• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam bacular
tempolu bir pazardan sonra burdayım.aşure yaptım dün.yaparken halamın oğlu aradı evdemisin geliyorum diiye,aman ALLAHIm bi yandan evi topla bi yandan aşureyi yapmaya devam et bi yandan akşam için yemek yap kendimi yemekteyiz proğramında gibi hissettim-tatlicadiarzu-
hatta dedim puan vermeyi unutmayın diye ne zaman istanbula yolu düşşe uğramadan gitmez sağolsun öz abim olsa ancak bu kadar severdim

saat 14 de girdiğim mutfaktan20 de ancak çıktım.aşureleri dağıttım bi çay içeyim diye oturdum benim canavar çayı üstüme döktü koltuğa . kıyafetleri ısla koltuğu sil derken oturmak harammı ne bana velasılın ayakta geçti günüm.
klasik sabah kahvaltısından sonra(o arada da halı sildim canavar portakal suyunu döktü de) akşam yemeği yemedim onun yerine 1 kase aşureden yana kullandım hakkımı

bu sabah ta bu saate kadar 1 kase aşure ve kahve kahvaltı niyetine

görüşürüz bacular
ALLAH KABUL ETSİN TATLIM

EEE PEKİ KENDİNE KAÇ PUAN VERDİN

BERNUŞ bu çoraplar çok hoşuma gitti görüncede aklıma sen geldin ayaklarını çok üşütüyosun diye bi bak o siteye istersen.hadi öptüm

TATLIM BERNUŞ ÇOK HOŞ KARADENİZ ÇORAPLARI ÖRER MAŞALLAH:nazar:

CANIMM ALLAH KABUL ETSİN..ALLAH TEKRARINI NASİP ETSİN İNŞALLAH..a.s.
selam bacular
tempolu bir pazardan sonra burdayım.aşure yaptım dün.yaparken halamın oğlu aradı evdemisin geliyorum diiye,aman ALLAHIm bi yandan evi topla bi yandan aşureyi yapmaya devam et bi yandan akşam için yemek yap kendimi yemekteyiz proğramında gibi hissettim-tatlicadiarzu-
hatta dedim puan vermeyi unutmayın diye ne zaman istanbula yolu düşşe uğramadan gitmez sağolsun öz abim olsa ancak bu kadar severdim

saat 14 de girdiğim mutfaktan20 de ancak çıktım.aşureleri dağıttım bi çay içeyim diye oturdum benim canavar çayı üstüme döktü koltuğa . kıyafetleri ısla koltuğu sil derken oturmak harammı ne bana velasılın ayakta geçti günüm.
klasik sabah kahvaltısından sonra(o arada da halı sildim canavar portakal suyunu döktü de) akşam yemeği yemedim onun yerine 1 kase aşureden yana kullandım hakkımı

bu sabah ta bu saate kadar 1 kase aşure ve kahve kahvaltı niyetine

görüşürüz bacular

CANIMSIN YA..ÇOK DÜŞÜNCELİSİN..AMA BEN ZATEN EVDE YÜN ÇORAPLARLA GEZİYORUM AMA ÜŞÜSDÜMÜ ÜŞÜR..ISITAMAM..ÖYLE CİNS İŞTE..BAKALIM İNŞALLAH BİR ÇÖZÜMÜNÜ BULUCAM BU HASTALIĞIN..ALLAH BÜYÜK..TEKRAR SAĞOL BACÜMMMa.s.
BERNUŞ bu çoraplar çok hoşuma gitti görüncede aklıma sen geldin ayaklarını çok üşütüyosun diye bi bak o siteye istersen.hadi öptüm

akşam yemeğinde tavuklu patates az suda haşlanmış yeşillikli havuçlu salata biraz yoğurt ve az biraz bulgur pilavı yedim...
okula yine yürüyerek gittim tempolu. sınav vardı :/ ve beklediğim gibi geçmedi. bu yüzden moralim çok bozuldu yaaa :delphin: üüüüü senağlama

selam kızlar 2 gündür giremedim kusura bakmayın ctesi evde boya vardı kurstan gelince boya işlerine giriştik bu hafta pazarda kursa gittim gelince az temizlik sonra uyudum kalktım malum pazar işleri ütü çamaşır vakit bulamadım bugün neler yedim saat 10gibi kahvaltı yaptım anneme gittim hazır yufkadan gözleme yapmış yarım gözleme yedim iyi geldi akşama kadar acıkmadım arada okulda 1 elma yedim akşam gelincede bol salata ve 2 tane küçük biber dolması yedim öptüm canlarım

HMMMMM HOLYWOOD DİYETİ YAPIYORUZ HEEEEEsositososito
18:30 1 BARDAK MEYVE SUYU
BUGÜNLÜK YETERLİ GİBİ

SIKMA CANINI TATLIM BE..İNŞALLAH SONUÇ KÖTÜ OLMAZ..HAYIRLISI BAKALIMMa.s
.
akşam yemeğinde tavuklu patates az suda haşlanmış yeşillikli havuçlu salata biraz yoğurt ve az biraz bulgur pilavı yedim...
okula yine yürüyerek gittim tempolu. sınav vardı :/ ve beklediğim gibi geçmedi. bu yüzden moralim çok bozuldu yaaa üüüüü

OHHH ELLERİNİZE SAĞLIK CANIMCIM..MİSS GİBİM OLMUŞTUR EVİNİZ..GÜLE GÜLE KİRLETİNN:teytey:
selam kızlar 2 gündür giremedim kusura bakmayın ctesi evde boya vardı kurstan gelince boya işlerine giriştik bu hafta pazarda kursa gittim gelince az temizlik sonra uyudum kalktım malum pazar işleri ütü çamaşır vakit bulamadım bugün neler yedim saat 10gibi kahvaltı yaptım anneme gittim hazır yufkadan gözleme yapmış yarım gözleme yedim iyi geldi akşama kadar acıkmadım arada okulda 1 elma yedim akşam gelincede bol salata ve 2 tane küçük biber dolması yedim öptüm canlarım

MERHABALAR,,:teytey:
ÖĞLEN YEMEĞİM:14:00 TE
1 KASE YOĞURT,
1 DİLİM EKMEK,
1 LT SU..

