beklerız artık=(

yok canım gitmedim..ya aslında günübirlik gidebilirim ama bizimkilere pek öyle yalan konusamıyorum oyüzden gidemedim..

Valla ben cok guzel konusuyorum yalan=) bu haftasonu arakadaslarımda kalıcam ben meselaa:1: dogru degıl belkı ama napalım aşık ınsan mantıklı davranamaz:69:

Back
X