337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

gozunaydın canım benım
nasılmıs barı ıyıymıymıs?rahat konusabıldınız mı?

ay cnm konsutuk teşekkür ederim iyiym dedi fırsat bulupta arayamadım dedi 3 dk filan konustuk kapattı ama dünyalar benm oldu ya :85::85::85:

ay cnm konsutuk teşekkür ederim iyiym dedi fırsat bulupta arayamadım dedi 3 dk filan konustuk kapattı ama dünyalar benm oldu ya :85::85::85:

kıyamam ya :)
nelerle mutlu olur olduk :)))))
saatlerce telefonlarda konusabılırken hatta kavgalar ederken...halımıze bakın gulermısın aglarmısın

ben bı cıkayım kaynanama gıdeyım :) dun amelıyat oldu gecmıs olsun dıyıp geleyım :))))
kendınıze ıyı bakın mucksssss

kıyamam ya :)
nelerle mutlu olur olduk :)))))
saatlerce telefonlarda konusabılırken hatta kavgalar ederken...halımıze bakın gulermısın aglarmısın

ewt ya kavga ederdik telefonda şimdi 1 dk bilekonussak oda yetiyo valla ben aşkımı çok özledim yaa soracklarımda unuttum sesini duyunca

ewt ya kavga ederdik telefonda şimdi 1 dk bilekonussak oda yetiyo valla ben aşkımı çok özledim yaa soracklarımda unuttum sesini duyunca

bede unutuyorum canım ya ama artık gunde 2 defa falan araya bılıyor benım canım bırınde unutursambırınde soruyorm.

benim askerimin sesi bugün çokta iyi gelmiyordu
her ne kadar ben iyiyim desemde
yataları çok kötüymüş bide
bu eğitim olayları çok sıkı diyor nefes aldırmıyorlarmıs yarıme yaaa
off su 28 gün bittin biran öncede rahatlasınlar yaaa

bede unutuyorum canım ya ama artık gunde 2 defa falan araya bılıyor benım canım bırınde unutursambırınde soruyorm.

bugün aradı cnm ya benmki ay kıyamam ben ona ya off inş. su gibi gecer su günler sesini duyunca moralim bozuktu yerine geldi o kdr mutlu oldumki

Benimeşim daha aramdı..5e dogru arayacaka eger sorunçıkmazsa... nasıl gelcek mayıs ayı bılmıyorum

ben geldimmmm bakalım kimler var burda
ohhh ohhh konusanlar haber alanlar olmuş benimkine çok rahat geldi unuttu dunden beri beni

merhaba kizlarr bende yeni isten geldim..
askim aradi isteyken 12de falan..bende tam onu dusunuyordumm
gerci hic aklimdan cikmiyo ama 8saat boyunca iste aklimda hep o eve geliyorum yata kadra hep aklimda o:92:
iyiymis askimm yemek yiycekmis yemekleri guzel dedi..egitimler baylamis bugun birazz
bu askerlik ikimizide adam edicek dedimetti bile diyor odaa baya degistiricek bizi diyo
bizde hep kavga ederdik ayrilalim olmuyo derdik falann hatta gitmeden 3-4gun once bile küstük sonra barismistikk

artikk ayrilikmii bi gelsin ski ski sarilcam onaa birakmammm Rabbim ayirmasin insallahh

amin canım...
bugun cok sıkkın canım cok...
keske arasa da ıyı oldugunu ogrensem...

ben bı cıkayım kaynanama gıdeyım :) dun amelıyat oldu gecmıs olsun dıyıp geleyım :))))
kendınıze ıyı bakın mucksssss
geçmiş olsun kayınvalidene canım. senin için de iyi olur gez bişeylerle uğraş:97::97:

kızlar bulumduğumz sayfayı nasıl güncelliyoruz yeni msjları görmek için ben konrol panelinden bakıyorum daha kısa bir yöntem var mı acepp

ya kızlar ben sesını duyuyorum gayette ıyı gelıo ama gecelerı uyuyamıyorum yınede hep aklımda ya ölcem artık bu gıdışle bana mayıs gelmıcek galiba

Son düzenleme:

inşallah canım o güzel değişiklikler b,zede olur umarım

eşim aradı:)
dedim yeni bir forum buldum dıye askerdekıler soylemiş bılıyorum dedi:)
iyi geliyo sesi sag sol yapmaktan ayakları agrımış am olsun artık asker olduguma alıstımdıyo...yemekler pek iyi degılmıs ama tost alabılecek bıyer bulmus.
ya su teelfon suepr bişi...sesini duymak o kadar buyuk nımet kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…