Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TAMAM CANIM AYNI YAZARIMselam bacular
dün akşam yemeğim 5 kaşık kıymalı ıspanak ve 2 kaşık yoğurt
bernuşcum sağol canım sen nasıl oldun?gezmeye gidiyorum ama kaçırmam inşallah turşu kavurması yicem bol bol yapmazsan gelmem dedim:icecream:çok güzel yapar bende bayılırım zatten
sabah kahvaltım yani 12 de 1 haşlanmış yumurta 1tost 1 çay 3 küçük domates
şimdide kahve
nam ablacım perşembe evde olcaktım ama cumaya sarktı orda tartı yok napcaz ister izinli yaz ister aynı yaz kilomu bugün tartıldım aynıyım
kendinize iyi kilolarınıza kötü davranın
evi toparlayım süpüreyim çamaşırları asayım çıkıcam
görüşürüz bacular
hakkınızı helal edin
teşekkürler nam ablacım :) paylaştığın yazı güzelmiş. ben özellikle karnabahar ve brokoli sebzelerini yoğurtla bol tüketiyorum. gerçekten tok tutuyo ayrıca boşaltım sistemi zorluğu çeken varsa çok çok yararlı besinler duyrulur. tecrübe konuşuyo
ÖĞLEN
13:30 1 KASE SALATA(KIVIRCIK, TERE, ROKA, KIRMIZI BİBER, YEŞİL BİBER, MAYDANOZ, DOMATES, LİMON SUYU VE 1 TATLI KAŞIĞINDAN AZ ZEYTİN YAĞ)
BU SAATE KADAR 3 LİTRE SU:içelim:
herkese merhaba ben hiç giremiyorum yaaaa umarım izin isteğim kabul edilmiştir hiç bakamadım yazılanlara acayip bir grip oldum annemler yanımda onlarda fizik tedavi görüyorlar nasıl geçiyor zaman bilmiyorum işte böyle hoşkalın
evet tatlım isteğin kabul edildiherkese merhaba ben hiç giremiyorum yaaaa umarım izin isteğim kabul edilmiştir hiç bakamadım yazılanlara acayip bir grip oldum annemler yanımda onlarda fizik tedavi görüyorlar nasıl geçiyor zaman bilmiyorum işte böyle hoşkalın
geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda atlatırsın. Kendine daha çok dikkat et emi yerimseniben
hatunlar demin tartıldım :1no2: Istediğim gibi kilo verememişim bu hafta
Finaller dolayısıyla herhalde biraz kuruyemişe yöneldim. Cevize özellikle. Beyin için yararlı olduğunu duymuştum. Ondan yiyooom yoksa yerr miyimmm yerimseniben
kilom 77.2 kg yani bu hafta 500 gram verebilmişim cadıarzu
umarım siz benden daha iyi kilolar vermişsinizdir hatunlar...kaydirigubbakcemile2
günaydın ablam,,,,
nasılsınız....hiç uğramaz oldun profilime,,,,
% 60 ihtimalle de olsa inşallah prensesim geliyor...
Doktorum bebeğimi kıza benzetti
inşallah bi kızım olacak...............
Bu arada cadımız doğum yaptı..minicik çok şeker bi kızı oldu
adı mina
2950 kg doğdu her ikisi de çok iyi...
Semroşu görsen tanıyamazsın....
Ikizler kocaman oldu...
ÇOK SEVİNDİM TATLIM
SENİN GİBİ GÜZEL BİR KIZ ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN
:uhm:AA NE ZAMAN DOĞUM YAPTI