Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam bacular

bernuşcum iyi olduğuna sevindim canım.eğer kronikse idrar yolu enfeksiyonun ibrahim adnan saraçoğlunun kitabında vardı bi kür onun için. sık tekrarlayan enfeksiyon için.bide aklıma şu geldi benim oğlumunda hastalığının belirtisi idrar yolu enfeksiyonu sık tekrarlıyorsa voding le bakılması lazımmış böbreğe kaçak varmı diye.canım hatta ben oğlumu ameliyat için götürdüğümde bir aileyle karşılaşmıştım kızları 9 yaşındaydı ikinci evliliklerinden olan kızlarıydı yani yaşları epey vardı.kızcağız sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor doktora gidiyorlar antibiyotik veriyor geçiyor.artık ezberlemiştik ilaçları diyorlardı ama doktorun ihmali demiyor bu çoçuk bu kadar niye enfeksiyon geçiriyor bi araştıralım diye ilaç veriyor gönderiyor.neyse kadının ilk evliliğinden bir oğlu var bursada doktor o diyorki bi voding yaptırın diye bir bakıyorlarki böbreğe kaçak var enfeksiyon kaptıkça mikroplu idrar böbreği maf etmiş bir böbrek %70 diğer böbrek%30 fonksiyon kaybetmiş malisef.oğlumla aynı gün ameliyat oldular ama malisef böbreklerin fonksiyon kaybına yapacak birşey kalmadı.

canım sık tekrarlıyorsa bi baktır istersen

ay felaket tellalı gibi oldum ama çeken biliyor herkesi uyarmak geliyor içimden.

bugün diyete devam sabah 2 gün kurusu ve su (bugün sebze günü ama bağırsaklarım için napim)

saat 10 1 salatalık
13 de üzgünüm az sütlü kahve sütsüz içemiyorum
mate çayımı içtim sirkeli suyumuda içeyim dışarı çıkıcam gelince görüşürüz

SILAGÜL CÜM,BENDE KÜÇÜKKEN ÇOK ÇEKTİM CANIM YA..BOĞAZ ENFEKSİYONU İDRAR YOLLARIMA VURMUŞ,HACETTEPE BENİ TANIYORDU ARTIK..BİDE ENFEKSİYONDAN ALERJİ OLMUŞUM..DAHA SONRA ANLAŞILMIŞ İDRAR YOLLARINDAN OLDUĞU..BİR SÜRÜ İĞNE,ANTİBİYOTİK,NELER NELER..ARTIK ALIŞMIŞTIM..KENDİM GİDİP EBEYE İĞNE VURDURTUYORDUM,AĞZIMDA SAKIZ..SANKİ KEYİFLİ BİŞEYMİŞ GİBİ..DAHA SONRA İDRARIN KESEMDE BİRİKTİĞİ ANLAŞILDI..İBNİ SİNADAKİ DR UM HEMEN OPERASYON DEDİ,5. SINIFTAYDIM..İDRAR KESEMDE GENİŞLETME YAPTILAR..ONDAN SONRA ÇOK ÜŞÜTTÜĞÜM ZAMAN NADİREN OLUYODU..
BU SEFERKİDE ONLARDAN BİRİ İŞTE..AMA AĞIR OLDU..ÇOK ŞÜKÜR DAHA İYİCEYİM AMA BAŞ DÖNMESİ VE MİDE BULANTISI YAPTI İLAÇ..YARIN DR LA KONUŞUCAM BAKALIM İLAÇ DEĞİŞTİRİR BELKİ..
SAĞOL CANIMCIM İLGİN ALAKAN İÇİN VE VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN.a.s.

SENİDE TEBRİK EDERİM CANIM.a.s..NE GÜZEL VERMİŞSİN..BENDE ÖDEMLE VE İNATLA TUTUYORUM..ANLAMADIM GİTTİ.İNANIRMISIN YAZDIKLARIMIN HARİCİNDE BİŞEYDE YEMİYORUM ,YANİ YİYEMİYORUM..MİDEM ALMIYO ZATEN..AMAAAAA..ANLAMADI BENNbenneyaptımki

kahvaltıda bol yeşillik peynir 3 zeytin 2dilim tuzsuz etimek domatesli bi yumurta ve 3 tane kuru kayısı yedim ıhlamurla birlikte.
öğlen bi türk kahvesi içtim bide iki tanecik bitter çikolatası. kahveyle çok güzel oluyo
akşamki menü biraz komikti. karnabahar yemeği ve sarmısaklı yoğurtlu karnabahar salatası yedim cokacimcoook
yarım şişede elmalı maden suyu içtim.

