Valla ben de anlamadım kapatırken normaldı sız sahıtsınız=) ama sımdı acılmıyor. Ekran kartıyla ılgılıymıs galıba anlamıyorum kı ben de=(
evet canım ekran kartıyla ilgilidir büyük ihtimal :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben de anlamadım kapatırken normaldı sız sahıtsınız=) ama sımdı acılmıyor. Ekran kartıyla ılgılıymıs galıba anlamıyorum kı ben de=(
evet canım ekran kartıyla ilgilidir büyük ihtimal :26:
=(( uyuz sevgılım de trıp attı bana cıktım ya dısarııı
anaa hadi ya ne dedi ki![]()
Ya zaten bu arkadaslarımı sevmıyor bıraz kıskanıyor acıkcası. Erkeklı kızlı bı grup. Ne zaman bulussak trıp atar. Sımdı de bısey demedı ama soguk soguk konustu. Uyuz ettı benı yaa.
hmm kıskançlık krizleri yani :))
aman erkek milleti işte hepsi aynı :)
valla ben erkek arkadaşlarımla görüşemiyorum malesef![]()
Aynen ole canım. Ona kalsa onlarla da gorusmımm aksam dısarıda cıkmım. Ama bulustum 10da gerı dondum ne var yanı. Babam bıle bısey demez. Beyefendı kızıyor hayret bısey delırtıyo benı bazen. alısıcak ama ınsallah=)
inşallah canım :))
Hadı safak atsın uf sıkıldım bıtmedı bugun yaa=(
benım ızmırr. Sızın ıstanbuuul![]()
Hadı safak atsın uf sıkıldım bıtmedı bugun yaa=(
benım ızmırr. Sızın ıstanbuuul![]()
aaa wakeupcall senindemi çıkış 18miş bnm şafakta malatya 44![]()
evet bizim istanbul çok şükür :)
Gelın o zaman ıstanbulu gezelımm. Nereye gıtmek ıstersınız=)
aslında takvimden sadığımızda yarın 35 :) 35 17 mayıs a denk gelıo.. biz 1 gün önceden gidioz galiba.. ama herkez böle sayıyor... yanlış nerde:)
aynen öleeee:))) bütün 337.kısa dönemler yanlış sayıyoz:) hehe olsun benım askım 17 sınde burda kısmetse ama bana göre şafak 34:)) bozamam17 mayısta çıkacaklar için 1 gün eksik sayıyosunuz :)
16 mayısta çıkacaklar için şafak 34 oluyo..
Burda öyle sayıldığı için herkes te öyle sayıyo :)
valla neresi güzelse oraya götür bizi sen :)
istanbul bana çok yakın olduğu halde gidip te gezmiş insan değilim :)
okulla falan gitmiştik ama hatırlamıyorum bile![]()
Şafak İSTANBULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL