Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH KABUL ETSİN TATLIMselam bacular
tempolu bir pazardan sonra burdayım.aşure yaptım dün.yaparken halamın oğlu aradı evdemisin geliyorum diiye,aman ALLAHIm bi yandan evi topla bi yandan aşureyi yapmaya devam et bi yandan akşam için yemek yap kendimi yemekteyiz proğramında gibi hissettim-tatlicadiarzu-
hatta dedim puan vermeyi unutmayın diye ne zaman istanbula yolu düşşe uğramadan gitmez sağolsun öz abim olsa ancak bu kadar severdim
saat 14 de girdiğim mutfaktan20 de ancak çıktım.aşureleri dağıttım bi çay içeyim diye oturdum benim canavar çayı üstüme döktü koltuğa . kıyafetleri ısla koltuğu sil derken oturmak harammı ne bana velasılın ayakta geçti günüm.
klasik sabah kahvaltısından sonra(o arada da halı sildim canavar portakal suyunu döktü de) akşam yemeği yemedim onun yerine 1 kase aşureden yana kullandım hakkımı
bu sabah ta bu saate kadar 1 kase aşure ve kahve kahvaltı niyetine
görüşürüz bacular
BERNUŞ bu çoraplar çok hoşuma gitti görüncede aklıma sen geldin ayaklarını çok üşütüyosun diye bi bak o siteye istersen.hadi öptüm
selam bacular
tempolu bir pazardan sonra burdayım.aşure yaptım dün.yaparken halamın oğlu aradı evdemisin geliyorum diiye,aman ALLAHIm bi yandan evi topla bi yandan aşureyi yapmaya devam et bi yandan akşam için yemek yap kendimi yemekteyiz proğramında gibi hissettim-tatlicadiarzu-
hatta dedim puan vermeyi unutmayın diye ne zaman istanbula yolu düşşe uğramadan gitmez sağolsun öz abim olsa ancak bu kadar severdim
saat 14 de girdiğim mutfaktan20 de ancak çıktım.aşureleri dağıttım bi çay içeyim diye oturdum benim canavar çayı üstüme döktü koltuğa . kıyafetleri ısla koltuğu sil derken oturmak harammı ne bana velasılın ayakta geçti günüm.
klasik sabah kahvaltısından sonra(o arada da halı sildim canavar portakal suyunu döktü de) akşam yemeği yemedim onun yerine 1 kase aşureden yana kullandım hakkımı
bu sabah ta bu saate kadar 1 kase aşure ve kahve kahvaltı niyetine
görüşürüz bacular
BERNUŞ bu çoraplar çok hoşuma gitti görüncede aklıma sen geldin ayaklarını çok üşütüyosun diye bi bak o siteye istersen.hadi öptüm
18:30 1 BARDAK MEYVE SUYU
BUGÜNLÜK YETERLİ GİBİ
akşam yemeğinde tavuklu patates az suda haşlanmış yeşillikli havuçlu salata biraz yoğurt ve az biraz bulgur pilavı yedim...
okula yine yürüyerek gittim tempolu. sınav vardı :/ ve beklediğim gibi geçmedi. bu yüzden moralim çok bozuldu yaaa üüüüü
selam kızlar 2 gündür giremedim kusura bakmayın ctesi evde boya vardı kurstan gelince boya işlerine giriştik bu hafta pazarda kursa gittim gelince az temizlik sonra uyudum kalktım malum pazar işleri ütü çamaşır vakit bulamadım bugün neler yedim saat 10gibi kahvaltı yaptım anneme gittim hazır yufkadan gözleme yapmış yarım gözleme yedim iyi geldi akşama kadar acıkmadım arada okulda 1 elma yedim akşam gelincede bol salata ve 2 tane küçük biber dolması yedim öptüm canlarım
o yiğenini yerim ben maşallah
onun sayesinde erken kalıyorsunya helal yiğenine
annenede teşekkür ederim
akşam yemeğinde tavuklu patates az suda haşlanmış yeşillikli havuçlu salata biraz yoğurt ve az biraz bulgur pilavı yedim...
okula yine yürüyerek gittim tempolu. sınav vardı :/ ve beklediğim gibi geçmedi. bu yüzden moralim çok bozuldu yaaa üüüüü senağlama
canım diğer sınavlarında böyle geçecek diye birşey yok tatlımakşam yemeğinde tavuklu patates az suda haşlanmış yeşillikli havuçlu salata biraz yoğurt ve az biraz bulgur pilavı yedim...
Okula yine yürüyerek gittim tempolu. Sınav vardı :/ ve beklediğim gibi geçmedi. Bu yüzden moralim çok bozuldu yaaa üüüüü senağlama
ohh şimdi ev mis gibi kokuyordurselam kızlar 2 gündür giremedim kusura bakmayın ctesi evde boya vardı kurstan gelince boya işlerine giriştik bu hafta pazarda kursa gittim gelince az temizlik sonra uyudum kalktım malum pazar işleri ütü çamaşır vakit bulamadım bugün neler yedim saat 10gibi kahvaltı yaptım anneme gittim hazır yufkadan gözleme yapmış yarım gözleme yedim iyi geldi akşama kadar acıkmadım arada okulda 1 elma yedim akşam gelincede bol salata ve 2 tane küçük biber dolması yedim öptüm canlarım
gözün aydın tatlım, uzaklardan gelen misafir beni hep heyacanlandırmıştırmerhaba arkadaşlar,sabah 5.30 gibi kalltım bugün kızım erkenciydi.7,30 kadar 1 lt ye yakın su içtim.arkasından
1,5 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
azyağlı yumurtadan çok az
2 zeytin,2 çay
ve sonra ankaradan habersiz misafirler geldi 11 gibi beni telaş sardı ne yapsam diye
saat 3 e kadaar bişeycik yiyemedim acelemden saat 3.30 gibide
yarım kase çorba
bir lokma tavuklu patates
3-4 kaşık pilav
salata biraz birazda havuçlu yoğurt
akşam eşimle 7.30 gibi 2 kaşık pilav ve 1brd ayran
ve 8 den beride su içtim 3brd
form çay içecem birazdan
hepinize bool azimler:lepi::lepi::lepi:
[ı]hmmmmm holywood diyeti yapıyoruz heeeeesositososito[/ı]
[/b]