30 günlük günde tempolu 10.000 adımla zayıflama

44 bedenden 38 bedene ne kadar surede düştün canim sadece o video ile mi

44 bedenden 38 bedene ne kadar surede düştün canim sadece o video ile mi

44 42 civarı giyiyordum malum gebelik sonrası kilolar ve evet yememi fazla kısmadım haftada 2 veya 3 kerede leslie ile 3 mil yaptım çok zorlandim basta ama zayıfladıkça hareketleri kolayca yapiyorsun soğuma ve ısınma dahil 1 saat sürüyor ben sabahları ac karna yaptım hic aksatmadım 15 veya 16 gün simdi ezbere yapıyorum yine her gün arada bir firar tabi

Tabiki sağlıklı beslenmeye dikkat ettim ekmek hic kullanmadim yumurta günde 2 veya bir yedim

Canım tebrik ederim valla harikasın. Haklısın squat programi ve Ebru şallınin o videosunu ben de yaptım senin gibi yastıklarla ama çok fark etmişti. Ben de spor programima kalca ve bacak hareketleri eklemeyi düşünüyorum tekrar. Bu arada geçmiş olsun canım ağrın için hasta misin.

Yok canım plates yürüyüş birde ip atlama yapayım dedim ama ip beni bitirdi sadece günde 10 dk yaptım ama 2 gün boyunca ama yürüyemez hale geldim pes etmeyeceğim ama çünkü benim bebekten ötürü zamanim yok vücudumu ipe alistirirsam günde 10 dk spor super olur.... ayin 19 unda yine ip atlayacağım bu arada yavaş yavaş bacak egzersizi yapabildim bugün dun sadece mekik çekmiştim ... bebek uyudu leslie yapicam simdi inşallah

Tatli agrilar o zaman Ohh çok çalışkanız bi de senin bebisin olmasına rağmen hiç aksatmiyorsun. Ben bugün biraz fıstık ezmesine dadandım, 3 kaşık yedim ama 1200 kaloriyi geçmeyerek başka yerlerden kıstım. Bu arada sporumu da bitirdim ve 1200 kaloriyi geçmedim. Bir de direnç bandı aldım kollarımı ve bacaklarımı da çalıştırıyorum. Maşallah bize

Direnç bandı neymiş hemen araştırıyorum leslie ile 1 mil yapabildim ancak bacağım acıdı zorlardım kendimi ama bu sefer rutin islerimi yapamaz hale gelirim diye korkuyorum sağlık önemli ..Sabah ta 25 dk bacak egzersizi yaptım ve sağlıklı besledim

Ben bundan aldım resmi ekledim ama inş görünüyordur. Benim bayağı işime yaradı kolları 1.5 cm inceldi sıra bacaklarda inss☺ bi de ağırlıklarım var malum azcık kas da lazım. 1kg kas oturduğun yerden 250 kalori yakıyormuş o yüzden ağırlık antrenmanı şart. Hedefime ulaşabilirsem inş karın kası bile istiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-14-20-46-39-1.png
    266,7 KB · Görüntüleme: 69
Canım bugün de sporumu yaptım 1 buçuk saat yürüdüm ve kol egzersizi yaptım. Günü de 1500 kalori ile (bugün 300 kalori fazla oldu) tamamladım.

Bugünü 1000 kalori (dün fazladan 300 kalori aldığım için bugün biraz dikkat ettim), 2 saat yürüyüş ve kol- karın egzersizleri ile tamamladım. Günlük yoklamam budur efendim

Kızlaar nerelerdesiniz ? halacocuksun C cranial

Ben bugün de 1200 kaloriyi geçmedim ve 1 saat yürüdüm biraz yorulduğum için kol ve karın egzersizlerimi bugünlük es geçtim. Günlük raporum budur efendim öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…