• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

o usumeye tıtremeye bı de ustune mıgrenı tutmus....
mıgrenı tuttugunda asla uyuyamaz..basını ovdurur gelıp..evın ıcınde dolanır..sonra gıder evın bır yerınde uyuyakalır..berbattır onun mıgrenı :43::43: apranax vermıstık yanına,ama sanırım almamıslar ıcerı..
ılac almadan nasıl gecırdı kı:43:
nasıl uyudu:43:

ayy canım çok geçmiş olsun:43:yoksa benimkidemi grip fln oldu:53:paranoyaya bağlamaya başladım bile:53:

saolun kızlar ama ne biliyim ya daralıyorum bayılmak geliyo içimden:58:bi sesini duysam süper olucak,akşama kadar aramassa ben ararım bi şekilde yaa meraktan öldüm:43:arayanların gözü aydın bu arada:52:

senı anlıorum cnm sabahtan beri ben öleydımm biliosun akşmda yetişemedm aradıgnda ama daha demn aradı rahatladım inan 1 dk bıle konuşamadıkk ama çok şükür inş. senınkıde arar bır an önce :34:

yumı kim arıck şmdi ya demeye başladılarr galibaa bu sogukta cık ara 4 gündr kafa dnlıoz arkadaşlar dıolardr bırbırlerıne dimiii :60::60:

ayy canım çok geçmiş olsun:43:yoksa benimkidemi grip fln oldu:53:paranoyaya bağlamaya başladım bile:53:

sagol canım benım..
sabah sesı fena degıldı ama yınede aksam hasta oldugunu bılmek...cok sınır bozucu..
arar merak etme :) bosuna uzme sen de kendını...yoktur bır seyı..
cok calıstırıyorlarmıs..bugun oyle soyledı..ıkı dakıka durmuyoruz dedı...sureklı yurutuyorlar selam verdırıyorlar dedı..o yuzden gun ıcınde arayamıyorum dedı..
acemılık bı bıtse...

senı anlıorum cnm sabahtan beri ben öleydımm biliosun akşmda yetişemedm aradıgnda ama daha demn aradı rahatladım inan 1 dk bıle konuşamadıkk ama çok şükür inş. senınkıde arar bır an önce :34:

yumı kim arıck şmdi ya demeye başladılarr galibaa bu sogukta cık ara 4 gündr kafa dnlıoz arkadaşlar dıolardr bırbırlerıne dimiii :60::60:

:60::60:şüpheleniyorum zaten benim cırtlak sesimdenmi kaçtı diye:51:ayy inşallah iyidirde aramaya fırsatı olmamıştır atlantis okyanusu suratlımın yaa:43:ben şimdi annemle biyere kadar gidiyorum inşallah geldiğimde aramış olurda size müjde veririm:71:

SeA nişanlının aradığı belli oluyor kız espiriler bomba gbi:52:

SeA nişanlının aradığı belli oluyor kız espiriler bomba gbi:52:

evet cnm keyfm yerıne geldiyaaa bombalar bnde çok olurr :66:
yalanmı bıktı adamlar dırdırımızdan kndılerıni kampa cektiler ne karı var ne kız hep erkek dedikodunun,dırdırın olmadıgı bı ortamm ohh kebaplar bızde aramıolar dioz onlarr kafa dınlıo ordaa :60:

evet cnm keyfm yerıne geldiyaaa bombalar bnde çok olurr :66:
yalanmı bıktı adamlar dırdırımızdan kndılerıni kampa cektiler ne karı var ne kız hep erkek dedikodunun,dırdırın olmadıgı bı ortamm ohh kebaplar bızde aramıolar dioz onlarr kafa dınlıo ordaa :60:

yavru erkekler bizden daha çok dedikodu yapıyor emin ol:36:

yavru erkekler bizden daha çok dedikodu yapıyor emin ol:36:

aman aman yapsın lar yapsa yapsa onlar sadece bizimd edikodumuzu yaparlarr dırdırdır vırvırvır :16:
bnm aşkım bnden çok memnun ama yaa çok konuşuosun boş konuşuosun amadua et seni çok sevıorum der hep banaa :16:

radyoda şarkı cıktı..naaaaa dedim işte buuu 337 tertip yarenleri için ,bizim için bestelenmiş resmen....

gözlerim doldu doldu boşaldı

Sen gittin ya yaşantımın bir anlamı kalmadı
Sen gittin ya pencereme bir kez güneş doğmadı
Sen gittin ya senden sonra mutluluğum olmadı
Senle geçen günlerimin kıy*****i bilmedim

Özledim teninin kokusunu özledim
Özledim sımsıcak nefesini özledim
Özledim sohbetini o sesini özledim
Gelmedin gözbebeğim can yoldaşım gelmedin

