• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam bacular
dün akşam yemeğim 5 kaşık kıymalı ıspanak ve 2 kaşık yoğurt

bernuşcum sağol canım sen nasıl oldun?gezmeye gidiyorum ama kaçırmam inşallah turşu kavurması yicem bol bol yapmazsan gelmem dedim:icecream:çok güzel yapar bende bayılırım zatten
sabah kahvaltım yani 12 de 1 haşlanmış yumurta 1tost 1 çay 3 küçük domates
şimdide kahve
nam ablacım perşembe evde olcaktım ama cumaya sarktı orda tartı yok napcaz ister izinli yaz ister aynı yaz kilomu bugün tartıldım aynıyım
kendinize iyi kilolarınıza kötü davranın
evi toparlayım süpüreyim çamaşırları asayım çıkıcam
görüşürüz bacular
hakkınızı helal edinŞenizŞeniz

teşekkürler nam ablacım :) paylaştığın yazı güzelmiş. ben özellikle karnabahar ve brokoli sebzelerini yoğurtla bol tüketiyorum. gerçekten tok tutuyo ayrıca boşaltım sistemi zorluğu çeken varsa çok çok yararlı besinler duyrulur. tecrübe konuşuyo :D

merhabalar kızlar nasılsınız.bugün yediklerimi yazayım hemen:

sabah:
bir yumurta iki dlm light ekmek
yeşil biberleri doğradım baharat döktüm üstüne.bir tatlı kaşığıda zeytn yağı döktüm.bir bardakta şekersz çay.

öğle:
bir kase yoğurt içine kıtır galeta kırdm bi kaç tane.bir tatlı kaşığıda keten tohumu
küçük bir tabakta türlü
bir dlm light ekmek

akşamada karnabahar salatası yada yoğurtlu yicem.

hadi hepinizi öpüyorummm.kendinize dikkat edin.
:teytey:

selam bacular
dün akşam yemeğim 5 kaşık kıymalı ıspanak ve 2 kaşık yoğurt

bernuşcum sağol canım sen nasıl oldun?gezmeye gidiyorum ama kaçırmam inşallah turşu kavurması yicem bol bol yapmazsan gelmem dedim:icecream:çok güzel yapar bende bayılırım zatten
sabah kahvaltım yani 12 de 1 haşlanmış yumurta 1tost 1 çay 3 küçük domates
şimdide kahve
nam ablacım perşembe evde olcaktım ama cumaya sarktı orda tartı yok napcaz ister izinli yaz ister aynı yaz kilomu bugün tartıldım aynıyım
kendinize iyi kilolarınıza kötü davranın
evi toparlayım süpüreyim çamaşırları asayım çıkıcam
görüşürüz bacular
hakkınızı helal edin
TAMAM CANIM AYNI YAZARIM
teşekkürler nam ablacım :) paylaştığın yazı güzelmiş. ben özellikle karnabahar ve brokoli sebzelerini yoğurtla bol tüketiyorum. gerçekten tok tutuyo ayrıca boşaltım sistemi zorluğu çeken varsa çok çok yararlı besinler duyrulur. tecrübe konuşuyo :D

NE DEMEK TATLIM FAYDALI OLDUYSAMa.s.

selam kızlar biliyorum yine geç kaldım ama mazeretim var misafirim vardı gelecekler diye okuldan sonra bi koşuşturmaca sormayın kalktılar evi topladım yarın için yemeğimi koydum size geldim yarın akşama yeşil fasulyem var buyrun gelin
bugün yediklerime geçeyim sabah 1 dilim ekmekle soğan kavurması yaptım bol limonlu onu yedim öğle ve ikindi 1 simidi yarım yarım yedim akşamda yoğurtlu makarna turp ve bol havuç ha bide yeşil biber limonlayıp limonlayıp yedim makarnada öle çok değil merak etmeyin öptüm hepinizi

herkese merhaba ben hiç giremiyorum yaaaa umarım izin isteğim kabul edilmiştir hiç bakamadım yazılanlara acayip bir grip oldum annemler yanımda onlarda fizik tedavi görüyorlar nasıl geçiyor zaman bilmiyorum işte böyle hoşkalın

geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda atlatırsın. kendine daha çok dikkat et emi yerimseniben

hatunlar demin tartıldım :1no2: istediğim gibi kilo verememişim bu hafta :kızgın:
finaller dolayısıyla herhalde biraz kuruyemişe yöneldim. cevize özellikle. beyin için yararlı olduğunu duymuştum. ondan yiyooom yoksa yerr miyimmm yerimseniben

kilom 77.2 kg yani bu hafta 500 gram verebilmişim CADIARZU

umarım siz benden daha iyi kilolar vermişsinizdir hatunlar...kaydirigubbakcemile2

herkese merhaba ben hiç giremiyorum yaaaa umarım izin isteğim kabul edilmiştir hiç bakamadım yazılanlara acayip bir grip oldum annemler yanımda onlarda fizik tedavi görüyorlar nasıl geçiyor zaman bilmiyorum işte böyle hoşkalın
evet tatlım isteğin kabul edildi
geçmiş olsun hastalarına acil şifalar diliyorum

geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda atlatırsın. Kendine daha çok dikkat et emi yerimseniben

hatunlar demin tartıldım :1no2: Istediğim gibi kilo verememişim bu hafta :kızgın:
Finaller dolayısıyla herhalde biraz kuruyemişe yöneldim. Cevize özellikle. Beyin için yararlı olduğunu duymuştum. Ondan yiyooom yoksa yerr miyimmm yerimseniben

kilom 77.2 kg yani bu hafta 500 gram verebilmişim cadıarzu

umarım siz benden daha iyi kilolar vermişsinizdir hatunlar...kaydirigubbakcemile2

yarın sabah tekrar tartıl bakalım canımcım

günaydın ablam,,,,
nasılsınız....hiç uğramaz oldun profilime,,,,
% 60 ihtimalle de olsa inşallah prensesim geliyor...
Doktorum bebeğimi kıza benzetti
inşallah bi kızım olacak...............

Bu arada cadımız doğum yaptı..minicik çok şeker bi kızı oldu
adı mina
2950 kg doğdu her ikisi de çok iyi...

Semroşu görsen tanıyamazsın....
Ikizler kocaman oldu...

günaydın ablam,,,,
nasılsınız....hiç uğramaz oldun profilime,,,,
% 60 ihtimalle de olsa inşallah prensesim geliyor...
Doktorum bebeğimi kıza benzetti
inşallah bi kızım olacak...............

Bu arada cadımız doğum yaptı..minicik çok şeker bi kızı oldu
adı mina
2950 kg doğdu her ikisi de çok iyi...

Semroşu görsen tanıyamazsın....
Ikizler kocaman oldu...

ÇOK SEVİNDİM TATLIM
SENİN GİBİ GÜZEL BİR KIZ ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN

:uhm:AA NE ZAMAN DOĞUM YAPTI

ÇOK SEVİNDİM TATLIM
SENİN GİBİ GÜZEL BİR KIZ ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN

:uhm:AA NE ZAMAN DOĞUM YAPTI

doktorum her ne kadar % 100 emin değilim henüz desede biliyorum ki kızım olacak ...
henüz 11+6 günlükken gittiğimde kıza benziyor gibi ama tam belli değğil dedi...
bende şimdi kızımı bekliyorummm ona pembiş pembiş ciciler alıyorum..

cadı 19 ocak pazartesi sezeryanla doğum yaptı ablacımkaydirigubbakcemile5

Back