yapacağm inşallah nam ablacım
canımcığım ya üzülme desem bu imkansız ama en azından 15 tatilden sonra kurtarma ihtimalin var ya oda olmasaydı şimdi daha çok çalışırsın gelecek sınavda geçersin sen çalış ve başaracağına inan inanmak başarmanın yarısıdır bunu unutma......öncelikle bernuşcum tebrik ederim seni :hooray:
ahhh hatunlar yaa bugün kü sınavım kötü geçti daha doğrusu kaldım dersten senağlama
ama suç bende yeterli bi şekilde çalışmadım ingilizce ezzber bi dersti. ve ben biraz ingilizce özürlüyüm. ama dersimi aldım ben kelime dağarcığımı geliştiricem bu tatilde a.s
kimin dediğini bilmiyorum ama şöyle bi söz var..
Ders alınmış başarısızlık başarı demektir !!!
bide kızlar yaaa :çok üzgünüm: bugün biraz fazla kaçırdım yemeği. pilav makarna yedim :çok üzgünüm: offff moralim bozulmuştu baya şimdi iyiyim ama yemekler mideye oturdu şimdi. kendimi nasıl toplucam mirmirmirmir
açıkçası sizin desteğinize ihtiyacım var senağlama,
iyi geceler herkese....
ÜZÜLME TATLIM BİR DAHAKİ SINAVA TELAFİ EDERSİN, ÇÜNKÜ DERSİNİ ALMIŞSINöncelikle bernuşcum tebrik ederim seni
ahhh hatunlar yaa bugün kü sınavım kötü geçti daha doğrusu kaldım dersten senağlama
ama suç bende yeterli bi şekilde çalışmadım ingilizce ezzber bi dersti. ve ben biraz ingilizce özürlüyüm. ama dersimi aldım ben kelime dağarcığımı geliştiricem bu tatilde a.s
kimin dediğini bilmiyorum ama şöyle bi söz var..
Ders alınmış başarısızlık başarı demektir !!!
bide kızlar yaaa :çok üzgünüm: bugün biraz fazla kaçırdım yemeği. pilav makarna yedim offff moralim bozulmuştu baya şimdi iyiyim ama yemekler mideye oturdu şimdi. kendimi nasıl toplucam mirmirmirmir
açıkçası sizin desteğinize ihtiyacım var senağlama,
iyi geceler herkese....
ÇOK ACİL BU HAFTA SENİ SIKI TAKİBE ALALIM VE ALDIĞIN KİLOLARA BAY BAY DEkaydirigubbakcemileiyi geceler kızlar evet oğlumun alçısı dün çıktı şükürler olsun iyi olmuş.bugün karneler alındı bende mutlu bir anneyim çünkü karneler çok iyi geldi kızlarımın. bernuş kutlarım seni ve diğer dereceye giren tüm arkadaşlarımı nam ablam eline sopa alıp beni kovalasan hakkındır maalesef ben 2 500 gr almışım çünkü bende beslenme düzeni kalmadı uykuda kalmadı vücut iyice dengesizleşti acele motive olmam lazım döndüm aranızdayım artıkın yazarım hergün fırsat yakaladıkça.....
bu arada çok güzel yazılar buldum zaman içinde paylaşacam bunları inşaallah. gelelim bugün yediklerime
sabah 1 dilim ekmek çay 3 zeytin inanın canım istemiyor zoraki yedim
öğen salata 2 dilim ekmek
akşam 1 tabak çorba yarım tabak makarna
ben sporada zaman ayıramadım sanırım birazda bu yüzden kilo aldımm neyse vermek için çaba harcayacağım ve vereceğim..... öpüldünüz kızlarrrr
merhaba arkadaşlar yine gecenin 1 i ve benden başka kimse yok.gözümden uyku akıyor ama kızımın uyumaya niyeti yok.internet geldi ve bu saate kadar eşim işgal etti bilgisayarı...o uyudu sıra bana geldi.bugün ikinci olmuşum ne güzel....bernuş senide tebrik ederim.bugün sabah kendime lahana kürü yptım.sabah 8.30 gibi kalktım
2 brd su
1 brd lahana kürü
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
1 dilim peynir
2 çay kaşığı petek bal
3dilim domates
ve 2 brd çay
kahvaltı saatim 12 30 du.....
ara öğün olarak 2 tane kuru incir yedim 5 adet te kızımdan artan çubuk kraker
akşam 19.30 gibi
yayla çorbası bir kase
2 kaşık kadar nohut
4kaşık kadar pilav ve 3 adet kornişon turşu
saat 9 gibi 2 brd çay
saat 11 gibi bir sarı elma
geç yattığım için o saatte meyve yedim.
herkese haberleri olmasada tatlı rüyalar diliyorum.....
EWEET BUGÜN KARNE GÜNÜYDÜ TABİİ..ÇOCUKLARI KARNE ALAN HERKESİ TEBRİK EDİYORUM..HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH..ALLAH ÇOCUKLARIMIZA ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN..
KIZIMIN KARNESİ SÜPPER..BAŞARI BELGESİ İLE GELDİ..EE 2. SINIF TABİ..
AMA BAŞARISIZ OLAN ÇOCUKLARDA VARDI VE HÜZÜNLÜYDÜLER..
ÖĞLEN KIZIMI ALIP ÇIKTIM,VE İSTEDİĞİ KİTAPLARI ALDIM ONA.KARNE HEDİYESİ YANİ..MUTLULUKTAN UÇTU YAVRUM BENİM..MELEĞİM..hihoyyyt
ARKADAŞIMA GİTTİM,ONUNDA KIZI KARNE ALDI..BERABER TAKILDILAR BİRAZ..
İYİCE MUTLU OLDU..
SAAT 14:00 TE 1 LT SU,
15:30 DA 1 KUPA NESCAFE,
YARIM DİLİM GÖZLEME,
18:00 DE 1 LT SU,
19:30 DA 2 KAŞIK MAKARNA,
1 PARÇA IZGARA TAVUK GÖĞÜS..
ANNEANNEMİ GÖRMEYE GİTTİK,VÜCUT KANSIZMIŞ..KAN İĞNESİ İLE BESLENME YAPIYORLAR..AMA BİR YERDEN SIZINTI VARMIŞ,NERDEN BİLİNMİYO..ALLAH TAN HAYIRLISI BAKALIM..ÖPTÜM BOL BOL..İNSAN DAYANAMIYO YA..ZOR..
NEYSE ORDADA 1 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY İÇTİM..
BUKADAR..İYİ GECELER DİLİYORUM,VE HAYIRLI HAFTA SONLARI..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?