3.TAKIM **87. ETAP SONUÇLARI **

sılagul(65.8 /65.0 /0.8 /1.22%)
bernuş ( 72.5/ / / %)
cici35 ( 72.0/ / /% )
kararsız ( 59.5/59.4/0.1/0.17%)
selin34 ( 66.5/66.5/0.0/0.00% )
compass rose ( 76.2/76.5 /-0.3/-0.39%)
cabik (78.6/77.5 /1.1/1.40%)
ŞİMAL(92.7 / / / %)
naselaslan(77.0/ / / %)(YENİ ÜYE)
zeynaaap(78.8/ 77.7/ 1.1/ 1.40%)
(YENİ ÜYE
3. TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / % )

KIZLAR SABAHDAN İŞLERİM VAR 12 KADAR GELİRİM

Son düzenleme:
selam arkadaşlar nasılsınız ben iyi sayılırım oğluşum 2 gündür yine hasta of of onun başını bekliyoruz onun haricinde iyiyim çok şükür sabah kahvaltıda oğluma patates kızarttım bide sosis çok azcık yedim bir iki parça peynir domates salatalık yedim öğleyi okulda geçirdim 1 dilim börek yedim akşamda 1 kepçe mercimek çorbası ve bol brokoli salatası ama 1 dilim de ekmek bugün aralarda bişey yemedim sadece bol su içtim

KARARSIZ geçmiş olsun.oğluşuna acil şifalar.

zeynaaap evet seninle başabaş gidiyoruz vala noolcek bakalım:jeyyar:

akşam yediklerim:
salata iki kaşk pilav
1 dilim kepekli light ekmek

herrkesi öptümmŞeniz

iyi akşamlar arkadaşlar ben bugün12 de kalktım 1 brd su bile içemeden doğruu pazara.gelince 1brk su ve1dilim çavdar ekmeği sadece
saat 3.30 gibi2 kaşık aşure
saat 7.30 dada 5 ,6 adet hamsi ekmek yok
9 30 gibide form çay içtim
gece 12 gibi karnım zil çaldı yanlış biliyorum ama 2-3 adet susamlı çubuk :1no2:
bugün yoğun bi gündü o yüzden su az içtim:bbo:
hepinizi öpüyorum sabah inşallah yazacağım kilomu merak ediyorummm

günaydın hatunlar kaydirigubbakcemile2 nasılsınız bu güzel günde bakalım.hihoyyyt
sabah 8 de kalkmayı planlamıştım ama 9 da anca uyanabildim -tatlicadiarzu-
hababam sınıfının neler oluyor hayatta şarkısıyla uyanmak çok güzel oluyo tavsiye ederim :))) bu sabah yarım litre kadar su şimdilik bi elma yedim 1-2 saate kadarda kahvaltımı yaparım..
bugün büyük gün galiba: :teytey: ilk cumamı yaşıyorum sizlerle bakalım sonuçlar nasıl olacak. ben elimden geldiğini yaptım. 1.1 kilo mu verdim :dance:
hayttt görüşürükkkk a.s.

günaydın arkadaşlar yeni kalktım ve ilk işim basküle çıkmaktı.ve sonuç 500 gr.76.500 çıktım.adet dönemim yaklaştı ondanmı bilmem az vermişim.hayırlısı bakalım öpüyorum görüşürüz byyyyy

3.TAKIM **87. ETAP SONUÇLARI **

sılagul(65.8 /65.0 /0.8 /1.22%)
bernuş ( 72.5/72.0 /0.5 /0.69 %)
cici35 ( 72.0/ 72.3/-0.3 /-0.42% )
kararsız ( 59.5/59.4/0.1/0.17%)
selin34 ( 66.5/66.5/0.0/0.00% )
compass rose ( 76.2/76.5 /-0.3/-0.39%)
cabik (78.6/77.5 /1.1/1.40%)
ŞİMAL(92.7 /92.1 /0.6 /0.65 %)
naselaslan(77.0/76.5 /0.5 /0.65 %)(YENİ ÜYE)
zeynaaap(78.8/ 77.7/ 1.1/ 1.40%)
(YENİ ÜYE
3. TAKIM TOPLAM KİLO ( 739.6/ 735.5 / 4.1 /0.55 % )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…