• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kuzum günaydın tatlişkom benim pek bi mutlu mesut gördüm seni bugün,bunda sanırım şafağın bi etkisi var,demi?şafağını severim senin kuzucukum,hep mutlu ol emi :16::17::69::nazar:

EWT HAYATIM günaydın cnm bnnm ya galiba ondan artık sıkıldım gelsin bebeğim sen napıyosun bakım konusamadımm dün ya işlerimiz yoğunda birascıkk :10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

aynen bu durumdayımm bendeee..:31: :31:

$18479810iy4.webp$86525077bt7.webp$81896171rp7.webp$57299710zi8.webp

canlarr yoldayımm geliioom şafak attırmaya yetişcem inşallahh..
özledimm hepnizi çookk..

Son düzenleme:
selam kızlar..istanbuldan selam olsun şafak 34 İstanbull :72: :52: inanamıyorum resmen 1 ay kalıyor kızlar ya :53: buarada 339. donemler gıtmış galıba ilkgunlerım aklıma geldı..kızlar şaka maka gerçekten bıtıyor galıba bızımkı ınanamıyorum :53:

selam kızlar..istanbuldan selam olsun şafak 34 İstanbull :72: :52: inanamıyorum resmen 1 ay kalıyor kızlar ya :53: buarada 339. donemler gıtmış galıba ilkgunlerım aklıma geldı..kızlar şaka maka gerçekten bıtıyor galıba bızımkı ınanamıyorum :53:

sizinki bitiyor bizimki yeni başlıyor iskenderun da denizci askeri olan var mı? biraz bilgi almak istiyorum.

sizinki bitiyor bizimki yeni başlıyor iskenderun da denizci askeri olan var mı? biraz bilgi almak istiyorum.

Allah sabır versin eninde sonunda bitecek, inşallah çabucak biter.

valla benim bildiğim bizim burda, iskenderun da askerlik yapan yok canım.

Allah kavuştursun canım bi arkadaşım iskenderunda denizci olarak yapmıştı askerliğini gayet rahattı hiçbir şikayetini duymadım inşallah senin askerinde rahat eder:26:

selaaam kızlarrr :)) mutluyum bu gün sınıfım birnci olduu bilgi yarışmasında :)) atarsa da 34 istanbullll :))

Allah sabır versin eninde sonunda bitecek, inşallah çabucak biter.

valla benim bildiğim bizim burda, iskenderun da askerlik yapan yok canım.[/QUOT

Allah hepimize sabır versin inşallah geçsin bir an önce bitsin aşkım gelsin :(

iyi akşamlar benim askerim acemiliğini iskenderunda yapmıştı denizci olarak..yaklaşık 15 20 günü orada geçirdi..yardımcı olabilirsem ne mutlu..

Back
X