• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Hangi gün hangi dün aramadim ki
Sevmeye seni
böyle doyamadim ki
Bir masal gibi geçti gitti gözlerin
Gitti yalan oldu sitem doldu sözlerim
Bir mucize gerek derken su hayatıma
Gözlerinle açtım gönlümü sabahlara

Gönül sözüm ruhum özüm canim kanim yar
Hem gecem hem de gündüzüm asim yaşım yar
Bir an olsun senden uzak, viran olsun hayat mayat
Neye yarar sensiz hayat ben dayanamam
Canim acır yokluğuna
Yarım kalır uykularım
Neye yarar şarkılarım
Gel dayanamam...

bunu dinliyorum şimdi dayanamıyorummm:43:

ayy aynen ben gayet mutluyum gitmiş olmasından askere çnkü cok sık kavga etmeye başlamştık ikimzede iyi gelecek bu ayrılk hoş kavgaları hep ben cıkarıodum ama o da sürdürüodu bnm kadar suclu yanii :3:
amaa keşke yanmda olsada sıkı sıkı sarılıp koklasam boynunu aşkımın yaaaa:50:

eşim aradı:)
dedim yeni bir forum buldum dıye askerdekıler soylemiş bılıyorum dedi:)
iyi geliyo sesi sag sol yapmaktan ayakları agrımış am olsun artık asker olduguma alıstımdıyo...yemekler pek iyi degılmıs ama tost alabılecek bıyer bulmus.
ya su teelfon suepr bişi...sesini duymak o kadar buyuk nımet kii

kısacık görüşmeler bile bizi havalara ucuruyor artık degılmı onceden aramadın benı sukadar saat oldu dıye kavga ederdım ben sahsen:41:

ayy aynen ben gayet mutluyum gitmiş olmasından askere çnkü cok sık kavga etmeye başlamştık ikimzede iyi gelecek bu ayrılk hoş kavgaları hep ben cıkarıodum ama o da sürdürüodu bnm kadar suclu yanii :3:
amaa keşke yanmda olsada sıkı sıkı sarılıp koklasam boynunu aşkımın yaaaa:50:

sizinki biraz düğün stresine de bağlıdır belki yavruu tarih yaklaştıkça alışveriş vs insan geriliyor:43:

akşam yemekten sonra arayabilir ancak ozman daha müsait oluyorlar:86:

ilk fırsat buldugunda arar tatlım sıkma canını senden baska kımı var oralarda kızlar melankolıye baglamayın yaa bende kotu oluyorum sonra

dun aksamda görüşmemiştin dimi kader arkadasım:43:
benimkinden hala ses yok neden acep:26:

yumicim benimkide aramadı bgn hiç dünde 40 50 sn duyabilmiştim sesini hala arayan soran yok:S

canlarım çok saolun desteğiniz için delirmek üzereyim inanın en son dün öğlen 1 gibi 1-2 dk.konuştuk o oldu bidaha ses yok,telefona yapıştım resmen,elidadam evet dünde böyleydi yaa off:43::84:

akşam yemekten sonra arayabilir ancak ozman daha müsait oluyorlar:86:

ilk fırsat buldugunda arar tatlım sıkma canını senden baska kımı var oralarda kızlar melankolıye baglamayın yaa bende kotu oluyorum sonra

dun aksamda görüşmemiştin dimi kader arkadasım:43:
benimkinden hala ses yok neden acep:26:

yumicim benimkide aramadı bgn hiç dünde 40 50 sn duyabilmiştim sesini hala arayan soran yok:S

canlarım çok saolun desteğiniz için delirmek üzereyim inanın en son dün öğlen 1 gibi 1-2 dk.konuştuk o oldu bidaha ses yok,telefona yapıştım resmen,elidadam evet dünde böyleydi yaa off:43::84:

kızlar inş. en kısa zamanda sevdiklerinizin sesine kavuşursunuz:79: ben rahatım şükürler olsun günde 3 4 defa görüşebiliyorumm:69:

canım vallahi şanslısınız şükredin kızlar biz tekirdağ yakın dedik sevindik olaya bak yaa:53:

kızlar inş. en kısa zamanda sevdiklerinizin sesine kavuşursunuz:79: ben rahatım şükürler olsun günde 3 4 defa görüşebiliyorumm:69:

ne güzel canım ya maşallah:nazar: inş bizde öyle konuşabiliriz ilerde... ya herhalde gittikleri yerin egitimine göre degisiyor yoksa boş vakti olsa arar herhalde bigün 3 4 kez konuştuk diger gun 40 50 sn anlamadım ben bu işi:S

kız sen ne üzülüyorsun benden daha iyi durumdaymışsınız:52:
ben dun hiç konusmadım daha önceki gun aksam görüşmüştüm sadece:43:

ne güzel canım ya maşallah:nazar: inş bizde öyle konuşabiliriz ilerde... ya herhalde gittikleri yerin egitimine göre degisiyor yoksa boş vakti olsa arar herhalde bigün 3 4 kez konuştuk diger gun 40 50 sn anlamadım ben bu işi:S

aynen öyle askerlik yaptığı yere göre değişiyor koşullar o yüzden arayamıyordur:90:

kız sen ne üzülüyorsun benden daha iyi durumdaymışsınız:52:
ben dun hiç konusmadım daha önceki gun aksam görüşmüştüm sadece:43:

kız bunlar bizi unuttumu ne:60:benimki zaten normalde sıcak evinde cep telefonu elindeykende çok konuşmayı sevmezdi gerçi saat başı konuşurduk ama kısa kısa,şimdi soğukta ankesörlüden hiiç konuşamıyoruz:60:bakma güldüğüme iyi olduklarını düşündüğümden böyle kızıyorum yoksa allah korusun acaba diyorum grip falanmı oldular ayyy niye aramıyolar yaa:84:

Back