• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

32 Yaş geç mi kalmışım?

@defne035 peki hukuk açıköğretim olmadığına göre örgün okuyacaksınız o halde bunun işin işi de bırakacaksınız değil mi?
Bunu yapabilir misinşz maddi olarak ? Neden özel üniv düşünüyorsunuz ?
Yanlış anlamayın buna benzer benim bir konum vardı bana bir kişi bile okumanın yaşı yoktur falan yazmadı herkes çok saçma buldu ( konuma bakabilirsiniz )
Millet neye göre yazıyor bilmiyorum benim konum da sizinki ile aynı ben evliyim sizden farklı olarak
Ha bana sorarsanız imkanınız varsa yapmak istediğinizi yapın!

@defne035 peki hukuk açıköğretim olmadığına göre örgün okuyacaksınız o halde bunun işin işi de bırakacaksınız değil mi?
Bunu yapabilir misinşz maddi olarak ? Neden özel üniv düşünüyorsunuz ?
Yanlış anlamayın buna benzer benim bir konum vardı bana bir kişi bile okumanın yaşı yoktur falan yazmadı herkes çok saçma buldu ( konuma bakabilirsiniz )
Millet neye göre yazıyor bilmiyorum benim konum da sizinki ile aynı ben evliyim sizden farklı olarak
Ha bana sorarsanız imkanınız varsa yapmak istediğinizi yapın!
Hayır çalışmadan okuyamam ki zaten maddi olarak imkanlarım elvermez hem çalışıp hem okuyacağım devlet kazanamazsam özelde yarı Paralı okuyacağım

Merhaba hanımlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var şu anda 27 yaşındayım ünv bitirdim özelde çalışıyorum maaşım orta halli ama ailem de destek oluyor beni idare ediyor yani ben hukuk okumak istiyorum bu yastan sonra hep istemiştim ama olmadı şimdi sınava gireceğim ama devleti kazanamam muhtemelen özelde yarı burslu falan okumak istiyorum okulu bitirince 32 Yaşında Olacağım sizce uğraşmayayım mı o YAŞ geç bir YAŞ mı? Ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum
valla o kadar kafan varsa hic durma oku hukuk demek ne demek bence en güzel mesleklerden biri

İlk üniversite hayatımda iki sayısal bölümü aynı anda okudum (Matematik-Fizik)
Şimdi Psikoloji, okul öncesi, felsefe gibi birşeyler olabilir. Olmazsa da çok fazla ders seçebilme imkanı veren bir üni olsun rengarenk bir programım olsun isterim. Bitmezse bitmesin diyorum ya sindire sindire içime öyle olsun bu sefer dersi geçecek kadar değil..

tum insanlar normal olarak uzun bir yasami diler,planlarini ona gore sekillendirir.ben oyleyim en azindan ve bence 32 imkanlar varsa okuma hayali icin gec degil.karamsar dusunceye gore is cook gec 20lerin basinda bitecekti o is:))
Evet Haklısınız inşallah kazanırım da

İlk üniversite hayatımda iki sayısal bölümü aynı anda okudum (Matematik-Fizik)
Şimdi Psikoloji, okul öncesi, felsefe gibi birşeyler olabilir. Olmazsa da çok fazla ders seçebilme imkanı veren bir üni olsun rengarenk bir programım olsun isterim. Bitmezse bitmesin diyorum ya sindire sindire içime öyle olsun bu sefer dersi geçecek kadar değil..
Hayırlısı olsun

İçinizde kalmasındansa, bence okuyun. 32 hiç de geç bir yaş değil. Bir kere yaşıyoruz, pişmanlık duymanın, içinizde ukde kalmasının anlamı yok. Hayatta istediklerinizi yapın.

Evet cok gec :) 25 yasinda mezun olsaydi daha basarili olurdun yas cok önemli :)
Valla senden tek ricam ne olur hukukcu olunca bu zamana kadar tanidigim avukatlar gibi heryerde av takintili olma :)

size kendi çevremden örnek vereyim.
10 yıl hemşirelik yaptıktan sonra ben bunu istemiyorum diyerek 35 yaşında tıp fakültesi kazanan arkadaşım var. kocasını evini işini başka şehirde bıraktı ve okumaya başladı. geçen yıl bir de çocukları oldu ,hem okuyor hem de cocuk bakıyor.
bence ne istiyorsanız mutlaka yapın hayat cok kısa.

İkinci üniversitemi Örgün olarak evli ve iki çocuklu (birinin hamileliği ve bebekliği dahil) olarak 33 yaşinda bitirdim. İstedikten sonra hiç bişey için geç değil... Hayalimde hastanelerde dini danışmanlık var bunun içinde iki yıl yüksek lazım ve yapıcam inşAllah :KK39:

size kendi çevremden örnek vereyim.
10 yıl hemşirelik yaptıktan sonra ben bunu istemiyorum diyerek 35 yaşında tıp fakültesi kazanan arkadaşım var. kocasını evini işini başka şehirde bıraktı ve okumaya başladı. geçen yıl bir de çocukları oldu ,hem okuyor hem de cocuk bakıyor.
bence ne istiyorsanız mutlaka yapın hayat cok kısa.
Buyuk cesaretmiş gerçekten

Back