doktorum her ne kadar % 100 emin değilim henüz desede biliyorum ki kızım olacak ...
henüz 11+6 günlükken gittiğimde kıza benziyor gibi ama tam belli değğil dedi...
bende şimdi kızımı bekliyorummm ona pembiş pembiş ciciler alıyorum..
cadı 19 ocak pazartesi sezeryanla doğum yaptı ablacımkaydirigubbakcemile5
YAA NASIL EMİN OLAMAZ DR. KEMİK YAPISINDAN BELLİ OLUYOR
AMAN NE OLURSA OLSUN YETERKİ SAĞLIKLI OLSUN:Saruboceq:
CADI YA ÇOK SEVİNDİM BENDEN SELAM SÖYLE VE BEBİŞİ BENİM İÇİN KOKLARMISIN AYY ŞİMDİ MİS GİBİ KOKAR MİNİK KUŞ
[ı]merhabalar..
Naslsınız,benim keyfim kaçtı valla..şu anda teyzemlerdeyim,gelmelerini bekliyoruz..anneannem rahatsızlandı..acile götürdük,ben kızımı alıp döndüm..tetkikleri yapmışlar,serumun bitmesi bekleniyor..ehh 90 yaşında ve bayağı bitmiş durumda vücudu..kalp fonksiyonları,akciğer bitmiş durumda..ama yinede kendini yapabilen durumda,tuvaletini bile..maşşallahı vardı yani..allah tan şifa diliyoruz bakalım..
Neyse sabah 10 da teyzeme geldim,
1 küçücük börek yedim,zorla yani..
Sonra başım döndü,kuzenim gel bi tansiyonunu ölçüyüm dedi..bende bu aralar ilaçtan yükseliyodu ama bi bak bakalım dedim..ve baktı şokkk oldu..11/7 olan tansiyon,8/4 tü...hemen koştu bana booool tuzku ayran içirdi..ıyyyyy...eh biraz düzeldim..
2 lt su içtim sabahkinden sonra..
15:30 da: 2 dilim pide yedim ve ayran içtim
bu kadar kızlar..beklemeye devam ediyim..
Görüşürüz...:a015:[/ı]
slm canım ablacıgım ve arkadaşlarım aaa bu arada yenı gelenler hoşşş gelmışlerrr cookkk kötüyüm arkadaşlar hamılelık kötu geçiyor aşermelerım berbat sureklı mıdem bulanıyor ve ıstıfra edıyorum hıçbırsey yıyemıyorum suyu bıle özledım duşünün kendımı o kadr halsız bıtkın hıssedıyorum kı anlatamam bu arada mıdem yuzunden psıkolojımde bozuldu suraklı aglar oldum anlayacagınız bana bır haller oldu işte böyle ben bu durumdayım sızler nasılsınızzzz
slm canım ablacıgım ve arkadaşlarım aaa bu arada yenı gelenler hoşşş gelmışlerrr cookkk kötüyüm arkadaşlar hamılelık kötu geçiyor aşermelerım berbat sureklı mıdem bulanıyor ve ıstıfra edıyorum hıçbırsey yıyemıyorum suyu bıle özledım duşünün kendımı o kadr halsız bıtkın hıssedıyorum kı anlatamam bu arada mıdem yuzunden psıkolojımde bozuldu suraklı aglar oldum anlayacagınız bana bır haller oldu işte böyle ben bu durumdayım sızler nasılsınızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?