Sen gittin ya gözlerimde yaşlar bir an dinmedi
Sen gittin ya ellerimden resmin bir an düşmedi
Sen gittin ya o gün bu gün inan yüzüm gülmedi
Senle geçen günlerimin değerini bilmedim

:43::43:

dogru dıyorsun canım ama sankı o BIR gun hıc gelmeyecekmıs gıbı oluyor bazen :5:
senın yerınde olmak ıcın herseyımı verırdım :1:

canım benim kıyamam.. siz de bir bakıcaksınız ki günler gelmiş geçmiş.. sıkma canını gerçekten ilk zamanlarda sabır gerekiyor. biz rahat olmamıza rağmen biraz stresimiz olmuştu ufak tefek tartışmalarımız oldu ama allaha şükür bikaç saat içinde hiçbişey kalmadı:nazar::nazar:

Allahım sabırlar versin tüm asker yakınlarına..:80:

radyoda şarkı cıktı..naaaaa dedim işte buuu 337 tertip yarenleri için ,bizim için bestelenmiş resmen....

gözlerim doldu doldu boşaldı

Sen gittin ya yaşantımın bir anlamı kalmadı
Sen gittin ya pencereme bir kez güneş doğmadı
Sen gittin ya senden sonra mutluluğum olmadı
Senle geçen günlerimin kıy*****i bilmedim

Sen gittin ya gözlerimde yaşlar bir an dinmedi
Sen gittin ya ellerimden resmin bir an düşmedi
Sen gittin ya o gün bu gün inan yüzüm gülmedi
Senle geçen günlerimin değerini bilmedim

:43::43:

evet cnm yaaa aynen bizim için sölemş selami abii :43: selami şahındı dimii yanlş sölemıorumm :64:

evet cnm yaaa aynen bizim için sölemş selami abii :43: selami şahındı dimii yanlş sölemıorumm :64:

evet canım selami Şahin söylemiş... offf offff.

ne tadım ne tuzum var. robot gıbıyım biri birseyı 3.kez derse ancak anlayabılıyorum.dikkat falan kalmadı ..
0216 kodunu gorunce cocuklar gıbı zıplyorum resmen,sonrası gene aynı hüzün kapatma diye yalvarıyorum resmen telde:43:

ustaya geçeyim herşey rahat olacak biraz sık dişini ne olur dıyo :30:.
olamıyorum ki....:43: biz afedersiniz wc ye giderken bile haber verırdık:25::25:

Nabersiniz 337. dönem güzelleri :13:Böyle melankolik şarkılar dinlemeyin arkadaşlar ya :52:

Bende sevdiceğimle yaklaşık 1.30 saat önce konuştum :69:

ne tadım ne tuzum var. robot gıbıyım biri birseyı 3.kez derse ancak anlayabılıyorum.dikkat falan kalmadı ..
0216 kodunu gorunce cocuklar gıbı zıplyorum resmen,sonrası gene aynı hüzün kapatma diye yalvarıyorum resmen telde:43:

olamıyorum ki....:43: biz afedersiniz wc ye giderken bile haber verırdık:25::25:

aynen cnm yaaa aşkım wcdeym diye mesaj atardı aşkı mduşa gircem şmdimi girim yoksa biras konuşalım ölemi girim derdi akşamalrı biz bukadar abartılıydık herkes dalga gecerdi ama duymazdk hiçç ve hiç sıkılmadan bırbırımıze herseyn adım adım hbrını verirdik bır anda duvara tozlamş gibi hissedıorum kndımııı :52: çok pis koydu yoklugu ama geldgnde ona tamamen kavuşagımı düşündüğümdede içim kıpır kıpır oluo :16:

canım benim kıyamam.. siz de bir bakıcaksınız ki günler gelmiş geçmiş.. sıkma canını gerçekten ilk zamanlarda sabır gerekiyor. biz rahat olmamıza rağmen biraz stresimiz olmuştu ufak tefek tartışmalarımız oldu ama allaha şükür bikaç saat içinde hiçbişey kalmadı:nazar::nazar:

Allahım sabırlar versin tüm asker yakınlarına..:80:

amin canım...
bugun cok sıkkın canım cok...
keske arasa da ıyı oldugunu ogrensem...
:43:

gıttıgınden berı kalbımde kocaman bır fıl var sankı!!!!!bır guzel yerlestı tam kalbımın ortasına!!!!!nefes almamı zorlastırıyor...
fakat bu fıl!!!!!!bugun daha da bı agır sankı!!!!!!!!!!
nefes alamıyorum resmen...
bır arasa da ıyıyım ben dese...baska bır sey ıstemıyorum...hıc bır sey ıstemıyorum hemde...

Son düzenleme:

:66:

ay ewt bugün bende bir sevindim istanbuldan askım arıyo inanılmazdıya 4 günün ardından ilk defa aradı:66::66::66::66:

Back