eşim aradı:)
dedim yeni bir forum buldum dıye askerdekıler soylemiş bılıyorum dedi:)
iyi geliyo sesi sag sol yapmaktan ayakları agrımış am olsun artık asker olduguma alıstımdıyo...yemekler pek iyi degılmıs ama tost alabılecek bıyer bulmus.
ya su teelfon suepr bişi...sesini duymak o kadar buyuk nımet kii
ayy aynen ben gayet mutluyum gitmiş olmasından askere çnkü cok sık kavga etmeye başlamştık ikimzede iyi gelecek bu ayrılk hoş kavgaları hep ben cıkarıodum ama o da sürdürüodu bnm kadar suclu yanii
amaa keşke yanmda olsada sıkı sıkı sarılıp koklasam boynunu aşkımın yaaaa
kızlaar aramadııııııııııııııııııı:84::84:
kızlaar aramadııııııııııııııııııı:84::84:
akşam yemekten sonra arayabilir ancak ozman daha müsait oluyorlar:86:
ilk fırsat buldugunda arar tatlım sıkma canını senden baska kımı var oralarda kızlar melankolıye baglamayın yaa bende kotu oluyorum sonra
dun aksamda görüşmemiştin dimi kader arkadasım
benimkinden hala ses yok neden acep:26:
yumicim benimkide aramadı bgn hiç dünde 40 50 sn duyabilmiştim sesini hala arayan soran yok:S
akşam yemekten sonra arayabilir ancak ozman daha müsait oluyorlar:86:
ilk fırsat buldugunda arar tatlım sıkma canını senden baska kımı var oralarda kızlar melankolıye baglamayın yaa bende kotu oluyorum sonra
dun aksamda görüşmemiştin dimi kader arkadasım
benimkinden hala ses yok neden acep:26:
yumicim benimkide aramadı bgn hiç dünde 40 50 sn duyabilmiştim sesini hala arayan soran yok:S
kızlar inş. en kısa zamanda sevdiklerinizin sesine kavuşursunuz:79: ben rahatım şükürler olsun günde 3 4 defa görüşebiliyorumm
kızlar inş. en kısa zamanda sevdiklerinizin sesine kavuşursunuz:79: ben rahatım şükürler olsun günde 3 4 defa görüşebiliyorumm
canlarım çok saolun desteğiniz için delirmek üzereyim inanın en son dün öğlen 1 gibi 1-2 dk.konuştuk o oldu bidaha ses yok,telefona yapıştım resmen,elidadam evet dünde böyleydi yaa off:84:
ne güzel canım ya maşallahinş bizde öyle konuşabiliriz ilerde... ya herhalde gittikleri yerin egitimine göre degisiyor yoksa boş vakti olsa arar herhalde bigün 3 4 kez konuştuk diger gun 40 50 sn anlamadım ben bu işi:S
kız sen ne üzülüyorsun benden daha iyi durumdaymışsınız
ben dun hiç konusmadım daha önceki gun aksam görüşmüştüm sadece
nerede oturuyorsunuz yavru yakınız dedin acemilikten snra sık sık gidersin yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?