- 1 Eylül 2014
- 25.908
- 30.322
- 798
- 35
Kesinlikle öyle evetNe istiyorsan onu okumalı insan ve sevdiği içi yapmalı. Okuduktan sonra başka şey okumak isterseniz başka bölümde okursunuz isterseniz 40 olun yeterki insan sevdiği işi yapsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle öyle evetNe istiyorsan onu okumalı insan ve sevdiği içi yapmalı. Okuduktan sonra başka şey okumak isterseniz başka bölümde okursunuz isterseniz 40 olun yeterki insan sevdiği işi yapsın
Merhaba hanımlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var şu anda 27 yaşındayım ünv bitirdim özelde çalışıyorum maaşım orta halli ama ailem de destek oluyor beni idare ediyor yani ben hukuk okumak istiyorum bu yastan sonra hep istemiştim ama olmadı şimdi sınava gireceğim ama devleti kazanamam muhtemelen özelde yarı burslu falan okumak istiyorum okulu bitirince 32 Yaşında Olacağım sizce uğraşmayayım mı o YAŞ geç bir YAŞ mı? Ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum
Okumanın yaşı Yok ben ikinci unv okuyorum maliye ama AÖF den 31 yaşındayımMerhaba hanımlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var şu anda 27 yaşındayım ünv bitirdim özelde çalışıyorum maaşım orta halli ama ailem de destek oluyor beni idare ediyor yani ben hukuk okumak istiyorum bu yastan sonra hep istemiştim ama olmadı şimdi sınava gireceğim ama devleti kazanamam muhtemelen özelde yarı burslu falan okumak istiyorum okulu bitirince 32 Yaşında Olacağım sizce uğraşmayayım mı o YAŞ geç bir YAŞ mı? Ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum
Evet yas sorun oluyor ne yazık ki okul için deBaşkalarının dediklerine takmamak gerekiyor ama takıyoruz sanırım bana da evlilik için artık geç kaldığımi söylüyorlar sen yap ama lütfen hayalini gerçeklestir.
Çok iyi hangi okul27 yaşındayım ve bu sene hukuğa başladım. Geç olduğunu da hiç düşünmedim.
Ay inşallah çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız içinBenden yasça buyuksunuz ama size bir tavsiyem olacak hayallerinizi ve hedeflerinizi ailenizde olsa kimseyle paylasmayin.Çünkü ya size inanmadiklari icin hevesinizi kiriyorlar ya da zamaninda kendileri yapamadiklari icin önünüze taş koyuyorlar.Siz kendinize inanin yeter.Insallah bir gun buraya başardim diye konu acarsiniz :)
Hayır tam tersi çok şanslısın hangi meslekte yeteneğin olduğunu düşünüyosan ve seviyosan onun için çabala. Bu sırada da evlenebilirsin üni de bizim sınıfta evli arkadaş filan vardı kafana denk birini bulursan evlenmene filan hayatına da engel olmaz. Tebrik ediyorum sizi.Merhaba hanımlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var şu anda 27 yaşındayım ünv bitirdim özelde çalışıyorum maaşım orta halli ama ailem de destek oluyor beni idare ediyor yani ben hukuk okumak istiyorum bu yastan sonra hep istemiştim ama olmadı şimdi sınava gireceğim ama devleti kazanamam muhtemelen özelde yarı burslu falan okumak istiyorum okulu bitirince 32 Yaşında Olacağım sizce uğraşmayayım mı o YAŞ geç bir YAŞ mı? Ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum
o çevreyle pek bişey paylaşmaBen bunu çok istiyorum ama çevreyle paylaştığımda hevesim kırılıyor hep
32 yas en erken suresi. Bunun uzatmasi var. Zira zor bi bolum malumunuz. Arti 35 yas siniri var kamu hizmeti icin. Serbest avukatlik yapabilirsin. Onda da piyasaya tutunmak epey tecrube istiyor.bunlar gercek olan seyler. Okumayin demiyorm bunlari da goz onunde bulundurun.Merhaba hanımlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var şu anda 27 yaşındayım ünv bitirdim özelde çalışıyorum maaşım orta halli ama ailem de destek oluyor beni idare ediyor yani ben hukuk okumak istiyorum bu yastan sonra hep istemiştim ama olmadı şimdi sınava gireceğim ama devleti kazanamam muhtemelen özelde yarı burslu falan okumak istiyorum okulu bitirince 32 Yaşında Olacağım sizce uğraşmayayım mı o YAŞ geç bir YAŞ mı? Ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum
Keske hukuğa yazmasaydiniz. Bir hukukcu olarak rahatsiz oldum. Hukuka baslayip da hukuga kelimesini kullanmaniz beni afallatti27 yaşındayım ve bu sene hukuğa başladım. Geç olduğunu da hiç düşünmedim.
Ben bunu çok istiyorum ama çevreyle paylaştığımda hevesim kırılıyor hep