• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

herkese günaydın..umarım herkes iyidir.
ben henüz kahvaltımı yapmadım yapıcam birazdan.pcyi boş yakalamışken yazayım dedim hemen.

nam abla ben cuma günü Bolu'ya gidebilirim.Ablamın yanına.girmeye çalışırım.ama bu cumada kilou bildireyim sonra izinli sayılabilirmiyim.hergün giremem ama kilo bildirimi yapmaya çalışırım.olmadı ararım seni olur mu?

hayde herkesi öptümmm

herkese günaydın..umarım herkes iyidir.
ben henüz kahvaltımı yapmadım yapıcam birazdan.pcyi boş yakalamışken yazayım dedim hemen.

nam abla ben cuma günü Bolu'ya gidebilirim.Ablamın yanına.girmeye çalışırım.ama bu cumada kilou bildireyim sonra izinli sayılabilirmiyim.hergün giremem ama kilo bildirimi yapmaya çalışırım.olmadı ararım seni olur mu?

hayde herkesi öptümmm

TAMAM CANIM
CUMA GÜNÜ KİLONU BİLDİR SONRA İZİNLİSİNyerimseniben

merhaba hatunlar a.s.
bugünkü sınavım şükür güzel geçti diyebilirim hihoyyyt
artık mümkün olduğunca hayatımdan araçları çıkardım. tabanvayı kullanıyorum ve herkese tavsiye ederim hem beleş hem çok sağlıklı gamyoncuiremsu
sabah 8 de kahvaltı yaptım peynir zeytin domates bi dilim ekmek ve ıhlamur.
eve yeni geldim şimdi karnabahar haşlıyok. sarmısaklı yoğurtla afiyetle cumburloook mideye cokacimcoook
bide ip atlamak için ip aldım marketten çok zevkli yaaa çocukluğuma geri döndüm sanki kaydirigubbakcemile
siz neler yaptınız bugün zayıflamak için hııııı kaydirigubbakcemile2

HOLLYWOOD DİYETİ

Hedef: Bir ayda 12-16 kilo
Günlük kalori: 1400 Kcal
Madonna, Carmen Electra, Catherine Zeta Jones ve Sharon Stone gibi ünlülerin tercih ettiği ‘Hollywood Diyeti’ne 1 ay boyunca devam edenler 12 ila 16 kilo verebiliyor. Diyetin temeli, sıvı alımına dayanıyor. Haftanın 2 günü üst üste sadece meyve suyu içiliyor. Bu arada günde en az 8 bardak su da tüketiliyor.
Not: Bu diyete başlamadan önce iki gün yalnızca dilediğiniz kadar meyve suyu ve en az 6-8 bardak su için. (Yiyecek kesinlikle yasak!) Sonrasında 5 günlük diyete başlayabilirsiniz
.

BU KURALLARA DİKKAT!
• Diyet boyunca kırmızı et, şeker, yağ, unlu gıda, baklagiller kesinlikle yasak.
• Akşam yemekleri en geç 18.00''de; daha sonra hiçbir şey yenmeyecek.
• Kremalı, sütlü kahve, alkol yasak.
• Hamileler ve diyabet hastaları bu diyeti uygulayamaz.
• Haftanın 5 günü en az 30'ar dakikalık yürüyüş veya orta tempolu egzersiz yapılacak.
• Bu diyete başladınız mı, 1 hafta devam etmeniz şart.

BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ
1. GÜN

Sabah : 2 dilim kepek ekmeği, 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, 1 katı yumurta, ıhlamur veya meyve çayı
Öğle : Limonlu ve çok az zeytinyağı gezdirilmiş bol yeşil salata.
Akşam : 100 gr. yağsız ızgara tavuk eti ve az miktar zeytinyağı ile pişmiş, limonlu 1 tabak taze brokoli.

2. GÜN

Sabah : 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı.
Öğle : Bol yeşil salata.
Akşam : 150 gram mantar ve 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet.

3. GÜN

Sabah : 2 dilim yağsız beyaz peynir, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı.
Akşam : 150 gram ızgara balık eti, yanında haşlanmış brokoli.

4. GÜN

Sabah : 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur.
Akşam : 150 gram ızgara tavuk, yanında az yağda pişmiş 1 porsiyon kabak.

5. GÜN

Sabah : 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur.
Akşam : 150 gram balık eti, yanında haşlanmış 1 porsiyon brüksellahanası.

