- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
- Konu Sahibi summerwine88
-
+1Sirf evlenmek icin evlenmek gercekten akil isi degil. Evlilik inanilmaz bir sorumluluk ve özveri istiyor (henüz 1 aylik evliydi :)). Ögrencileriz size saskin bakarken siz keske buna istisnaden gecistirmek yerine ne biliyim bununla ilgili güzel ve bilgilendirici bir konusma yapsaydiniz misal 30 yasinda henüz evli olmayan bir kadina öyle bir tepki verilmeyecegini. Bekarliginda bir tercih oldugunu. Evlenmek icin evlenilmemesi gerektigini falan.
Sirf evlenmek icin evlenmek gercekten akil isi degil. Evlilik inanilmaz bir sorumluluk ve özveri istiyor (henüz 1 aylik evliydi :)). Ögrencileriz size saskin bakarken siz keske buna istisnaden gecistirmek yerine ne biliyim bununla ilgili güzel ve bilgilendirici bir konusma yapsaydiniz misal 30 yasinda henüz evli olmayan bir kadina öyle bir tepki verilmeyecegini. Bekarliginda bir tercih oldugunu. Evlenmek icin evlenilmemesi gerektigini falan.
30 yaşındayım ve evli değilim. Bu durum beni zaman zaman düşündürse de kafama takmamaya calisiyordum. Hayatıma devam ediyordum. Ama şuan kendimi çok mutsuz ve umutsuz hissediyorum. Bugün derste öğrencilerimle sohbet ederken bir tanesi evli olup olmadığımı sordu. Evli olmadığımı söyleyince yüzlerindeki ifadeyi görmeliydiniz. O kadar şaşırdılar ki anlatamam. Bu nasıl olur dediklerini duydum. O an kendimi o kadar garip hissettim ve utandım ki anlatamam. Sanki bu dünyadan değilmişim, dünyanın en anormal insanı benmişim gibi. Sonra biri yaşımı sordu ve ben şaka yollu konuyu değiştirdim. Yaşımdan utandım resmen. Evlenmeyi ben de istiyorum ama olmuyor. Karşıma çıkan insanlara karşı bir şey hissedemedim. Hoşlandığım bir kişi oldu o da benden hoşlanmadı. Muhtemelen bundan sonra da böyle devam edecek. Evliliğe dair bir umudum kalmadı . Bu duruma alışabilirim ama insanların tavırlarına alışamıyorum. Kendimi vebalı gibi hissediyorum. Keşke kağıt üzerinde evli olsam da daha normal bir hayat sürsem bile dedim içimden . Böyle işte... Biraz dertlesmek istedim.
Maşallah ne güzel meslek sahibisiniz,koca ,cocuk derdi yok.yiyin için gezin keyfinize bakın.sizin yerinizde olmak isteyen cok kişi vardır eminim ,biri de benim.30 yasındayım ve saclarım beyaz dolu,ruhum 60 yasında30 yaşındayım ve evli değilim. Bu durum beni zaman zaman düşündürse de kafama takmamaya calisiyordum. Hayatıma devam ediyordum. Ama şuan kendimi çok mutsuz ve umutsuz hissediyorum. Bugün derste öğrencilerimle sohbet ederken bir tanesi evli olup olmadığımı sordu. Evli olmadığımı söyleyince yüzlerindeki ifadeyi görmeliydiniz. O kadar şaşırdılar ki anlatamam. Bu nasıl olur dediklerini duydum. O an kendimi o kadar garip hissettim ve utandım ki anlatamam. Sanki bu dünyadan değilmişim, dünyanın en anormal insanı benmişim gibi. Sonra biri yaşımı sordu ve ben şaka yollu konuyu değiştirdim. Yaşımdan utandım resmen. Evlenmeyi ben de istiyorum ama olmuyor. Karşıma çıkan insanlara karşı bir şey hissedemedim. Hoşlandığım bir kişi oldu o da benden hoşlanmadı. Muhtemelen bundan sonra da böyle devam edecek. Evliliğe dair bir umudum kalmadı . Bu duruma alışabilirim ama insanların tavırlarına alışamıyorum. Kendimi vebalı gibi hissediyorum. Keşke kağıt üzerinde evli olsam da daha normal bir hayat sürsem bile dedim içimden . Böyle işte... Biraz dertlesmek istedim.
Oda insan ögretmen olmasiyla ne alaka yalnızlık sadece yaşayan bilir isterse çok üst makam olsun yalnizlik okadar berbatki uzun süreliyse istediğin kadar çevren arkadaşin olsun anlamsiz hepsi tabi iy bi eşin varsa allah hayirlisini versin herkesrBir öğretmenin böyle bir konu açmasına üzüldüm..
Oda insan ögretmen olmasiyla ne alaka yalnızlık sadece yaşayan bilir isterse çok üst makam olsun yalnizlik okadar berbatki uzun süreliyse istediğin kadar çevren arkadaşin olsun anlamsiz hepsi tabi iy bi eşin varsa allah hayirlisini versin herkesr
Canım benim çok sevindim senin adına tebrik ederim Allah mutluluğunuzu daim etsin :)35 yasındayım ve 1Ay once nisanlandim.
Bu işin erkeni, geçi yok ki. Evlenmiş olmak için saçma sapan biriyle mi evlenmek istersiniz yoksa belki biraz daha bekleyip size uygun insanla mı? Bakınız Muhterem Nur örneği..Sevgili KK sakinleri kızı gaza getirmeyin boşuna daha erken evlenip ne yapacaksın diye
Bende 26 yaşındayım evlenemedim diye çok takıyorum kafaya ben bu yaşımda dert ediyosam 30 yaşındaki ne yapsın
Teşekkürler canım, darısı başına hayırlı biri ile :)Canım benim çok sevindim senin adına tebrik ederim Allah mutluluğunuzu daim etsin :)
Ay tez zamanda inşallah canım ya ne diyecem o kadar muhabbet ediyoruz özelden birbirimize fotolarımızı atalım mı ne dersin merak ediyorum valla seni :)Teşekkürler canım, darısı başına hayırlı biri ile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?