1 KUPA ŞEKERSİZ NESCAFE..

AKŞAM: 19:00 DA
1 KEPÇE ÇORBA,
2 KAŞIK PİLAV,
2 KAŞIK NOHUT YEMEĞİ..
1 LT SU....VE HALA DEVAMM..

BU KADAR ARKADAŞLAR..İYİ GECELER DİLİYORUMMM:teytey:

merhaba arkadaşlar,sabah 5.30 gibi kalltım bugün kızım erkenciydi.7,30 kadar 1 lt ye yakın su içtim.arkasından
1,5 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
azyağlı yumurtadan çok az
2 zeytin,2 çay
ve sonra ankaradan habersiz misafirler geldi 11 gibi beni telaş sardı ne yapsam diye
saat 3 e kadaar bişeycik yiyemedim acelemden saat 3.30 gibide
yarım kase çorba
bir lokma tavuklu patates
3-4 kaşık pilav
salata biraz birazda havuçlu yoğurt
akşam eşimle 7.30 gibi 2 kaşık pilav ve 1brd ayran
ve 8 den beride su içtim 3brd
form çay içecem birazdan
hepinize bool azimler:lepi::lepi::lepi:

meraba kızlar nasılsınız.

bernuş kız bunlar ööle normal çorap deilki alttan ısıtmalı o yüzden dedimdi ben yani bi bak diye.

neyse yediklerimi yazayım:
sabah kahvaltımı yazmıştım
ondan sonra bişey yemedim spora gitmeden bi balık yedim.bende bol su tüketmeye çalışıyorum ama ayıptr söölemesi vcden çıkamıyorum çok içince yaww

o yiğenini yerim ben maşallah

onun sayesinde erken kalıyorsunya helal yiğenine
annenede teşekkür ederim

valla nam ablacım, bütün aile seferber durumda kilo vermem için sanki kendileri çok zayıflar. :dilcikar:
Ben aralarında en geç olduğum için benim zayıf olmamı istiyorlar, gerçi haklılar da sonuçta kilo bir sürü hastalık da getiriyor.
Samsun'a geldiğimden beri her ün en geç 10.00da kalkmış oluyorum. Annem 09.00'da başlıyor uyandırmaya. Hatta bilerek gürültü yapıyor kalkayım diye. kafamçokkarıştı

okula yine yürüyerek gittim tempolu. sınav vardı :/ ve beklediğim gibi geçmedi. bu yüzden moralim çok bozuldu yaaa :delphin: üüüüü senağlama

Güzelim üzme kendine yahu. Bir tanesi kötü geçmiş nolcak ki... Sen önündeki maçlara bak tatlım. Sana iyi çalışmalar, allah zihin açıklığı versin.

bugün sabah 09.30da uyandım.
Kahvaltıya başlamam 10.00 oldu.
Kahvaltıda 2 bardakıhlamur, 1 dilim beyaz ekmek biraz beyaz peynir ve kuşburnu reçeli yedim.
(kepek ekmeği kalmamıştı.)

Saat 12.00'de ablamla yürüyüşe çıktık. İlk gün olduğu için (onun için) 30 dk. yürüdük ama 3 km yürüdük. Baya bir tempolu yürüdük.
Geldikten sonra 1 tabak karalahana çorbası içtim yarım dilim kepek ekmeği ile.

Sonra annemle dışarıda buluştuk saat 15.30 gibi. Saat 18.30du eve girdik. bu arada hep mağazalara gire gire çıka yürüdük. Samsun'u bir baştan bir başa gezdik valla.

Saat 19.00 gibi bir tabak karalahan çorbası
4 tane ızgara köfte
1/4 kadar mısır ekmeği
Bol salata yedim.

Saat 22.00 de 1 tane mandalina yedim.

bugün çok tempolu bir gündü ve çok yoruldum. Şimdi uyumaya gidiyorum, sizlere iyi geceler.
Öptüm hepinizi...

Okula yine yürüyerek gittim tempolu. Sınav vardı :/ ve beklediğim gibi geçmedi. Bu yüzden moralim çok bozuldu yaaa :delphin: üüüüü senağlama
canım diğer sınavlarında böyle geçecek diye birşey yok tatlım
sen akıllı kızsın başarırsın

ohh şimdi ev mis gibi kokuyordur
ellerinize sağlık

merhaba arkadaşlar,sabah 5.30 gibi kalltım bugün kızım erkenciydi.7,30 kadar 1 lt ye yakın su içtim.arkasından
1,5 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
azyağlı yumurtadan çok az
2 zeytin,2 çay
ve sonra ankaradan habersiz misafirler geldi 11 gibi beni telaş sardı ne yapsam diye
saat 3 e kadaar bişeycik yiyemedim acelemden saat 3.30 gibide
yarım kase çorba
bir lokma tavuklu patates
3-4 kaşık pilav
salata biraz birazda havuçlu yoğurt
akşam eşimle 7.30 gibi 2 kaşık pilav ve 1brd ayran
ve 8 den beride su içtim 3brd
form çay içecem birazdan
hepinize bool azimler:lepi::lepi::lepi:
gözün aydın tatlım, uzaklardan gelen misafir beni hep heyacanlandırmıştır
[ı]hmmmmm holywood diyeti yapıyoruz heeeeesositososito[/ı]
[/b]