kız bunlar bizi unuttumu nebenimki zaten normalde sıcak evinde cep telefonu elindeykende çok konuşmayı sevmezdi gerçi saat başı konuşurduk ama kısa kısa,şimdi soğukta ankesörlüden hiiç konuşamıyoruz bakma güldüğüme iyi olduklarını düşündüğümden böyle kızıyorum yoksa allah korusun acaba diyorum grip falanmı oldular ayyy niye aramıyolar yaa:84:
kız bunlar bizi unuttumu nebenimki zaten normalde sıcak evinde cep telefonu elindeykende çok konuşmayı sevmezdi gerçi saat başı konuşurduk ama kısa kısa,şimdi soğukta ankesörlüden hiiç konuşamıyoruz bakma güldüğüme iyi olduklarını düşündüğümden böyle kızıyorum yoksa allah korusun acaba diyorum grip falanmı oldular ayyy niye aramıyolar yaa:84:
istanbuldayım hayatım 2 saat tekirdağ,ahh gitmemmi kıyamam ben ömrüme
bende iyi olduğunu düşünüp kızıyorum benimki kafasını dinliyodur
ama olsun aramadsada olur en azından beni düşündüğünü biliyorum bugun arar heralde
kız bu arada dikkat ettimde siteye kaydolma tarihlerimiz aynı
aaa hakkaten aferim bebişim süper dikkatinzaten şurda aynı kaderi paylaşıyoruz offf inşallah bugün ararlar
ohh ne güzel keşke benmkide oarya düşseydikardeşi tekirdağa benimki gaziantepe düştü büyük diye doğuya onu yolladılar
QUOTE=celif;16650203]sizinki biraz düğün stresine de bağlıdır belki yavruu tarih yaklaştıkça alışveriş vs insan geriliyor
üzülme hayatım seninki doğuda ama bak ne güzel konuşabiliyosunuz bizimki tekirdağda ama sanki afrikada askerlik yapıyo baksana ses seda yok
hem düğü nhem askerlk stresi baya gerlmştikk düşünsene cnm son hafta bı kavga ettikk görme yanii ama nyseki barıştık dedi bana sen böle devam et ben askere gidince cok ararsın bu dkları da kavga ediosun bnmle şmdi dediişmdii hakkaten de öle olduu bugun bıkere duyabldım sesiniiii
vala biletimi aldım yemin törenine uçuyorumbildğim kadarıyla tekirdağa gidenler bir yerde toplanmış birkaç gün sonra birliklerine dağılacaklardı
vala biletimi aldım yemin törenine uçuyorumbildğim kadarıyla tekirdağa gidenler bir yerde toplanmış birkaç gün sonra birliklerine dağılacaklardı
ayy aynen ya hep iyi fena değil diyo, bence saklıyo benden
tutimmm Allah seni ne etmesin bize şafak terimlerini yazmış kankitom yaaa
biz acemileri bilgilendirdiğin içün çok tenk yu aşkitommm
herkese cünaydın
şafak 152
aranmadım henüz
SEA nerdesin gelde kankana iki destek ve moral ver
üzülme hayatım seninki doğuda ama bak ne güzel konuşabiliyosunuz bizimki tekirdağda ama sanki afrikada askerlik yapıyo baksana ses seda yok
ay ne güldüm afrikada hakkaten doğru diyosun valla bizimkide istanbulda adam daha bugün aradı doğudakiler daha çok arıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?