herkese günaydın..umarım herkes iyidir.
ben henüz kahvaltımı yapmadım yapıcam birazdan.pcyi boş yakalamışken yazayım dedim hemen.
nam abla ben cuma günü Bolu'ya gidebilirim.Ablamın yanına.girmeye çalışırım.ama bu cumada kilou bildireyim sonra izinli sayılabilirmiyim.hergün giremem ama kilo bildirimi yapmaya çalışırım.olmadı ararım seni olur mu?
hayde herkesi öptümmm
selam bacular
nam ablacım yarına kaldı gitme işi bende bugün işlerimi ayarladım
dün akşam yemeğim avuç içi kadar biftek
4 kaşık garnitürlü bezelye
2 çay tadlandırıcılı
bu sabah 1 haşlanmış yumurta
kalan son kase aşüreklava bu arada dualarınız için teşekkürler ALLAHım cümlemizinkini kabul etsin)
bol bitki çayı
görüşürüz Şeniz
SELAM 3.GRUBUN ÇUBUK KRAKER HATUNLARI NASILSINIZ BAKALIM BEN IYIM OKUL LA UGRAŞIYOZ VE HERŞEY İYİ ALLAHA ŞÜKÜR SİZ NELER YAPTINIZ BAKALIM EPEYDİR GİREMIYORUM SIZI ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK ÖZLEDİM ÖPÜYORUM SİZİ
selam arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim dönemin yorgunluğu iyice çöktü valla bu dönem gerçekten çok yoruldum hayırlısı ile 15 tatil başlasada dinlensek biraz yorgğun tempo ve günün yorgunluğu yüzünden spor yapamadım ya tatilde acısını çıkaracağım tatil başladığı gün vücut ölçülerimi yazacam bittiği gün bakalım ne olacak buraya yazıyorum ki kaytarmayayım olurda tembellik yaparsam beni dürtün anacım tamammı
neyse arkedeşler bugün neler yedim sabah kendime peynirli omlet yaptım bol yarım yağlı beyaz peynir 1 yumurta yağsız bir şekilde omlet kıvamında pişirdim afiyetle yedim okulda meyva yedim akşamda 1 kepçe mercimek çorbası bol salata 1 tane küçük biber dolması öptüm bacular
ANLAŞILDI MERKEZselam bacular
nam ablacım yarına kaldı gitme işi bende bugün işlerimi ayarladım
dün akşam yemeğim avuç içi kadar biftek
4 kaşık garnitürlü bezelye
2 çay tadlandırıcılı
bu sabah 1 haşlanmış yumurta
kalan son kase aşüre(bu arada dualarınız için teşekkürler ALLAHım cümlemizinkini kabul etsin)
bol bitki çayı
görüşürüz
GEÇMİŞ OLSUN GÜZELİMMERHABALAR,
SABAH TEYZEMDE 2 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY İÇTİM..
1 LT SU,
ÖĞLEN45 TE:
1 KASE YOĞURT,
1 DİLİM EKMEK,
YARIM LT SU,
1 SAATLİK TEMPOLU SPORUMU YAPTIM VE AACAYİP TERLEDİM AMA Bİ TİTREME ALDI SONRASINDA ANLAMADIM..GİRMEDEN ÖNCE TANSİYONUM YÜKSEKTİ BELKİDE ONDANDIR..
VE 1 LT SU DAHA..
ŞİMDİLİK BU KADAR ARKADAŞLAR..İYİ AKŞAMLAR DİLİYORUM
OOOOOOOOOO KİMLERİ GÖRÜYORUMSELAM 3.GRUBUN ÇUBUK KRAKER HATUNLARI NASILSINIZ BAKALIM BEN IYIM OKUL LA UGRAŞIYOZ VE HERŞEY İYİ ALLAHA ŞÜKÜR SİZ NELER YAPTINIZ BAKALIM EPEYDİR GİREMIYORUM SIZI ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK ÖZLEDİM ÖPÜYORUM SİZİ
BUGÜN GEÇ KALKMIŞSIN TATLIMslmlar arkadaşlar,ben bugün 11 gibi kalktım.kızımla ilgilenecem diye 12.30 u buldu kahvaltı yapmam.
kahvaltıda;
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
1 katı yumurta +beyazı (kızım sarısını yedim israf olmasın dedim)
1 kupa çay
öğlenden sonra arkadaşlarla toplanmıştık orada
2 brd çay ve küçük bir parça poğaça yedim
akşam ise komşumun getirdiği içli köftenin en küçüğünü yedim ve bugünlük yeme faslı bitti.
içecek içebilirim ama yemek asla yok..öpüyorum bayanlar byyyy
EVET BU TATİL SİZİN GİBİ YOĞUN TEMPO İLE ÇALIŞAN ÖĞRETMENLERİMİZE İYİ GELECEKselam arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim dönemin yorgunluğu iyice çöktü valla bu dönem gerçekten çok yoruldum hayırlısı ile 15 tatil başlasada dinlensek biraz yorgğun tempo ve günün yorgunluğu yüzünden spor yapamadım ya tatilde acısını çıkaracağım tatil başladığı gün vücut ölçülerimi yazacam bittiği gün bakalım ne olacak buraya yazıyorum ki kaytarmayayım olurda tembellik yaparsam beni dürtün anacım tamammı
neyse arkedeşler bugün neler yedim sabah kendime peynirli omlet yaptım bol yarım yağlı beyaz peynir 1 yumurta yağsız bir şekilde omlet kıvamında pişirdim afiyetle yedim okulda meyva yedim akşamda 1 kepçe mercimek çorbası bol salata 1 tane küçük biber dolması öptüm bacular
herkeseeee günaydınnnnn h
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?