- 1 Eylül 2014
- 25.908
- 30.322
- 798
- 35
Çevre geç kaldın ne yapacaksın bu yastan sonra kendi Bölümü'nde Yüksel falan diyorNe varmışki 27 yaşındaysan kesinlikle oku.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çevre geç kaldın ne yapacaksın bu yastan sonra kendi Bölümü'nde Yüksel falan diyorNe varmışki 27 yaşındaysan kesinlikle oku.
Azimli insanlara hayran oluyorum gerçektenben okurken bizim sınıfta hamile bir hanım vardı Erzurum'dan Konya'ya gelmişti ve resmen karnı burnundaydı :) OKUMANIN ZAMANI VE YAŞI YOK..
Çevre geç kaldın ne yapacaksın bu yastan sonra kendi Bölümü'nde Yüksel falan diyor
DGS ile geçiş çok daha zormuş ben onu araştırdım çünkü hem kontenjanlar çok az hem de giren sayısı çok o Yüzden lys ideal benim içinöncelikle açıköğretimden adalet okuyup sonra hukuk a geçiş yapabilirsiniz aslında. bu 2 yılda hem düzeninizi de bozmamış olursunuz, çalışmaya devam edip ailenizle yaşar biraz da para biriktirirsiniz.
ama geçişler nasıl, kolay geçilebiliyor mu, devlet olmazsa özele geçebilir musunuz, geçtiğinizde ders denkliği var mı hiç bilemiyorum. bilen bir arkadaş cevaplar belki.
yaş olarak geç olduğunu düşünmüyorum, idealleriniz için değer.
Aynen öyleAy o çevre hep söyler boş ver yapmak istediğini yap. Pişman olunca çevre yanında olmiyacak
Biraz çalışsam kazanırım sanki ama ders Çalışmaya da pek vaktim kalmıyor kiBenimde okumak istediğim bölümler var ah ahhhh
özelde yarı bursluyu kolaylıkla kazanabilceğini düşünüyosun hele hemen çalışmalara başla bence :)
Heves kırılıyor ister istemez herkes bu yastan sonra mı deyıncebu soruyu sorman bile saçma olmuş. senin hayallerinden daha önemli ne var bu hayatta o dört yıl hukuk okumayacaksın da ne yapacaksın. ne olursa olsun bu hayatta senden daha kıymetli kimse yok çünkü başını yastığa koyduğunda vicdanınla kalbinle ruhunla tek başınasın.
evet azim edip çalışmam gerekiyor galibatamam çevren de kendince haklı ama sen diyorsun ki hep istedim hukuk okumayı. bu cümleden daha ötesi yok bırak milleti millet kendi halinin çaresine baksın sen koş hayalinde
ne guzel maşallah :) daha çok heveslendim şimdi :))Babam tam da sizin yaşınızda başlamış hukuk okumaya üstelik hem ögretmenlik yapmış hem de okumuş son senesinde de ben dünyaya gelmişim abimle aramız on yaş sanırım babam hukuk okuduğu için ara vermiş bizimkiler:) ama sonuç olarak babam başardı evli çocuklu ve aynı zamanda öğretmenlik yaparak bunu başardı siz neden başaramayasınız.Not:Annemin destekleri de yadsınamaz.
Hayallerinizden vazgeçmeyinne guzel maşallah :) daha çok heveslendim şimdi :))
DGS ile geçiş çok daha zormuş ben onu araştırdım çünkü hem kontenjanlar çok az hem de giren sayısı çok o Yüzden lys ideal benim için
Bizim sınıfta bir armağan ablamız vardı. Devlet memuru olmasına rağmen bizim bölümü okumak istemişti. Her gün gelirdi derse vallaha da gayet güzel mezun oldu. 40 yaşından sonra istediği bölümü okumuş ve Mutlu olmuş bir kadındı. Biz çok severdik bize hep iyi gelmiştir onunla sohbet etmek. Şimdi ben soruyorum 32 yaş geç mi?Merhaba hanımlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var şu anda 27 yaşındayım ünv bitirdim özelde çalışıyorum maaşım orta halli ama ailem de destek oluyor beni idare ediyor yani ben hukuk okumak istiyorum bu yastan sonra hep istemiştim ama olmadı şimdi sınava gireceğim ama devleti kazanamam muhtemelen özelde yarı burslu falan okumak istiyorum okulu bitirince 32 Yaşında Olacağım sizce uğraşmayayım mı o YAŞ geç bir YAŞ mı? Ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum
hicte gec degil. ben mühendisim ve 2 cocukla su an yine okuyırum ve 35 yasındayım:) okumanın kendini egıtmenın yaşı yokturMerhaba hanımlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var şu anda 27 yaşındayım ünv bitirdim özelde çalışıyorum maaşım orta halli ama ailem de destek oluyor beni idare ediyor yani ben hukuk okumak istiyorum bu yastan sonra hep istemiştim ama olmadı şimdi sınava gireceğim ama devleti kazanamam muhtemelen özelde yarı burslu falan okumak istiyorum okulu bitirince 32 Yaşında Olacağım sizce uğraşmayayım mı o YAŞ geç bir YAŞ mı? Ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum
Bende 25 yasindayim atanmaya çalışıyorum ise girince özel de hukuk okumak hayalim . Kız kardeşim hukuk okuyor 30 35 yaşında insanlar var abla diyor hiç dw geç değilMerhaba hanımlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var şu anda 27 yaşındayım ünv bitirdim özelde çalışıyorum maaşım orta halli ama ailem de destek oluyor beni idare ediyor yani ben hukuk okumak istiyorum bu yastan sonra hep istemiştim ama olmadı şimdi sınava gireceğim ama devleti kazanamam muhtemelen özelde yarı burslu falan okumak istiyorum okulu bitirince 32 Yaşında Olacağım sizce uğraşmayayım mı o YAŞ geç bir YAŞ mı? Ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum
Hukuk için zormuş galiba dgs normalde kolay bir sınav ama hukuk için çok kişi giriyormuş talep çok olunca girmekte zor oluyormus yaniben dgs ile girdim canım puanım da iyiydi bölüme göre değişebilir ama sadece matematik türkçe olunca daha kolay geldi bana
O bayana bakılırsa Hiçte geç değil ama hep çevre Baskısı işte benimkisiBizim sınıfta bir armağan ablamız vardı. Devlet memuru olmasına rağmen bizim bölümü okumak istemişti. Her gün gelirdi derse vallaha da gayet güzel mezun oldu. 40 yaşından sonra istediği bölümü okumuş ve Mutlu olmuş bir kadındı. Biz çok severdik bize hep iyi gelmiştir onunla sohbet etmek. Şimdi ben soruyorum 32 yaş geç mi?