• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

doktorum her ne kadar % 100 emin değilim henüz desede biliyorum ki kızım olacak ...
henüz 11+6 günlükken gittiğimde kıza benziyor gibi ama tam belli değğil dedi...
bende şimdi kızımı bekliyorummm ona pembiş pembiş ciciler alıyorum..

cadı 19 ocak pazartesi sezeryanla doğum yaptı ablacımkaydirigubbakcemile5

YAA NASIL EMİN OLAMAZ DR. KEMİK YAPISINDAN BELLİ OLUYOR

AMAN NE OLURSA OLSUN YETERKİ SAĞLIKLI OLSUN:Saruboceq:

CADI YA ÇOK SEVİNDİM BENDEN SELAM SÖYLE VE BEBİŞİ BENİM İÇİN KOKLARMISIN AYY ŞİMDİ MİS GİBİ KOKAR MİNİK KUŞ:emir_bebek:

YAA NASIL EMİN OLAMAZ DR. KEMİK YAPISINDAN BELLİ OLUYOR

AMAN NE OLURSA OLSUN YETERKİ SAĞLIKLI OLSUN:Saruboceq:

CADI YA ÇOK SEVİNDİM BENDEN SELAM SÖYLE VE BEBİŞİ BENİM İÇİN KOKLARMISIN AYY ŞİMDİ MİS GİBİ KOKAR MİNİK KUŞ:emir_bebek:

ne bileyim ablam ya o emin değilim dese de nem eminim ki kızım olacak.............en başından beri hissediyorum..........14. haftada kesin söylerim dedi...
cumartesi kontrolüm var bakalım bu sefer % 60 ihtimal % 1000 olur inşallahhhhhhh

öper koklarım ablam valla çok şeker mis gibi uafcık tefecik bi Şenizbebeiş..

MERHABALAR..
NASLSINIZ,BENİM KEYFİM KAÇTI VALLA..ŞU ANDA TEYZEMLERDEYİM,GELMELERİNİ BEKLİYORUZ..ANNEANNEM RAHATSIZLANDI..ACİLE GÖTÜRDÜK,BEN KIZIMI ALIP DÖNDÜM..TETKİKLERİ YAPMIŞLAR,SERUMUN BİTMESİ BEKLENİYOR..EHH 90 YAŞINDA VE BAYAĞI BİTMİŞ DURUMDA VÜCUDU..KALP FONKSİYONLARI,AKCİĞER BİTMİŞ DURUMDA..AMA YİNEDE KENDİNİ YAPABİLEN DURUMDA,TUVALETİNİ BİLE..MAŞŞALLAHI VARDI YANİ..ALLAH TAN ŞİFA DİLİYORUZ BAKALIM..

NEYSE SABAH 10 DA TEYZEME GELDİM,
1 KÜÇÜCÜK BÖREK YEDİM,ZORLA YANİ..

SONRA BAŞIM DÖNDÜ,KUZENİM GEL Bİ TANSİYONUNU ÖLÇÜYÜM DEDİ..BENDE BU ARALAR İLAÇTAN YÜKSELİYODU AMA Bİ BAK BAKALIM DEDİM..VE BAKTI ŞOKKK OLDU..11/7 OLAN TANSİYON,8/4 TÜ...HEMEN KOŞTU BANA BOOOOL TUZKU AYRAN İÇİRDİ..IYYYYY...EH BİRAZ DÜZELDİM..

2 LT SU İÇTİM SABAHKİNDEN SONRA..

15:30 DA: 2 DİLİM PİDE YEDİM VE AYRAN İÇTİM

BU KADAR KIZLAR..BEKLEMEYE DEVAM EDİYİM..
GÖRÜŞÜRÜZ...:a015:

[ı]merhabalar..
Naslsınız,benim keyfim kaçtı valla..şu anda teyzemlerdeyim,gelmelerini bekliyoruz..anneannem rahatsızlandı..acile götürdük,ben kızımı alıp döndüm..tetkikleri yapmışlar,serumun bitmesi bekleniyor..ehh 90 yaşında ve bayağı bitmiş durumda vücudu..kalp fonksiyonları,akciğer bitmiş durumda..ama yinede kendini yapabilen durumda,tuvaletini bile..maşşallahı vardı yani..allah tan şifa diliyoruz bakalım..

Neyse sabah 10 da teyzeme geldim,
1 küçücük börek yedim,zorla yani..

Sonra başım döndü,kuzenim gel bi tansiyonunu ölçüyüm dedi..bende bu aralar ilaçtan yükseliyodu ama bi bak bakalım dedim..ve baktı şokkk oldu..11/7 olan tansiyon,8/4 tü...hemen koştu bana booool tuzku ayran içirdi..ıyyyyy...eh biraz düzeldim..

2 lt su içtim sabahkinden sonra..

15:30 da: 2 dilim pide yedim ve ayran içtim

bu kadar kızlar..beklemeye devam ediyim..
Görüşürüz...:a015:
[/ı]

geçmiş olsun güzelim anneannene ve sana

aklında bulunsun düşük tansiyona tuz değil bir tane kesme şeker atacaksın ağzına

ben düşük tansiyonlu olduğum için dr. Söylemişti ve her zaman yanımda mutlaka şeker bulundururum

çünkü benim normal tansiyonum 8-4 biraz düşer veya çıkarsa çok rahatsızlanıyorum

ben oğlum 10 aylıktı rahatsızlandım
büyük tansiyon 2 küçüğü bulamadı dr. Ve bana hemen kesme şeker yedirdiler.

