- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.023
- 398
- 34
Dikkatsizlik başa bela.Keske hukuğa yazmasaydiniz. Bir hukukcu olarak rahatsiz oldum. Hukuka baslayip da hukuga kelimesini kullanmaniz beni afallatti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkatsizlik başa bela.Keske hukuğa yazmasaydiniz. Bir hukukcu olarak rahatsiz oldum. Hukuka baslayip da hukuga kelimesini kullanmaniz beni afallatti
Merhaba hanımlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var şu anda 27 yaşındayım ünv bitirdim özelde çalışıyorum maaşım orta halli ama ailem de destek oluyor beni idare ediyor yani ben hukuk okumak istiyorum bu yastan sonra hep istemiştim ama olmadı şimdi sınava gireceğim ama devleti kazanamam muhtemelen özelde yarı burslu falan okumak istiyorum okulu bitirince 32 Yaşında Olacağım sizce uğraşmayayım mı o YAŞ geç bir YAŞ mı? Ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum
Çok teşekkür ederim azminize hayran kaldık umut oldunuz banaHayıırr geç kalmadınız diye haykırasım var.
Bana da öyle dediler,ne gerek varmış tekrar okumaya,benim yerimde olmak için can atan binlerce insan varmış,şımarıkmışım falan falan.
Kimseyi dinlemedim ,okudum Allah'a binlerce şükür çok mutluyum ve basarılıyım.
Hevesimi kırmak isteyenler bence bugünlerimi tahmin ettikleri icin engel olmaya calıstılar :)
Başarılar diliyorum,vazgeçmeyin,insanlarin kendi bezgin, cesaretsiz,umutsuz ruh halini size empoze etmesine müsade etmeyin.
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz ve dilekleriniz için avukat hanımbir avukat olarak sizi desteklediğimi söyleyebilirim. hukuk istemeden okunamayacak bir bölüm, yoksa işkenceye dönüşür. eğer gerçekten istiyorsanız mutlaka yapın. bazı meslektaşlarım var ki; kendilerine meslektaş demekten utanıyorum. isteğinizle onlardan biri olmayacağınızı düşünüyorum.
yakın bir arkadaşımın abisi galatasaray iktisat mezunuydu, hem babaları hem de arkadaşım avukat. sizin yaşınızda tekrar sınava girip hukuk okudu ve hayatından gayet memnun. stajınızı yaparken belki kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz; ama, okul döneminde çalışmaya başlarsanız staj zamanı böyle bir probleminiz olmayacaktır. şimdiden başarılar dilerim :)
Telefonunun klavyesi otomatik olarak öyle yuvarluyor tabi ki doğrusu hukukaDikkatsizlik başa bela.
DÜNYAYI yaşanılır kılan şey hayaller be hedeflerValla arkadas,benden 4 yas buyuksun ama benimde kaderim aynı.Bende Almanya'ya gidicem seneye ünversite için.Bende burda arkadaslara danısmiştim.Bi uye dedi ki, okusanda o yasa geliceksin okumasanda.Bunu duyunca ben kendime geldim.Düsünsene, gunluk kosusturmacalar,zart zurt, sacma sapan gececegine,hedefime ulasmak için gecireceksin.Ayrıca bi hedefin olunca,sacma veya degil,diğer insanlardan,ister istemez farkın oluyo.Sen bilirsin tabi yinede.
ANLAŞILAN doğru yoldayımŞimdiki aklım olsa 27 yaşında yüksek lisansı bitirdikten sonra yeniden üniversite okurdum. Bendeki pişmanlığı siz de yaşamayın
O maşallah amca o yasta pes gerçekten ne alimler var83 yaşında ingilizce kursuma gelen bir amca vardı.. sınıf 20li yaşlarda sertifikam olsun diyen gençlerle dolu idi malum.. kikirdamalarina tek cümlesi ile beton dokmustu :)
Kendinize güvenin yasa hiç takilmayin.. yapın içinizde kalmasın..
Yetişkin eğitimci olarak her yaşta eğitim herkes için deriz biz..
