-
- Konu Sahibi halacocuksun
44 bedenden 38 bedene ne kadar surede düştün canim sadece o video ile miCanım çok iyi benim kalcam belki su yüzden inceldi 1 gündür ara verdim yarında yapamayacağım ağrım yüzünden ama squat programim var birde kalcam bacaklarım 15 gunde bu yürümeye başlamadan önce çok fazla inceldi ölçmedim ama 44 giyiyordum su anda 38 giyiyorum ama bacaklarimin daha incelmesi gerek elbette ebru sallinin günde sadece 30 dk ile 2 beden incel o hareketini yaptım 15 gün boyunca birde plates aletlerim yoktu mesela küçük top yerine yastık kullandım ipsiz yaptım hareketleri büyük top kullanınca ben önceden gösterdiği bacak egzersizini yaptım belki yararı olur
44 bedenden 38 bedene ne kadar surede düştün canim sadece o video ile mi
44 42 civarı giyiyordum malum gebelik sonrası kilolar ve evet yememi fazla kısmadım haftada 2 veya 3 kerede leslie ile 3 mil yaptım çok zorlandim basta ama zayıfladıkça hareketleri kolayca yapiyorsun soğuma ve ısınma dahil 1 saat sürüyor ben sabahları ac karna yaptım hic aksatmadım 15 veya 16 gün simdi ezbere yapıyorum yine her gün arada bir firar tabi
Canım çok iyi benim kalcam belki su yüzden inceldi 1 gündür ara verdim yarında yapamayacağım ağrım yüzünden ama squat programim var birde kalcam bacaklarım 15 gunde bu yürümeye başlamadan önce çok fazla inceldi ölçmedim ama 44 giyiyordum su anda 38 giyiyorum ama bacaklarimin daha incelmesi gerek elbette ebru sallinin günde sadece 30 dk ile 2 beden incel o hareketini yaptım 15 gün boyunca birde plates aletlerim yoktu mesela küçük top yerine yastık kullandım ipsiz yaptım hareketleri büyük top kullanınca ben önceden gösterdiği bacak egzersizini yaptım belki yararı olur
Canım tebrik ederim valla harikasın. Haklısın squat programi ve Ebru şallınin o videosunu ben de yaptım senin gibi yastıklarlaama çok fark etmişti. Ben de spor programima kalca ve bacak hareketleri eklemeyi düşünüyorum tekrar. Bu arada geçmiş olsun canım ağrın için hasta misin.
Yok canım plates yürüyüş birde ip atlama yapayım dedim ama ip beni bitirdi sadece günde 10 dk yaptım ama 2 gün boyunca ama yürüyemez hale geldim pes etmeyeceğim ama çünkü benim bebekten ötürü zamanim yok vücudumu ipe alistirirsam günde 10 dk spor super olur.... ayin 19 unda yine ip atlayacağım bu arada yavaş yavaş bacak egzersizi yapabildim bugün dun sadece mekik çekmiştim ... bebek uyudu leslie yapicam simdi inşallah
Tatli agrilar o zaman Ohh çok çalışkanız bi de senin bebisin olmasına rağmen hiç aksatmiyorsun.ben de sporu bitirdim ve 1200 kaloriyi geçmedim. Bir de direnç bandı aldım kollarımı ve bacaklarımı da çalıştırıyorum. Maşallah bize
Kızlaar nerelerdesiniz ?halacocuksun C cranial
Ben bugün de 1200 kaloriyi geçmedim ve 1 saat yürüdüm biraz yorulduğum için kol ve karın egzersizlerimi bugünlük es geçtim. Günlük raporum budur efendim öpüldünüz
Evet saat 09.20 gece çıktım ve 10.000 adım attım inşallah... ama bir saatten biraz uzun sürdü 1 saat 15 dk yaklaşık ama gün geçtikçe 1 saatin altinda olacağına inanıyorum