gozunaydın canım benım
nasılmıs barı ıyıymıymıs?rahat konusabıldınız mı?
ay cnm konsutuk teşekkür ederim iyiym dedi fırsat bulupta arayamadım dedi 3 dk filan konustuk kapattı ama dünyalar benm oldu ya :85::85::85:
kıyamam ya :)
nelerle mutlu olur olduk :)))))
saatlerce telefonlarda konusabılırken hatta kavgalar ederken...halımıze bakıngulermısın aglarmısın
ewt ya kavga ederdik telefonda şimdi 1 dk bilekonussak oda yetiyo valla ben aşkımı çok özledim yaa soracklarımda unuttum sesini duyunca
bede unutuyorum canım ya ama artık gunde 2 defa falan araya bılıyor benım canım bırınde unutursambırınde soruyorm.
ben geldimmmmbakalım kimler var burda
ohhh ohhh konusanlar haber alanlar olmuş benimkine çok rahat geldi unuttu dunden beri beni
amin canım...
bugun cok sıkkın canım cok...
keske arasa da ıyı oldugunu ogrensem...
geçmiş olsun kayınvalidene canım. senin için de iyi olur gez bişeylerle uğraş:97::97:ben bı cıkayım kaynanama gıdeyım :) dun amelıyat oldu gecmıs olsun dıyıp geleyım :))))
kendınıze ıyı bakın mucksssss
merhaba kizlarr bende yeni isten geldim..
askim aradi isteyken 12de falan..bende tam onu dusunuyordumm
gerci hic aklimdan cikmiyo ama 8saat boyunca iste aklimda hep o eve geliyorum yata kadra hep aklimda o:92:
iyiymis askimm yemek yiycekmis yemekleri guzel dedi..egitimler baylamis bugun birazz
bu askerlik ikimizide adam edicek dedimetti bile diyor odaa baya degistiricek bizi diyo
bizde hep kavga ederdik ayrilalim olmuyo derdik falann hatta gitmeden 3-4gun once bile küstük sonra barismistikk
artikk ayrilikmii bi gelsin ski ski sarilcam onaa birakmammmRabbim ayirmasin insallahh
kızlar bulumduğumz sayfayı nasıl güncelliyoruz yeni msjları görmek için ben konrol panelinden bakıyorum daha kısa bir yöntem var mı acepp
kızlar bulumduğumz sayfayı nasıl güncelliyoruz yeni msjları görmek için ben konrol panelinden bakıyorum daha kısa bir yöntem var mı acepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?