KIZLAR BEN BU DİYETİ UYGULUYORUM

Son düzenleme:
selam bacular
nam ablacım yarına kaldı gitme işi bende bugün işlerimi ayarladım
dün akşam yemeğim avuç içi kadar biftek
4 kaşık garnitürlü bezelye
2 çay tadlandırıcılı

bu sabah 1 haşlanmış yumurta
kalan son kase aşüre:oklava:(bu arada dualarınız için teşekkürler ALLAHım cümlemizinkini kabul etsin)
bol bitki çayı
görüşürüz Şeniz

MERHABALAR,
SABAH TEYZEMDE 2 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY İÇTİM..
1 LT SU,
ÖĞLEN:12:45 TE:
1 KASE YOĞURT,
1 DİLİM EKMEK,

YARIM LT SU,

1 SAATLİK TEMPOLU SPORUMU YAPTIM VE AACAYİP TERLEDİM AMA Bİ TİTREME ALDI SONRASINDA ANLAMADIM..GİRMEDEN ÖNCE TANSİYONUM YÜKSEKTİ BELKİDE ONDANDIR..
VE 1 LT SU DAHA..

ŞİMDİLİK BU KADAR ARKADAŞLAR..İYİ AKŞAMLAR DİLİYORUMa.s.

SANA İYİ GEZMELER TATLIM..
GİT TABİİ DEĞİŞİKLİK OLUR.a.s..
selam bacular
2 çay tadlandırıcılı

kalan son kase aşüre:oklava:(bu arada dualarınız için teşekkürler ALLAHım cümlemizinkini kabul etsin)
bol bitki çayı
görüşürüz Şeniz

SELAM 3.GRUBUN ÇUBUK KRAKER HATUNLARI NASILSINIZ BAKALIM BEN IYIM OKUL LA UGRAŞIYOZ VE HERŞEY İYİ ALLAHA ŞÜKÜR SİZ NELER YAPTINIZ BAKALIM EPEYDİR GİREMIYORUM SIZI ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK ÖZLEDİM ÖPÜYORUM SİZİ:sm_cool::1hug:a.s.

slmlar arkadaşlar,ben bugün 11 gibi kalktım.kızımla ilgilenecem diye 12.30 u buldu kahvaltı yapmam.
kahvaltıda;
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
1 katı yumurta +beyazı (kızım sarısını yedim israf olmasın dedim)
1 kupa çay
öğlenden sonra arkadaşlarla toplanmıştık orada
2 brd çay ve küçük bir parça poğaça yedim
akşam ise komşumun getirdiği içli köftenin en küçüğünü yedim ve bugünlük yeme faslı bitti.
içecek içebilirim ama yemek asla yok..öpüyorum bayanlar byyyy

selam arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim dönemin yorgunluğu iyice çöktü valla bu dönem gerçekten çok yoruldum hayırlısı ile 15 tatil başlasada dinlensek biraz yorgğun tempo ve günün yorgunluğu yüzünden spor yapamadım ya tatilde acısını çıkaracağım tatil başladığı gün vücut ölçülerimi yazacam bittiği gün bakalım ne olacak buraya yazıyorum ki kaytarmayayım olurda tembellik yaparsam beni dürtün anacım tamammı
neyse arkedeşler bugün neler yedim sabah kendime peynirli omlet yaptım bol yarım yağlı beyaz peynir 1 yumurta yağsız bir şekilde omlet kıvamında pişirdim afiyetle yedim okulda meyva yedim akşamda 1 kepçe mercimek çorbası bol salata 1 tane küçük biber dolması öptüm bacular

CANIM BİZDE SENİ ÖZLEDİK YAA..NERELERDESİN SEN..KAÇAK..SEN KİLO ALMADINMI BAKİM HEE..ARADA UĞRA TATLIM,ÖZLETME KENDİNİa.s.
SELAM 3.GRUBUN ÇUBUK KRAKER HATUNLARI NASILSINIZ BAKALIM BEN IYIM OKUL LA UGRAŞIYOZ VE HERŞEY İYİ ALLAHA ŞÜKÜR SİZ NELER YAPTINIZ BAKALIM EPEYDİR GİREMIYORUM SIZI ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK ÖZLEDİM ÖPÜYORUM SİZİ

EWET CANIM YA SENİN İÇİN ÇOK İYİ OLUCAK 15 TATİL..İYİCE BVİ DİNLENİRSİN ARTIK,HEM ZAYIFLARSIN HEMDE YORGUNLUK ATARSIN..OHHHH SEFAN OLSUNN:teytey:
selam arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim dönemin yorgunluğu iyice çöktü valla bu dönem gerçekten çok yoruldum hayırlısı ile 15 tatil başlasada dinlensek biraz yorgğun tempo ve günün yorgunluğu yüzünden spor yapamadım ya tatilde acısını çıkaracağım tatil başladığı gün vücut ölçülerimi yazacam bittiği gün bakalım ne olacak buraya yazıyorum ki kaytarmayayım olurda tembellik yaparsam beni dürtün anacım tamammı
neyse arkedeşler bugün neler yedim sabah kendime peynirli omlet yaptım bol yarım yağlı beyaz peynir 1 yumurta yağsız bir şekilde omlet kıvamında pişirdim afiyetle yedim okulda meyva yedim akşamda 1 kepçe mercimek çorbası bol salata 1 tane küçük biber dolması öptüm bacular

GÜNAYDINN 3. TAKIMIN GÜZEL BAYANLARI,NASILSINIZ..
BENİ SORARSANIZ İDARE EDERİM..
BUGÜN HASTANEYE GİDİCEM,BAŞKA DR A..BAKALIM O NE DİYCEK..

