337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

off kızlar bnmkıde aradı bıraz öncee ama sesi çok yorgun bitkindii yat kalk şınav çek yaptırıolarmş komple bölüğe sabahtan beriii ama dedim olsun aşkm göbeğini istemıodun gider işte dedim de güldüü

çok şükür bugunde duyabldım sesini yavrumun yaaa

askerim aradı sesi duymak öyle iyi geliyorki nasıl özlemişim ya ayın1-2 gibi dagıtım yerlerimiz belli olur dedi

bizimkinin annesi calısıyor her zman yardımcı olmustur annesine banada diyor evlenelim ben sanada yardım ederim diyor ama sesi içim parçaladı yaa offf offf ((

bnmkıde yapar cnm bana hep yardım eder biizm evdede bılıorum yapar dıokı evlenıncede sana yardım etcm ev işi hemen bıtsınki bnle ilgilenmeye vaktın olsun der hepp aşkım

gözünaydın SeA

kızlar bende elim telefonda bekliyorum ama eşim akşam 7 gibi arıyor sanırım yine aynı saatte arayacak çok çok özledimm kuzummm seniiii

hayatımın anlamı,ışığı aradı...
muayenesi iyi gecmis 31 marta kadar spor yasakmıs...iştimalar serbest...
iyimis rahatmıs dun aksam cok yormuslar sadece..her gun banyo ımkanı varmıs.yerleri cok temızmıs....komutanları da kıyak adammıs....

amannnn ne zaman bu askerlık bıtecekk bea..1 ay sonra ustaya gecınce rahat olurlar umarım yaa

kızlaar hala aramadıııders bile anlatamadım erkenden bıraktım öğrencilerizaten gözüm hep tel.deyok anam yok dün 1den beri aramıyo bu çocuk

cekhu bu kadar üzme kendini şöyle düşün eğer hastaysa eğitime çıkamaz o soğukta revirden ilaç verirler zaten

revır e gıtseydın dedım..burda o kadar kolay degıl revır e gıtmek dedı bellı kı hasta hasta egıtıme cıkacak yıne bugun
keske dedıgın gıbı olsa

kızlaar hala aramadıııders bile anlatamadım erkenden bıraktım öğrencilerizaten gözüm hep tel.deyok anam yok dün 1den beri aramıyo bu çocuk

fırsat bulamamıştır yoksa ilk fırsatta yapacağı şey seni aramaktır nasıl biz tel başında bekliyorsak onlarda aynı şekil aramak için uğraşıyolar

ya da tam konuşurken salıvericektin alttan sıcak sıcak ayy kötü mü dedim ya

walla yaa düşünsene sesini duyuncaa ohhhhhhhhhhhh salıomuşummm

yumicim sor kızlara bnmkıde daha yeni aradı ve çok kısa konştukk azcıcık mola vermşler sabahtan beri merak etmee arar eğitimleri başlamş sıkıntı yapma ararr

o usumeye tıtremeye bı de ustune mıgrenı tutmus....
mıgrenı tuttugunda asla uyuyamaz..basını ovdurur gelıp..evın ıcınde dolanır..sonra gıder evın bır yerınde uyuyakalır..berbattır onun mıgrenı apranax vermıstık yanına,ama sanırım almamıslar ıcerı..
ılac almadan nasıl gecırdı kı
nasıl uyudu

saolun kızlar ama ne biliyim ya daralıyorum bayılmak geliyo içimdenbi sesini duysam süper olucak,akşama kadar aramassa ben ararım bi şekilde yaa meraktan öldümarayanların gözü aydın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…