Kendimle bir savaştayım, yalniz ve mutsuzum

En azından yalnızım diye konu açıp gerçekten yalnızsınız.bir sürü yalnızım konusu açılıyor bir bakıyorsun yok eşim yok çocuğum.eee allahtan belanı mı arıyorsun be kadın? Neymişmiş arkadaşı yokmuşmuş.aman sevsinler.
Konuya gelirsek tamamen kısmet maalesef.daha yeni bizim işyerine hem kısa boylu, hem çirkin bir kız başladı.eş durumundan gelmiş.eşi de yakışıklı bile sayılır. Kız da her ağzını açtığında eşim de eşim.eee kendisi de biliyor çirkin olduğunu da işte.beyefendi böyle takdir etmiş.bize de bu tipsizin cakasını çekmek kalıyor.bir erkek tarafından seçilmiş olmak insanı baştan ayağa bambaşka biri yapıyor gerçekten.bu da bir gerçek.içten falan geldiği yok.elin cüce tipsizi başımıza egokiller kesildi anlayacağın.adaletini s....yim dünya.başka da diyecek birşey yok.
Maalesef öyle en yakın kuzenim yüzüğü takınca kocam kocam oldu şu kadar malı var sen çalış 5 aya alırsın o telefonu bana kocam alır oldu bende evden işe yaşıyorum fitim güzelim bakımlıyım meslekte var ama b. Yaramadı kimseyi kandıramamışım boşa gidip gelmişim okula

Hahaha vallahi haklısın ya bir erkek tarafından sevilmek ve seçilmek insanin ozguvenini yerine getiriyor kesinlikle. Yoksa böyle benim gibi kendini sorgular değersiz hisseder insan. Ve bu isler gerçekten dış görünüşle alakasiz şansın varsa kısmetin varsa dünyanın en çirkini de olsan seviliyorsun
İşinde olsa paranda olsa güzelde olsa bazen sevilmiyorsun ben gibi herkesi izliyorsun

imzamı atarım.buradaki üyeler de öyle.en özgüvenli yorumlar yapan kişiler evli kadınlar. yok kendi kendine mutlu olacakmişsin da yok hayatının amacı evlenmek miymiş de yok kendi başına da değerliymişmişsin de.hepsi de evli kadınlar.her konuda da eşleriyle nasıl taniştıklarını, aralarındaki ilişkiyi falan anlatırlar.bakın biz de sevisiyoruz, bakın biz de seçildik.söyledikleri doğru olmasına doğru ona birşey dediğim yok da uygulayabilen kadın yok maalesef.bizim genlerimizde var evliliği ya da ilişkiyi başarı olarak görmek.dilleri tam tersini söylüyor ama gerçekler ortada😁
Bencede bana evlenip napacan diyen üyeler hepsi evli boşanın deyince çıt yok kimseden

Toplumda kadının yerini konumunu kocası ve kocasının parası Belirliyor maalesef kocan yoksa sıfırsın
Bu nasıl bir laf bu nasıl bir düşünce. Bu kafayla zaten siz asla birey olamazsınız. Yıllarca tek başıma mesleğimi icra ettim tek yaşadım konumuma da gayet toplumda saygı duyuldu. Atandiktan sonra 5 sene yalniz yasadim ve calistim. Sevgilim de oldu olmadığı da oldu isteyen de oldu. Aman hadi evlenmeliyim beni toplumda kocam var eder demedim. Koca parasıyla belirlenecekse konumum olmaz olsun öyle konum. Yazık böyle zihniyetlere kadınlarımızın toplumda kendine yer edinme çabası devam eder durur işte.

Bu nasıl bir laf bu nasıl bir düşünce. Bu kafayla zaten siz asla birey olamazsınız. Yıllarca tek başıma mesleğimi icra ettim tek yaşadım konumuma da gayet toplumda saygı duyuldu. Atandiktan sonra 5 sene yalniz yasadim ve calistim. Sevgilim de oldu olmadığı da oldu isteyen de oldu. Aman hadi evlenmeliyim beni toplumda kocam var eder demedim. Koca parasıyla belirlenecekse konumum olmaz olsun öyle konum. Yazık böyle zihniyetlere kadınlarımızın toplumda kendine yer edinme çabası devam eder durur işte.
Durum bundan ibaret zengin erkek avcılığı vs burdan çıkıyor

