o usumeye tıtremeye bı de ustune mıgrenı tutmus....
mıgrenı tuttugunda asla uyuyamaz..basını ovdurur gelıp..evın ıcınde dolanır..sonra gıder evın bır yerınde uyuyakalır..berbattır onun mıgrenıapranax vermıstık yanına,ama sanırım almamıslar ıcerı..
ılac almadan nasıl gecırdı kı
nasıl uyudu
saolun kızlar ama ne biliyim ya daralıyorum bayılmak geliyo içimdenbi sesini duysam süper olucak,akşama kadar aramassa ben ararım bi şekilde yaa meraktan öldüm arayanların gözü aydın bu arada
ayy canım çok geçmiş olsunyoksa benimkidemi grip fln oldu paranoyaya bağlamaya başladım bile
senı anlıorum cnm sabahtan beri ben öleydımm biliosun akşmda yetişemedm aradıgnda ama daha demn aradı rahatladım inan 1 dk bıle konuşamadıkk ama çok şükür inş. senınkıde arar bır an önce
yumı kim arıck şmdi ya demeye başladılarr galibaa bu sogukta cık ara 4 gündr kafa dnlıoz arkadaşlar dıolardr bırbırlerıne dimiii
senı anlıorum cnm sabahtan beri ben öleydımm biliosun akşmda yetişemedm aradıgnda ama daha demn aradı rahatladım inan 1 dk bıle konuşamadıkk ama çok şükür inş. senınkıde arar bır an önce
yumı kim arıck şmdi ya demeye başladılarr galibaa bu sogukta cık ara 4 gündr kafa dnlıoz arkadaşlar dıolardr bırbırlerıne dimiii
SeA nişanlının aradığı belli oluyor kız espiriler bomba gbi
evet cnm keyfm yerıne geldiyaaa bombalar bnde çok olurr
yalanmı bıktı adamlar dırdırımızdan kndılerıni kampa cektiler ne karı var ne kız hep erkek dedikodunun,dırdırın olmadıgı bı ortamm ohh kebaplar bızde aramıolar dioz onlarr kafa dınlıo ordaa
yavru erkekler bizden daha çok dedikodu yapıyor emin ol
dogru dıyorsun canım ama sankı o BIR gun hıc gelmeyecekmıs gıbı oluyor bazen
senın yerınde olmak ıcın herseyımı verırdım
radyoda şarkı cıktı..naaaaa dedim işte buuu 337 tertip yarenleri için ,bizim için bestelenmiş resmen....
gözlerim doldu doldu boşaldı
Sen gittin ya yaşantımın bir anlamı kalmadı
Sen gittin ya pencereme bir kez güneş doğmadı
Sen gittin ya senden sonra mutluluğum olmadı
Senle geçen günlerimin kıy*****i bilmedim
Özledim teninin kokusunu özledim
Özledim sımsıcak nefesini özledim
Özledim sohbetini o sesini özledim
Gelmedin gözbebeğim can yoldaşım gelmedin
Sen gittin ya gözlerimde yaşlar bir an dinmedi
Sen gittin ya ellerimden resmin bir an düşmedi
Sen gittin ya o gün bu gün inan yüzüm gülmedi
Senle geçen günlerimin değerini bilmedim
Özledim teninin kokusunu özledim
Özledim sımsıcak nefesini özledim
Özledim sohbetini o sesini özledim
Gelmedin gözbebeğim can yoldaşım gelmedin
evet cnm yaaa aynen bizim için sölemş selami abiiselami şahındı dimii yanlş sölemıorumm
evet canım selami Şahin söylemiş... offf offff.
ne tadım ne tuzum var. robot gıbıyım biri birseyı 3.kez derse ancak anlayabılıyorum.dikkat falan kalmadı ..
0216 kodunu gorunce cocuklar gıbı zıplyorum resmen,sonrası gene aynı hüzün kapatma diye yalvarıyorum resmen telde
ustaya geçeyim herşey rahat olacak biraz sık dişini ne olur dıyo.
olamıyorum ki....biz afedersiniz wc ye giderken bile haber verırdık
canım benim kıyamam.. siz de bir bakıcaksınız ki günler gelmiş geçmiş.. sıkma canını gerçekten ilk zamanlarda sabır gerekiyor. biz rahat olmamıza rağmen biraz stresimiz olmuştu ufak tefek tartışmalarımız oldu ama allaha şükür bikaç saat içinde hiçbişey kalmadı
Allahım sabırlar versin tüm asker yakınlarına..:80:
evet canım selami Şahin söylemiş... offf offff.
ne tadım ne tuzum var. robot gıbıyım biri birseyı 3.kez derse ancak anlayabılıyorum.dikkat falan kalmadı ..
0216 kodunu gorunce cocuklar gıbı zıplyorum resmen,sonrası gene aynı hüzün kapatma diye yalvarıyorum resmen telde
ustaya geçeyim herşey rahat olacak biraz sık dişini ne olur dıyo.
olamıyorum ki....biz afedersiniz wc ye giderken bile haber verırdık
ay ewt bugün bende bir sevindim istanbuldan askım arıyo inanılmazdıya 4 günün ardından ilk defa aradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?