• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Amin tatlım saol
nişanlım cumhuriyet savcısı o yüzden onu askeri savcı yaptılar
acemilik 18 gün sadece
sonrasında kura çekip yeri belli olcak ama hafta sonları bile yanıma gelebilcekmiş
o yüzden gayet iyiyim
kısa dönem istedik ama çıkmadı boylesi hayırlıymış
en azından rahatlıkla görüşebilcez askeriyede kalmak zorunda değilmiş memur gibi aynı yani
:66:

ıyımıs canım :) sevındım senın adına :) otekı turlu zor olurdu ya..boylesı daha ıyı olmsu :) ınsallah ıyı bır yere cıkar da cooooooook rahat edersınız :)

kızlar biz bu azımle gıdersek 335.devriyeyı msj bakımından devırecegız 219.sayfaya gelmısız:64:

biz sözlü olunca ve ailesiyle gitme ihtimalim olduğundan otele rezervasyonda yaptıramıom
pofff:97::97::97:
nys gelsin bi evlenelimde.........:D
çokk özledim çokkk hemen gelsede evlensek artıkkkkk:17::17::16::16:

bu durumda biz askerimi evci çıkaramıcaz ama bari şunu bileydim;yemin töreninden sonra komutan 1-2 saat izin vermezmi görüşmemize:43:bu arada usta birliğinde bazı haftasonları görebilcez galba kızlarr:66:

bide kızlar bugün aklıma takıldı keşke bebişlerimizi ağustosta göndereydik yaa:43:hava aşırı soğuk donuyomuş benimki anneside dedi şimdi onada demiş donuyorum diye,oyy aşkımın ufosu olayım ısıtayım onuu bari alf olayım çakma ufo:60:saçmaladım yine:60::60:

biz sözlü olunca ve ailesiyle gitme ihtimalim olduğundan otele rezervasyonda yaptıramıom
pofff:97::97::97:
nys gelsin bi evlenelimde.........:D
çokk özledim çokkk hemen gelsede evlensek artıkkkkk:17::17::16::16:

aynen bacımm aynen.yetiştirebilirsek eylul ekım arası dugun dusunuyoruz.:69:

bide kızlar bugün aklıma takıldı keşke bebişlerimizi ağustosta göndereydik yaa:43:hava aşırı soğuk donuyomuş benimki anneside dedi şimdi onada demiş donuyorum diye,oyy aşkımın ufosu olayım ısıtayım onuu bari alf olayım çakma ufo:60:saçmaladım yine:60::60:

saydıkların hikaye bacımmmmm.bildiğin demırdokum soba olalım.versinler soma lınyıt cevız kömürü ısıtalım herüflerimiziii:21:

saydıkların hikaye bacımmmmm.bildiğin demırdokum soba olalım.versinler soma lınyıt cevız kömürü ısıtalım herüflerimiziii:21:

:60::60:ya aslında varya şu açık hava ufoları keşke nöbetteki her askerin başına 1 tane ondan verseler dimi:58:ahh ahh bana nasıl nazı geçer çoraplarını bile ben çıkartırım:60::60:şimdi anlasın kıymetimi:47:

egıtım bıttıgınde gerı yollasalar ya ne dıye tutuyorlar tamam ıste egıttıler bıttı gıttı alla allaaaaaaaaaaaa:84::84::63:
ozledım beaaaaaaaaaaa:84::84:

:60::60:ya aslında varya şu açık hava ufoları keşke nöbetteki her askerin başına 1 tane ondan verseler dimi:58:ahh ahh bana nasıl nazı geçer çoraplarını bile ben çıkartırım:60::60:şimdi anlasın kıymetimi:47:

:60::60: aynen walla,dün biraz nazire edeyım dedım "nasıl sana iyi bakıyorlarmı,keyfın yerınde mı dedım"basladı ayakkabım vurdu söyle boyle demeye...ben olsam yıkardım orda yıkamıyorlar demı dedim..
"aman yıkamasınlar yıkarlarsa sakat agzından yer alsın töbe de dedi":60::60::60:

Hani iftar vaktine yakın susar ya insan, yokluğun o denli yakıyor beni.. Söyle ne zaman okunur burda ezan, bir yudum su gibi özledim seni...

raziyerkan bugün seni aradı mı?beni akşam aradı bitek.eğitimleri çok yoğunmuş çok yorulmuş sözlüm benim..ayın yedisinde de yemin törenleri varmış..koğuşlarını değiştirmemişler dah..benden bu kadar senden haber var mı?

:60::60: aynen walla,dün biraz nazire edeyım dedım "nasıl sana iyi bakıyorlarmı,keyfın yerınde mı dedım"basladı ayakkabım vurdu söyle boyle demeye...ben olsam yıkardım orda yıkamıyorlar demı dedim..
"aman yıkamasınlar yıkarlarsa sakat agzından yer alsın töbe de dedi":60::60::60:

dün bana da dedi ayakkabım vurdu diye
oturdum ağladım
ay nolcam ben böyle zırtpırt ağlayıp duruyorum

benimki bidenem arayali 6saat oldu yemegini yemistir kesin..dün bi tepeye kapali spor saloluna goturmusler
kos,yat,sürün :26:belki gine oraya gitmistir..

ben bugun askima kazak corap falan aldim ailesine göndericem yemin töreninde goturmeleri icin..
turkiyede olsaydim keskee 2,5saat bize kutahya giderdim amaa:43::43:
insallah begenirrr...
resim yükleyimmi kizlar bir bakin nasill iyi degilse geri vereyim:74:

:60::60:giderken sakızını verdi at çöpe diye ben kutuda sakladım açıp açıp öpüyorum:60:ama oda almış eline resmimi bak seninle gidiyorum dedi:69:yok kız o kadarda hissiz diilmiş aşkım:69:

Back