337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bende iyi olduğunu düşünüp kızıyorum benimki kafasını dinliyodur
ama olsun aramadsada olur en azından beni düşündüğünü biliyorum bugun arar heralde
kız bu arada dikkat ettimde siteye kaydolma tarihlerimiz aynı

QUOTE=celif;16650203]sizinki biraz düğün stresine de bağlıdır belki yavruu tarih yaklaştıkça alışveriş vs insan geriliyor[/QUOTE]

hem düğü nhem askerlk stresi baya gerlmştikk düşünsene cnm son hafta bı kavga ettikk görme yanii ama nyseki barıştık dedi bana sen böle devam et ben askere gidince cok ararsın bu dkları da kavga ediosun bnmle şmdi dedii şmdii hakkaten de öle olduu bugun bıkere duyabldım sesiniiii

benimkide sevmezdi fazla konuşmayı kafa dinliyorlar herhalde bizimkiler

ohh ne güzel keşke benmkide oarya düşseydi kardeşi tekirdağa benimki gaziantepe düştü büyük diye doğuya onu yolladılar

üzülme hayatım seninki doğuda ama bak ne güzel konuşabiliyosunuz bizimki tekirdağda ama sanki afrikada askerlik yapıyo baksana ses seda yok

QUOTE=celif;16650203]sizinki biraz düğün stresine de bağlıdır belki yavruu tarih yaklaştıkça alışveriş vs insan geriliyor

hem düğü nhem askerlk stresi baya gerlmştikk düşünsene cnm son hafta bı kavga ettikk görme yanii ama nyseki barıştık dedi bana sen böle devam et ben askere gidince cok ararsın bu dkları da kavga ediosun bnmle şmdi dedii şmdii hakkaten de öle olduu bugun bıkere duyabldım sesiniiii [/QUOTE]

evet ikisi de üst üste gelmiş ama bak sonu aydınlık geliyor 2 ay snra evleniyorsunuz asker yolu gözleyen olgun hatunsun artık

üzülme hayatım seninki doğuda ama bak ne güzel konuşabiliyosunuz bizimki tekirdağda ama sanki afrikada askerlik yapıyo baksana ses seda yok

vala biletimi aldım yemin törenine uçuyorum bildğim kadarıyla tekirdağa gidenler bir yerde toplanmış birkaç gün sonra birliklerine dağılacaklardı

evet ikisi de üst üste gelmiş ama bak sonu aydınlık geliyor 2 ay snra evleniyorsunuz asker yolu gözleyen olgun hatunsun artık[/QUOTE]

ayy 2 ay bile yokk 40 gün falan kalıo düğünee ahh o bi gelse bebeğim benm başka ne isterım ben yaaa

vala biletimi aldım yemin törenine uçuyorum bildğim kadarıyla tekirdağa gidenler bir yerde toplanmış birkaç gün sonra birliklerine dağılacaklardı

benim erkekimi f tipi cezaevine yolladılar,yani jandarmaların dağıtımı oldu şimdi usta birliği kaldı bitek da yine jandarma olduğundan il sınırları içine verilicekmiş öyle diyorlar

benim erkekimi f tipi cezaevine yolladılar,yani jandarmaların dağıtımı oldu şimdi usta birliği kaldı bitek da yine jandarma olduğundan il sınırları içine verilicekmiş öyle diyorlar

oyy kankan yesin senii kıyamam sana bennn tabii kızaaam siz bana o kadar destek oldunuz bende sana ve size olucam yavrummm şaka maka 3 gün bitti maaşallah zaten yemin töreninden sonrası acaip hızlı geçiyor tatlım...

SEA nerdesin gelde kankana iki destek ve moral ver

oy yavrum kıyamam ben sana üzülme ararmerak etme bız snle akşm cok güldükyaa ondan bugun böle oldukk yaramadı bnmkıde bıoglende aradı hemen kapattı dahada aramadıı manyakkk

ay ne güldüm afrikada hakkaten doğru diyosun valla bizimkide istanbulda adam daha bugün aradı doğudakiler daha çok arıyo

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr sebeb-i hayatım,ab-ı hayatım,yeşilin her tonunu gözlerinde barındıran sevdiğim aradııııııııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…