Bir süredir ciddi anlamda buhranda hissediyorum kendimi. Psikiyatrik ilaç vs kullandım ama fayda etmedi, kafamdaki düşünceler bir türlü azalmadı. Sürekli kendimi eleştiriyorum, kendimi sorguluyorum başkalarıyla kiyasliyorum. Dışarıdaki kızlar gözüme çok güzel çok havalı geliyor bir de kendime bakıyorum hiç beğenmiyorum , başkalarında beğendiğim şeyleri kendimde beğenmiyorum. Kendimi sevilmeye layık görmüyorum. Hiçbir karşı cinsin benden hoşlanabilecegıni, sevebileceğini düşünmüyorum kendimi çok zavallı hissediyorum bu konuda. 26 yaşında hiç sevgilisi olmamis, kimse tarafından sevilmemiş begenilmemis bir kızı bu saatten sonra kim sevip beğensin ki diye düşünüyorum. Yaşı büyük insanlarla bir ortama girdiğimde herkes niye evlenmiyorsun, niye hayatında biri yok diye sorup duruyor. Aslında evlilikten korkuyorum ya da biriyle tanışmaktan da çekiniyorum. Mesela biri bir tanıdığı ile tanıştırmak istediğinde reddediyorum. Çünkü beni sevmez, beğenmez diye korkuyorum. Yillar geçiyor ve yaş ilerledikçe birini bulup sevmek sevilmek daha da zor olacak biliyorum. Şu anda bile etrafta benim yaşlarımda bekar sevgilisi olmayan erkek pek yok. Beğendiğim tipler kendimden yaşça küçük. Onlar da yakında kapılır:D Hayatımda hiçbir amac yok şu an ve manevi anlamda boşlukta hissediyorum. Yapayalnız bir ömür tüketeceğime ö.lmeyi diliyorum sürekli. Düşüncelerimin hastalıklı ve anormal olduğunu biliyorum ama kendime engel olamıyorum hayattan zevk alamıyorum sadece başkalarının mutluluğunu aşkını izliyorum dünyada boşa yer kapladigimi düşünüyorum. Daha anlatmadigim çok şey var ama durumun özeti bu. Bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum
Oyyy benim esimin bir sürü bekar arkadaşı var hiçbiri evlenemiyor kiz bulamıyor devlet el atsada bari eşleşme yapsalar 🤣🤣

imzamı atarım.buradaki üyeler de öyle.en özgüvenli yorumlar yapan kişiler evli kadınlar. yok kendi kendine mutlu olacakmişsin da yok hayatının amacı evlenmek miymiş de yok kendi başına da değerliymişmişsin de.hepsi de evli kadınlar.her konuda da eşleriyle nasıl taniştıklarını, aralarındaki ilişkiyi falan anlatırlar.bakın biz de sevisiyoruz, bakın biz de seçildik.söyledikleri doğru olmasına doğru ona birşey dediğim yok da uygulayabilen kadın yok maalesef.bizim genlerimizde var evliliği ya da ilişkiyi başarı olarak görmek.dilleri tam tersini söylüyor ama gerçekler ortada😁

Erkekler k@çımı yesin Ferhans iyi ki sen varsın💗💗💗

Toplumda kadının yerini konumunu kocası ve kocasının parası Belirliyor maalesef kocan yoksa sıfırsın

Valla hiç öyle bir şey, en kral mühendislik fakültesinden mezunum, süper bir doktora sahibiyim, koca olacak erkekler gelir yanımda çalışır yanımda ne kadın ne erkek kimsenin esamesi okunmaz❤️‍🔥Sözün özü insana kafa gerek, kafa varsa var yoksa da yok gerisi boş.

Maalesef öyle en yakın kuzenim yüzüğü takınca kocam kocam oldu şu kadar malı var sen çalış 5 aya alırsın o telefonu bana kocam alır oldu bende evden işe yaşıyorum fitim güzelim bakımlıyım meslekte var ama b. Yaramadı kimseyi kandıramamışım boşa gidip gelmişim okula
Sen aynı bensin ya beni de herkes övüyor fiziğin çok güzel yüzün çok güzelsin vs. İş de var ama kimseyi bulamadık herkes üniversitede kocasını buldu mezun oldu biz de milletten aşk dileniyoruz 😃

Sen aynı bensin ya beni de herkes övüyor fiziğin çok güzel yüzün çok güzelsin vs. İş de var ama kimseyi bulamadık herkes üniversitede kocasını buldu mezun oldu biz de milletten aşk dileniyoruz 😃
Çalışıyor musun canım sende maalesef ne hallere düştük 😂

Güzellik falanda boş ya uyanık gözü açık olmak lazımmış bunu geç anladım iş işten geçti
Yoo tamamen kısmet.geçen biri yazmış buraya ben 120 kiloyum hatta bir dönem 150 kiloya çıkmıştım ama sevgilim peşimde dört dönüyor diye.bunu neyle açıklarsın şimdi yani? Kadın obez hâliyle sana bana hava atıyor bak bir de.hayat işte.şişkolara bile gidiyorlar.neye bağlı ben de anlamadım.

Güzellik falanda boş ya uyanık gözü açık olmak lazımmış bunu geç anladım iş işten geçti
Aynen öyle bana çok naifsin diyolar mesela ama naif olanlar sevilmiyor biraz cazgir çingene olmak lazım anca o zaman seviliriz ama o da benim yapimda yok

Üni zamanı buldun buldun zaten sonra da tabii ki erkekler çıkıyor karşına ama begenemiyorsun öyle batıyor bir şeyler daha çok artık bence bundan da kaynaklı 🥲😅

Back