• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kız bunlar bizi unuttumu ne:60:benimki zaten normalde sıcak evinde cep telefonu elindeykende çok konuşmayı sevmezdi gerçi saat başı konuşurduk ama kısa kısa,şimdi soğukta ankesörlüden hiiç konuşamıyoruz:60:bakma güldüğüme iyi olduklarını düşündüğümden böyle kızıyorum yoksa allah korusun acaba diyorum grip falanmı oldular ayyy niye aramıyolar yaa:84:

bende iyi olduğunu düşünüp kızıyorum benimki kafasını dinliyodur:37:
ama olsun aramadsada olur en azından beni düşündüğünü biliyorum bugun arar heralde:69:
kız bu arada dikkat ettimde siteye kaydolma tarihlerimiz aynı:52:

QUOTE=celif;16650203]sizinki biraz düğün stresine de bağlıdır belki yavruu tarih yaklaştıkça alışveriş vs insan geriliyor:43:[/QUOTE]

hem düğü nhem askerlk stresi baya gerlmştikk düşünsene cnm son hafta bı kavga ettikk görme yanii ama nyseki barıştık dedi bana sen böle devam et ben askere gidince cok ararsın bu dkları da kavga ediosun bnmle şmdi dedii :43: şmdii hakkaten de öle olduu bugun bıkere duyabldım sesiniiii :43::14:

kız bunlar bizi unuttumu ne:60:benimki zaten normalde sıcak evinde cep telefonu elindeykende çok konuşmayı sevmezdi gerçi saat başı konuşurduk ama kısa kısa,şimdi soğukta ankesörlüden hiiç konuşamıyoruz:60:bakma güldüğüme iyi olduklarını düşündüğümden böyle kızıyorum yoksa allah korusun acaba diyorum grip falanmı oldular ayyy niye aramıyolar yaa:84:

benimkide sevmezdi fazla konuşmayı kafa dinliyorlar herhalde bizimkiler:9:

bende iyi olduğunu düşünüp kızıyorum benimki kafasını dinliyodur:37:
ama olsun aramadsada olur en azından beni düşündüğünü biliyorum bugun arar heralde:69:
kız bu arada dikkat ettimde siteye kaydolma tarihlerimiz aynı:52:

aaa hakkaten aferim bebişim süper dikkatin:54:zaten şurda aynı kaderi paylaşıyoruz offf inşallah bugün ararlar:29:

ohh ne güzel keşke benmkide oarya düşseydi:43: kardeşi tekirdağa benimki gaziantepe düştü büyük diye doğuya onu yolladılar:58:

üzülme hayatım seninki doğuda ama bak ne güzel konuşabiliyosunuz bizimki tekirdağda ama sanki afrikada askerlik yapıyo baksana ses seda yok:60:

QUOTE=celif;16650203]sizinki biraz düğün stresine de bağlıdır belki yavruu tarih yaklaştıkça alışveriş vs insan geriliyor:43:

hem düğü nhem askerlk stresi baya gerlmştikk düşünsene cnm son hafta bı kavga ettikk görme yanii ama nyseki barıştık dedi bana sen böle devam et ben askere gidince cok ararsın bu dkları da kavga ediosun bnmle şmdi dedii :43: şmdii hakkaten de öle olduu bugun bıkere duyabldım sesiniiii :43::14:[/QUOTE]

evet ikisi de üst üste gelmiş ama bak sonu aydınlık geliyor 2 ay snra evleniyorsunuz asker yolu gözleyen olgun hatunsun artık:16:

üzülme hayatım seninki doğuda ama bak ne güzel konuşabiliyosunuz bizimki tekirdağda ama sanki afrikada askerlik yapıyo baksana ses seda yok:60:

vala biletimi aldım yemin törenine uçuyorum:52: bildğim kadarıyla tekirdağa gidenler bir yerde toplanmış birkaç gün sonra birliklerine dağılacaklardı

hem düğü nhem askerlk stresi baya gerlmştikk düşünsene cnm son hafta bı kavga ettikk görme yanii ama nyseki barıştık dedi bana sen böle devam et ben askere gidince cok ararsın bu dkları da kavga ediosun bnmle şmdi dedii :43: şmdii hakkaten de öle olduu bugun bıkere duyabldım sesiniiii :43::14:

evet ikisi de üst üste gelmiş ama bak sonu aydınlık geliyor 2 ay snra evleniyorsunuz asker yolu gözleyen olgun hatunsun artık:16:[/QUOTE]

ayy 2 ay bile yokk 40 gün falan kalıo düğünee ahh o bi gelse bebeğim benm başka ne isterım ben yaaa :69:

vala biletimi aldım yemin törenine uçuyorum:52: bildğim kadarıyla tekirdağa gidenler bir yerde toplanmış birkaç gün sonra birliklerine dağılacaklardı

benim erkekimi f tipi cezaevine yolladılar,yani jandarmaların dağıtımı oldu şimdi usta birliği kaldı bitek da yine jandarma olduğundan il sınırları içine verilicekmiş öyle diyorlar:71:

benim erkekimi f tipi cezaevine yolladılar,yani jandarmaların dağıtımı oldu şimdi usta birliği kaldı bitek da yine jandarma olduğundan il sınırları içine verilicekmiş öyle diyorlar:71:

ayy aynen ya hep iyi fena değil diyo, bence saklıyo benden

tutimmm Allah seni ne etmesin bize şafak terimlerini yazmış kankitom yaaa :60::60:
biz acemileri bilgilendirdiğin içün çok tenk yu aşkitommm :69::69:
herkese cünaydın
şafak 152 :72::72:
aranmadım henüz :58:

oyy kankan yesin senii kıyamam sana bennn tabii kızaaam siz bana o kadar destek oldunuz bende sana ve size olucam yavrummm şaka maka 3 gün bitti maaşallah zaten yemin töreninden sonrası acaip hızlı geçiyor tatlım...:16:

SEA nerdesin gelde kankana iki destek ve moral ver:4:

oy yavrum kıyamam ben sana üzülme ararmerak etme bız snle akşm cok güldükyaa ondan bugun böle oldukk yaramadı bnmkıde bıoglende aradı hemen kapattı dahada aramadıı manyakkk :63:

ay ne güldüm afrikada hakkaten doğru diyosun valla bizimkide istanbulda adam daha bugün aradı doğudakiler daha çok arıyo :66::66::66::66:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr sebeb-i hayatım,ab-ı hayatım,yeşilin her tonunu gözlerinde barındıran sevdiğim aradııııııııııııııııııııııııııı:69::69::69::69:

Back