Sonra acilen tomgrafimi çektiler, sonra emar beyin damarlarında daralma varmış

slm canım ablacıgım ve arkadaşlarım aaa bu arada yenı gelenler hoşşş gelmışlerrr cookkk kötüyüm arkadaşlar hamılelık kötu geçiyor aşermelerım berbat sureklı mıdem bulanıyor ve ıstıfra edıyorum hıçbırsey yıyemıyorum suyu bıle özledım duşünün kendımı o kadr halsız bıtkın hıssedıyorum kı anlatamam bu arada mıdem yuzunden psıkolojımde bozuldu suraklı aglar oldum anlayacagınız bana bır haller oldu işte böyle ben bu durumdayım sızler nasılsınızzzz

slm canım ablacıgım ve arkadaşlarım aaa bu arada yenı gelenler hoşşş gelmışlerrr cookkk kötüyüm arkadaşlar hamılelık kötu geçiyor aşermelerım berbat sureklı mıdem bulanıyor ve ıstıfra edıyorum hıçbırsey yıyemıyorum suyu bıle özledım duşünün kendımı o kadr halsız bıtkın hıssedıyorum kı anlatamam bu arada mıdem yuzunden psıkolojımde bozuldu suraklı aglar oldum anlayacagınız bana bır haller oldu işte böyle ben bu durumdayım sızler nasılsınızzzz

eee hamilelik daha duygusal oluyor insan yani ağlaman doğal

allah tamamına erdirsin tatlım

3.TAKIM **88. ETAP SONUÇLARI **

sılagul( 65.0 / 65.0 / 0.0 / 0.00% )
bernuş ( 72.0 / / / %)
cici35 ( 72.3 / / / % )
kararsız ( 59.4 / / / % )
selin34 ( 66.5 / 66.5 / 0.0 / 0.00% )
compass rose ( 76.5 / / / % )
cabik ( 77.5 / / / % )
ŞİMAL( 92.1 / 92.1 / 0.0/ 0.00 %)
naselaslan( 76.5 / / / %)
zeynaaap( 77.7 / / / % )

3. TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / % )

MERHABALAR..
ANNEANNEM GELDİ EVE,VE İYİYİM DİYE KALKTIĞINDA HEP YANINDA GİTTİM..TUVALETE FALAN..YANINDA GİDİYORDUM,KORİDORDAYIZ DÖNÜŞTE TEYZEM ÇAĞIRDI,BİRŞEY YAPMAM İÇİN..ANNEANNEM DE KOLTUĞA OTURUYUM DERKEN DÜŞMÜŞ..ABİMLE BABAM(O DA YARIM) HEMEN KALKMIŞLAR AMA DİZİNİ VURMUŞ..ÇOK ŞÜKÜR BİRŞEY OLMADI..O KADAR KÖTÜ OLDUMKİ..HALBUKİ GİT PEŞİNDE ,TEYZENDE ÇAĞIRSIN DURSUN..AMA YOK ÇAĞIRILIYOSA GİDİCEM,ÖYLE YETİŞTİK NAPALIM..HERŞEYE YETİŞİYORUZ İŞTE..ÇOK ŞÜKÜR BİŞEY OLMADI..SADECE BİR DERİ BİR KEMİK OLDUĞU İÇİN KEMİKLER BATTI TABİİ..YARIN TEKRAR BAŞKA BİR YERE GÖTÜRÜCEKLER..TABİİ YAPILICAK BİŞEY YOK..SERUM TAKIP RAHATLATIP GÖNDERİYOLAR..NE YAPSINLAR..ALLAH KİMSEYE ÇEKTİRMESİN..ALLAHIM ELDEN AYAKTAN ETMESİN..ALLAHIM HAYIRLI ÖLÜMLER NASİP ETSİN HEPİMİZE İNŞALLAH..:Saruboceq:

AKŞAM YEMEK YEMEDİM..CANIM İSTEMEDİ..
SADECE MEYVE YEDİM..
1 ADET PORTAKAL,
1 ADET KİVİ..

1 LT SU..
VE ŞİMDİDE FORM ÇAYIMI TÜLKETİYORUM..
İYİ GECELER ARKADAŞLAR..:teytey:

bernuş ( 72.0 / / / %)
cici35 ( 72.3 / / / % )
kararsız ( 59.4 /59.4 / 0.0 / 0.00% )
cabik ( 77.5 / / / % )
zeynaaap( 77.7 / / / % )

3. TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / % ) [/QUOTE]

canım arkadaşım ben hamileliğimde yaşamadım ama tam dedikleri gibi HAMİLELİK geçiriyorsun Allah sanada bebişede sağlık versin

bernuş ( 72.0 / / / %)
cici35 ( 72.3 / / / % )
kararsız ( 59.4 /59.4 / 0.0 /0.00 % )
cabik ( 77.5 / / / % )
zeynaaap( 77.7 / / / % )

3. TAKIM TOPLAM KİLO (735.5 / / / % )

bernuş ( 72.0 / / / %)
cici35 ( 72.3 / / / % )
kararsız ( 59.4 /59.4 / 0.0 /0.00 % )
compass rose ( 76.5 /75.7 /0.8 / % 1,05)
cabik ( 77.5 / / / % )
zeynaaap( 77.7 / / / % )

3. TAKIM TOPLAM KİLO (735.5 / / / % )

kızlar kusura bakmayın.
Samsun'da acayip yoğun günler geçiriyorum ve eve çok yorgun geliyorum.
Bilgisayarı açmaya fırsatım olmuyor bir de ben gelince babam benim bilgisayarda takılıyor.
Ama ben onun bilgisayarını sabredip kullanamıyorum.
Ama salı sabahı Ankara'da olacağım, pazartesi gece biniyorum.
Ankara'ya gidince daha düzenli yazarım.
Nam ablacım gördüğün üzere annemin baskısı ve etkisi ile 0.8 kilocuk kadar oynadım.
Hepinizi çoook öpüyorum
Kendinize iyi bakın.

Back