- Konu Sahibi summerwine88
-
Bu durumla nasıl başa çıkıyosun peki kuzum bende 26 yaşında ve bekarımBen de bekarim yasimiz ayni
Herseyin hayirlisi
Sonradan kotu olmaktansa
Gec olsun kiymetin daha iyi anlasilir
Nişanlım da 35 yaşında, aynı yaştayız. Hayır hiç sorun olmadı, zaten benimle görüşmeye başlamadan önce biliyordu yaşımı, aynı liseden mezunuz, tanıyorduk birbirimizi.Nişanlınız kaç yaşında acaba? Yani sormamda bir sakınca yoksa. Ve yaşınız hiç sorun oldu mu?
canım özelden fotoğraf göndermek değil de, istersen sosyal medya hesabını ekleyebilirim, özelden yazarsan, sen blirsin canım.Ay tez zamanda inşallah canım ya ne diyecem o kadar muhabbet ediyoruz özelden birbirimize fotolarımızı atalım mı ne dersin merak ediyorum valla seni :)
aa o da olabilir canım instagram adımı gönderiyorum sana özelden kullanıyorsun değil mi?canım özelden fotoğraf göndermek değil de, istersen sosyal medya hesabını ekleyebilirim, özelden yazarsan, sen blirsin canım.
Geç olsunda güç olmasınSevgili KK sakinleri kızı gaza getirmeyin boşuna daha erken evlenip ne yapacaksın diye
Bende 26 yaşındayım evlenemedim diye çok takıyorum kafaya ben bu yaşımda dert ediyosam 30 yaşındaki ne yapsın
Bu durumla nasıl başa çıkıyosun peki kuzum bende 26 yaşında ve bekarım
Bu onun özel hayati ama çocuklara oturupta evlenemedim vah vah etmiyorki konuyu değiştirmiş sadece değişmeye çalismis kendince onlarda insan onlarinda yeri geliyor pskolokileri bozulabiliyor yalnızlık inanin kolay bir imtihan değil maksatim polemik yaratmak değilÇocuklarımızı emanet ettiğimiz kişinin evliliği dünyanın merkezi gibi görmesine üzüldüm.
Öğretmenlerin bu konuda daha bilinçli olması lazım. Gelecek onların ellerinden geçiyor!
İnsani duygular bambaşka bu bambaska bir olay.
30 yaşındayım ve evli değilim. Bu durum beni zaman zaman düşündürse de kafama takmamaya calisiyordum. Hayatıma devam ediyordum. Ama şuan kendimi çok mutsuz ve umutsuz hissediyorum. Bugün derste öğrencilerimle sohbet ederken bir tanesi evli olup olmadığımı sordu. Evli olmadığımı söyleyince yüzlerindeki ifadeyi görmeliydiniz. O kadar şaşırdılar ki anlatamam. Bu nasıl olur dediklerini duydum. O an kendimi o kadar garip hissettim ve utandım ki anlatamam. Sanki bu dünyadan değilmişim, dünyanın en anormal insanı benmişim gibi. Sonra biri yaşımı sordu ve ben şaka yollu konuyu değiştirdim. Yaşımdan utandım resmen. Evlenmeyi ben de istiyorum ama olmuyor. Karşıma çıkan insanlara karşı bir şey hissedemedim. Hoşlandığım bir kişi oldu o da benden hoşlanmadı. Muhtemelen bundan sonra da böyle devam edecek. Evliliğe dair bir umudum kalmadı . Bu duruma alışabilirim ama insanların tavırlarına alışamıyorum. Kendimi vebalı gibi hissediyorum. Keşke kağıt üzerinde evli olsam da daha normal bir hayat sürsem bile dedim içimden . Böyle işte... Biraz dertlesmek istedim.
30 yaşındayım ve evli değilim. Bu durum beni zaman zaman düşündürse de kafama takmamaya calisiyordum. Hayatıma devam ediyordum. Ama şuan kendimi çok mutsuz ve umutsuz hissediyorum. Bugün derste öğrencilerimle sohbet ederken bir tanesi evli olup olmadığımı sordu. Evli olmadığımı söyleyince yüzlerindeki ifadeyi görmeliydiniz. O kadar şaşırdılar ki anlatamam. Bu nasıl olur dediklerini duydum. O an kendimi o kadar garip hissettim ve utandım ki anlatamam. Sanki bu dünyadan değilmişim, dünyanın en anormal insanı benmişim gibi. Sonra biri yaşımı sordu ve ben şaka yollu konuyu değiştirdim. Yaşımdan utandım resmen. Evlenmeyi ben de istiyorum ama olmuyor. Karşıma çıkan insanlara karşı bir şey hissedemedim. Hoşlandığım bir kişi oldu o da benden hoşlanmadı. Muhtemelen bundan sonra da böyle devam edecek. Evliliğe dair bir umudum kalmadı . Bu duruma alışabilirim ama insanların tavırlarına alışamıyorum. Kendimi vebalı gibi hissediyorum. Keşke kağıt üzerinde evli olsam da daha normal bir hayat sürsem bile dedim içimden . Böyle işte... Biraz dertlesmek istedim.
Valla kafaya takılmayacak gibi değil ki yakın arkadaşımla 7/24 evlilik konusunu konuşuyoruzKafaya takmayarak
Cunku kafaya taktikca insanin sinirletini ziplatiyorlar.
Suna da emin olun tam umidi kestigimiz anda geliyorlar kuzenim 35 de evlendj tam umidini kaybediyordu cikti
Ben de takmiyorum
Dua ediyorum herseyin hayirlisi
Ama su bir gercek yas ilerledikce kriterlerimiz artiyor
Bazi seylerin onunu kapattim
Kriterlerimde secici olmak yerine
Karsima cikan kisilere.nasil mutlu olurum.diye dusunmeye basladim
En onemlisi
Siz secin secilmeyin
Neden baskasi sizi secsin ki
Siz secin evleneceginiz kisiyi
Gorucu usulu evlilikler biraz mecburi birazda secenegi kalmamis gibi geliyor
Herseyinnhayirlisi
30 u da geçmeyim amaaGeç olsunda güç olmasın
Fotosunu nerde gördün bacıBence yasinizdan buyuk gosteriyorsunuz. Biraz estetik ve makyajla, giyim tarziyla yasinizdan daha genc gorunmeyi deneyebilirsiniz. Ogrencileriniz sizi daha yasli saniyor bence, tepkilerinden bunu anladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?