• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr sebeb-i hayatım,ab-ı hayatım,yeşilin her tonunu gözlerinde barındıran sevdiğim aradııııııııııııııııııııııııııı:69::69::69::69:

hayatım gözün aydın çok sevindim bak aradı üzüldüğüne deymedi:66::66::66: darısı bize

hayatım gözün aydın çok sevindim bak aradı üzüldüğüne deymedi:66::66::66: darısı bize

wooowwww gözünyadınn:46:

bende istiyorum yaaaaa:78::78::78:

bir heycan yapmışım bebeğim sakin ol,sakin ol diyo:60:yavrum çok aşırı soğuk aşırı sıra var arayamıyorum her zaman merak etme nolucak askerdeyim diyo,yemin törenini konuştuk bakarız hava şartlarına göre diyo,seni çok seviyorum dedim bende demedi duygusuz papağan:60:

kızlaar yemin töreni n zaman bilen varmıı evdekilere ayar çekmeye başlamam lazım biran öncede:17:

bir heycan yapmışım bebeğim sakin ol,sakin ol diyo:60:yavrum çok aşırı soğuk aşırı sıra var arayamıyorum her zaman merak etme nolucak askerdeyim diyo,yemin törenini konuştuk bakarız hava şartlarına göre diyo,seni çok seviyorum dedim bende demedi duygusuz papağan:60:

hahahah papağan dediğin duyduklarını tekrar eder seninki orjinal papağan:52::52::52:

hahahah papağan dediğin duyduklarını tekrar eder seninki orjinal papağan:52::52::52:

ben ona saç stilinden dolayı papağan kafam diyorum:60:bigün bana dediki sana aşığım ve söyleyemediğim ama aklında ne varsa hepsini sana hissediyorum dedi o diyiş işte daha 70 yıl demez:60::60:

o kadar erkeğin yanında karizması çizilmesin diye demem:66:iştir

:19::19:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr sebeb-i hayatım,ab-ı hayatım,yeşilin her tonunu gözlerinde barındıran sevdiğim aradııııııııııııııııııııııııııı:69::69::69::69:

Yumicim gözün aydın senin adına sevindm.Benimki aramadı bugün.Dün öğlen aramıştı bugünde öğlen arar diye bekledim ama annesi aradı onu aramış ama beni aramadııı:19:Yinede iyi haberini almak güzel

geçmiş olsun kayınvalidene canım. senin için de iyi olur gez bişeylerle uğraş:97::97:

sagol canım :)
gıttım geldım bıraz da tansas yaptım :) bır suru dergıyle eve dondum :37: yapacak bır sey yok butun gun dergı bakıyorum :52:
onları da aramıs bugun :69: ıyıymıs :69: az da olsa ıcım rahatladı :66: hasta olsaydı cok aramazdı onları akılları kalmasın dıye :) demek kı ıyı hıssedıyor kendını :66:

o kadar erkeğin yanında karizması çizilmesin diye demem:66:iştir

yok anam başbaşa olsakta demez:60:tavırlarıyla belli eder kanatları altına alır,ufaklığımsın sen benim der:69::69:ama seni seviyorum demez:60:aman demesinlerde içlerinden sevsinler,herşeyden önemlisi iyi olsunlar ve sağlıkla kollarımıza gelsinler inşallaaah:69:

yok anam başbaşa olsakta demez:60:tavırlarıyla belli eder kanatları altına alır,ufaklığımsın sen benim der:69::69:ama seni seviyorum demez:60:aman demesinlerde içlerinden sevsinler,herşeyden önemlisi iyi olsunlar ve sağlıkla kollarımıza gelsinler inşallaaah:69:

aha benımkınden bır tane daha :66:
ama hakkını yemıyeyım gıttıgınden berı ask bocugu masallah :1::nazar:

:19::19:

Yumicim gözün aydın senin adına sevindm.Benimki aramadı bugün.Dün öğlen aramıştı bugünde öğlen arar diye bekledim ama annesi aradı onu aramış ama beni aramadııı:19:Yinede iyi haberini almak güzel

çok saol kuzum yaa valla haberlerini almak bile yeter birde sık sık duysak çakma pavarotti seslerini ahh ahh:69:

gözünaydın yumicim darısı basımıza:) bu arada yemin törenine gitceklerden ailesinden habersiz kaçcak olan var mı? ama deger degilmi kızlar sonucta birkere olacak birşey:69:

aha benımkınden bır tane daha :66:
ama hakkını yemıyeyım gıttıgınden berı ask bocugu masallah :1::nazar:

ben bazen şizofreniye bağlıyorum diyorumki;bana aşırı aşıksın,yanındayken dilin tutuluyo,böyle güzel ve melek gibi bir sözlüm var şükürler olsun allahım diyosun biliyorum diyorum allah allah delimisin nesin yavrum diyo:60::60:seninki çabuk anlamış kıy*****i darısı başımızaa:69:

ewt sabah bende dedim aşkım erkeklerin yanında sölemiyo :D ay bir alemler bunlar kıs benmkide öle yaptı :66::66::66::66: yanımda olsa neler neler yapar cnm cicim eder toplulukta söyleyemiyo

gözünaydın yumicim darısı basımıza:) bu arada yemin törenine gitceklerden ailesinden habersiz kaçcak olan var mı? ama deger degilmi kızlar sonucta birkere olacak birşey:69:

bence de imkan varsa gidilmeli ilerde çocuklarımza gösteririz resimleri:52: anne sen niye yoktun demesin yavrucak:36:

Back