DÜN AKŞAM: 18:30 DA:
3 KAŞIK KARA LAHANA YEMEĞİ,
1 KÜÇÜK PARÇA TAVUK IZGARA..

1 LT SU..
YRIM LT SU DAHA..

SABAH:08:00 DE:
1 DİLİM EKMEK,
1 DİLİM PEYNİR..

1 LT SU..

KENDİNİZE İYİ BAKIN,GÖRÜŞMEK ÜZERE..HAYIRLI GÜNLER DİLİYORUM..:teytey:

selam bacular
2 çay tadlandırıcılı

kalan son kase aşüre(bu arada dualarınız için teşekkürler ALLAHım cümlemizinkini kabul etsin)
bol bitki çayı
görüşürüz
ANLAŞILDI MERKEZ
MERHABALAR,
SABAH TEYZEMDE 2 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY İÇTİM..
1 LT SU,
ÖĞLEN:12:45 TE:
1 KASE YOĞURT,
1 DİLİM EKMEK,

YARIM LT SU,

1 SAATLİK TEMPOLU SPORUMU YAPTIM VE AACAYİP TERLEDİM AMA Bİ TİTREME ALDI SONRASINDA ANLAMADIM..GİRMEDEN ÖNCE TANSİYONUM YÜKSEKTİ BELKİDE ONDANDIR..
VE 1 LT SU DAHA..

ŞİMDİLİK BU KADAR ARKADAŞLAR..İYİ AKŞAMLAR DİLİYORUM
GEÇMİŞ OLSUN GÜZELİM
BİR TÜRLÜ DÜZELEMEDİN NEYSE GİT BAKALIM BAŞKA BİR DR.

SELAM 3.GRUBUN ÇUBUK KRAKER HATUNLARI NASILSINIZ BAKALIM BEN IYIM OKUL LA UGRAŞIYOZ VE HERŞEY İYİ ALLAHA ŞÜKÜR SİZ NELER YAPTINIZ BAKALIM EPEYDİR GİREMIYORUM SIZI ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK ÖZLEDİM ÖPÜYORUM SİZİ
OOOOOOOOOO KİMLERİ GÖRÜYORUM
slmlar arkadaşlar,ben bugün 11 gibi kalktım.kızımla ilgilenecem diye 12.30 u buldu kahvaltı yapmam.
kahvaltıda;
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
1 katı yumurta +beyazı (kızım sarısını yedim israf olmasın dedim)
1 kupa çay
öğlenden sonra arkadaşlarla toplanmıştık orada
2 brd çay ve küçük bir parça poğaça yedim
akşam ise komşumun getirdiği içli köftenin en küçüğünü yedim ve bugünlük yeme faslı bitti.
içecek içebilirim ama yemek asla yok..öpüyorum bayanlar byyyy
BUGÜN GEÇ KALKMIŞSIN TATLIM
EVET BU TATİL SİZİN GİBİ YOĞUN TEMPO İLE ÇALIŞAN ÖĞRETMENLERİMİZE İYİ GELECEK

SEN HİÇÇ MERAK ETME DÜRTERİZ kaydirigubbakcemile

herkeseeee günaydınnnnn h

GÜNAYDIN ABLACIM
OKULA BÜYÜK BİR İHTİMALLE ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN:Saruboceq:

Lahananın Faydaları:

Vücut direncini arttırır.
Bağışıklık sistemini güçlendirir. Mikrop öldürücüdür.
Başta meme, rahim ve bağırsak kanseri olmak üzere, kansere karşı çok iyi bir koruyucudur.
Kansızlık çekenlere ve astımlılara faydalıdır.
Öksürüğü keser, balgamı azaltır.
Cinsel gücü ve isteği arttırır.
İştah açıcıdır.
İdrar söktürür ve kabızlığı giderir.
Romatizma ve siyatik şikâyetlerini azaltır.
Çiğ lahana ve lahana suyu başta mide ve bağırsak ülseri olmak üzere ülsere karşı koruyucu ve iyileştirmeye yardımcıdır.
Kandaki şeker oranını azaltır.
Ses kısıklığını ve göğüs ucundaki çatlakları giderir.
Sarılık ve safra kesesi hastalıklarında faydalıdır.