Zaten il dışına çıkamam çalışıyorum ailemde buradahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...ne-yaptim-topigi.963502/page-49#post-49132778
Gel gel gel gel beklerim :) yardımcı oluruz sana
Okumak için hiç bir zaman geç değil :)
Birde İstanbul da yaşıyorsan emin ol küçük bir ilde devlet üni de okuyacağına
İstanbul da %75 burslu oku aynı
Maşallah çok iyiOkumanın yaşı Yok ben ikinci unv okuyorum maliye ama AÖF den 31 yaşındayım
Inşallah çok teşekkür ederim çok heveslendirdiniz beniHerseyi gencken yapmak tabiki daha guzel ama geç diye birsey yok bende 28 yasindayim mesels saglikci olucam insallah hemde sozelci biri olarak soyluyorum bunu cevremdekiler duysa onlarda sasirir belki guler falan ama kimse bilmiyor bende mezun olunca sanirim 31 yasinda olucam ama yinede dusunuyorum
Hatta sana bisey anlatayim universiteye ilk haxirlandigim yil sinifts benimle yasit hocalar vardi gercekten psikolojik olarak verdigi bi agirlik var iste bolum tercihlerini konustugumuzda ben o zamsnda 2 yillik tercih etmek istiyirdum bi hoca vardi neden 2 yillikta israr ediyorsun ki belki 4 yillik senin icin daha hayirlidir derdi bende hocam simdi 24 yasindayim mezun oluncaya kadar 28 oluyorum derdim
Simdi 28 yaşındayım o zamanlar 28 yasi buyuk gordugum icin 4 yillik dusunmeyen ben 28 yasinda hazirlaniyorum buna vesile olanda staj ywrimdeki degerli bi calisan birgun atama sıkintisindan soz acilinca dert etme bende ise cok gec girdim falan deyip destek olmustu ama en buyuk vesile burda KK de icimdeki saglikci olma hevesinden nasil kurtulurum diye konu acmisken burda beni yonlendiren KK kafinlaridir@defne035 sanada hayatinda basarilar insallah hayallerine kavustugun gundevkonu acarsin burda
Merhaba hanımlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var şu anda 27 yaşındayım ünv bitirdim özelde çalışıyorum maaşım orta halli ama ailem de destek oluyor beni idare ediyor yani ben hukuk okumak istiyorum bu yastan sonra hep istemiştim ama olmadı şimdi sınava gireceğim ama devleti kazanamam muhtemelen özelde yarı burslu falan okumak istiyorum okulu bitirince 32 Yaşında Olacağım sizce uğraşmayayım mı o YAŞ geç bir YAŞ mı? Ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum
Onların yanında çok buyuk kalmaktan korkuyorum galiba biraz bendeBen 32 yaşındayım boğaziçi mezunuyum ama okumak istediğim bir bölüm var bu sene sınav girip yeniden üniversiteli olmak istiyorum ben de.. Yaşı yok okumanın, ister o mesleği yaparım ister yapmam ilkini hayatımı kazanmak için okudum şimdi sindire sindire zevk alarak okumak istiyorum. Bir de insan 20li yaşlar ile birlikte olunca gençleşiyor yahuu
Maalesef hızlı yazınca gözden kaçabiliyor böyle şeyler.Telefonunun klavyesi otomatik olarak öyle yuvarluyor tabi ki doğrusu hukuka
Aslında çok hayalim var ama kısmet diyelimHayır tam tersi çok şanslısın hangi meslekte yeteneğin olduğunu düşünüyosan ve seviyosan onun için çabala. Bu sırada da evlenebilirsin üni de bizim sınıfta evli arkadaş filan vardı kafana denk birini bulursan evlenmene filan hayatına da engel olmaz. Tebrik ediyorum sizi.
Ne güzel ne azimli hanımlar varHiçte geç değil insan istedikten sonra neler neler yapar.
Kuzenim o yaşlarda iki çocuğu ile üniversiteye başlamıştı. Okulu bitirdi yurtdışında dil eğitimi bile aldı. Insan yeterki istesin :)
Evet çevre De hep bunları söylüyor32 yas en erken suresi. Bunun uzatmasi var. Zira zor bi bolum malumunuz. Arti 35 yas siniri var kamu hizmeti icin. Serbest avukatlik yapabilirsin. Onda da piyasaya tutunmak epey tecrube istiyor.bunlar gercek olan seyler. Okumayin demiyorm bunlari da goz onunde bulundurun.
Ideallerimi söylemekten bile çekiniyorum ÇOĞU zamanne güzel bir konu derken ve tebrik mesajı yazmak için ekranı kaydırırken bunu gördüm.takmayın onları.kendileri yapamaz diye diye böyle derler.yapılacağını ispatlayın.