-Alıntı-

İŞTAH KESEN YİYECEKLER
Diyet yapmanın en zor yanı, sevdiğiniz pek çok yiyecekten vazgeçmek zorunda kalıp, üstüne bir de iştahınızla baş etmek zorunda kalmanız. Özellikle iştah kapatıcı etkisi olduğu kanıtlanan özel besinleri rejim yapmadan zayıflamak için denemenizi öneriyoruz. Bu besinlerin vücut üzerindeki etkileri, içeriklerindeki bazı maddeler ve görevleri şöyle sıralanıyor:
Karbonhidratlar: Kepek, buğday gibi tahıl ürünlerinde, sebze ve meyvelerde bulunur. İçeriğindeki lifler, sindirim sistemini harekete geçirir. Özellikle kompleks karbonhidratlar insanı tok tutar.

Triptofan: Vücutta serotonin oluşmasında ve hücrelere taşınmasında önemli bir görev alır. Serotonin de iştah hissini azaltır. Özellikle muz, avokado, yulaf ve peynirde bulunur.

Krom: Vücuttaki insülin dengesini korur. Kan şekerinin düşmesi açlığa yol açar. Krom ihtiyacınızı karşılamak için fındık, ceviz gibi kabuklu yemişler, brokoli ve tahıl ürünleri yiyebilirsiniz.

Albümin: Can sıkıntısını giderir ve iştahı kapatır. Bu protein, triptofan oluşturarak beyne taşır ve serotonin üretimini artırır. Bezelye, fıstık ve fasulyede bulunur.

Fruktoz: Meyvelerden elde edilen doğal şekerdir. Kan şekeri dengesini kesinlikle etkilemez. Ayrıca yemek sonrası tatlı ihtiyacı duymanızı engeller. Çilek ve bal, fruktozun ana kaynağıdır.

İyot: Tiroit hormonlarının yapımı için gereklidir. Açlık duygusunun gelişmesini engeller. Balık, iyotlu tuz ve soğan, iyot açısından oldukça zengindir.

Tok tutan öneriler
• Karnabaharı ve brokoliyi hafifçe haşlayıp yoğurtla tatlandırın. Bu karışım lif açısından zengin olduğundan, sizi uzun süre tok tutar.
• Salatalığı iyice yıkayın ve kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesip üzerine bol bol dereotu serpin. Kalorisi yok denilecek kadar az olan bu sebze oldukça tok tutucudur.
• 250 gr mor eriği biraz tarçınla haşlayın. Bu meyve fruktoz açısından oldukça zengin olmakla birlikte tatlı ihtiyacınızı da karşılayacaktır.
• 200 gr ananası incecik doğrayın ve süzgeçten geçirin. İçine 100 gr kefir ve taze nane ekleyin. Ananasın içindeki enzimler, protein sindirimini hızlandırdığından oldukça doyurucudur.
• Öğünler arasında acıktığınızda kuru erik yiyin. Kuru erik kan şekerinin düşmesini engeller. Ancak fazla abartmayın. Bir kuru erikte 8 kalori var.
• Bir demet maydanozu blendırdan geçirip sebze suyuyla karıştırın. Bir iki damla acı biber sosu ekleyin ve için. Bu içecek yağ yakımını kolaylaştırır.
• Kırmızı elmayı ince dilimler halinde kesip 1 çay kaşığı kıyılmış ceviz ve yarım çay kaşığı yonca balıyla karıştırın. Bu karışım hem doyurucudur hem de bağırsakları çalıştırır.
• Kahvaltıda armudu rendeleyin ve yulafa katın. Bu karışıma biraz da yoğurt ekleyin. Armudun içeriğindeki fruktoz uzun süre açlık hissetmemenizi sağlar.
• Günü canlı geçirmek için kendinize yulaf ezmesi hazırlayıp içine kuru meyveler katın. Bu, karbonhidrat ihtiyacınızı karşılayacaktır.
• Portakal ve 50 gr ıspanak yaprağından oluşan bir salata hazırlayın. Salatayı 50 gr yağsız yoğurt, bir tutam tuz ve karabiberden oluşan bir sosla tatlandırın.

Ananas

Ananasta, bromelain adlı protein sindirici bir enzim bulunur. Bromelain sindirimi kolaylaştırır, vücudun su tutmasını azaltır, iltihapları giderir, Aşırı trombosit yapışkanlığını önlediği için doğal bir kan incelticidir. Ancak bromelainin kan inceltici ilaçlarla beraber kullanılması tavsiye edilmez. Bazı kişilerde alerjik reaksiyonlar oluşturabilir veya kalp hızını yükseltebilir.

Back