• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugünüm biraz sağlıksız geçti :( saat 3 e kadar bi elma birazda ceviz yedim. okula gitmem gerekti. neredeyse 1 saat kadar yürüdüm. otobüsten baya bi durak önce indimde :D 3 te kahvaltı yaptım yanii anlayacağınız:) marul maydanoz domates peynir domatesli yumurta bi tane. ıhlamur her zamankinden.iki dilim tuzsuz etimek.
akşam yemeğide fırında hamsi yaptım soğanlı patatesli çook güzel oldu :)) bide bol yeşillikli salata :))
hepinize iyi akşamlar. yarın sabah tartılma günüm hadi bakalım hayırlısı....

Son düzenleme:
sağol nam ablama.s.
bebeği öptüm kokladım senin için:asigim:

iyiyiz çok şükür
iştahım arttı bu aralar -tatlicadiarzu- en kötüsü canım tatlı istiyo
kendimi suya verdim ama zorla içiyom soğukta içilmiyo da:içelim:
gerçi 1 hafta sonra yanımda kimse kalmayacak tatlı yapmayada vaktim kalmayacak inşallah:roflol:
2 güne bir tartılıyorum artma yok çok şükür ama azalmada yok 1 haftadırdelikafadulden

ama herşey bir yana
dünyanın en güzel duygusu annelik
allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah:Saruboceq:

selam arkadaşlar izinliydim döndüm nam ablama durumu bildirmiştim sizlere açıklama yapamadım kusura bakmayın anlayışınıza sığınıyorum ben yokken neler yaptınız bakalım ben iyiyim yazılı dönemini bitirdik notları verdim sınıfımın notları baya iyi eli bol bir öğretmenim kimseye 1 vermedim 1 olanlarıda 2 yaptım biraz heveslensinler arkadan itelemek lazım
eee gelelim bizim notlara galiba ben kötü bir öğrenciyim çünküm kilo falan veremedim gerçi bu hafta baya dikkat ettim aldığım gramları geri verdim 100 gramda aşağıya inmişim yarında dikkat edeyimde bildirim yaparken yazabileyim
neler yediğime gelince sabah 2 dilim çavdar ekmeği ve 1 haşlanmış yumurta öğle çubuk kraker ama az yedim akşamda patates salatası

selam millet
compass rose hayırlı yolculuklar canım ALLAHa emanet ol. annenin ellerinden öperim

bernuşcum sen nasıl oldun canım kızın nasıl oldu?

yukarıda 1 mandalina yazcağıma 11 mandalina yazmışım yahudelikafadulden
akşam yemeğim bol lahana çorbası-tatlicadiarzu-
sonrasında ananas yedim bugün meyva günü ya

3 tanede gün kurusu valla gayretle hiç kaçamaksız devam diyorum
yarın görüşürüz bacular

merhaba arkadaşlar
nam ablacım evet benimde bebeğim var 11 aylık ama bitürlü uyku düzeni oturtamadık.gece yaşıyor öğle 12 de kalkıyoruz.o saatten sonrada günün hayrı kalmıyor.spor yapamıyorum.çok zor inan,gurbet ellerde bebeğe bakacak kimsemde yok,malum havalar soğuk bebeklede çıkamıyorum...
kendi hakkımda başka anlatacak bişey yok ev hanımıyım 7 yıllık evliyim bebek geç oldu çok bekledik.
eşim asker bidoğu bi batı geziyoruz işte...bu kadar nam ablacım hayatım böyleişte..şişko bi hatunum...
bugünkü yediklerime gelince,,,,,,,
kalkınca 5i biyerde koca bikupa ve 2 brd su
2 brk çay 1dilim ekmek,1 dilim peynir ve yağsız menemen
saat 3 gibi 3 kaşık aşure
saat 5 gibi 1 adet kayısı ve 5 i biyerde çay
saat 7 de mercimek çorbası,ve karnabahar salatası
saat 9 gibi de 1 adet elma
ve gün içinde şu ana kadar 2 lt su daha devam edeceğim suya...
işte böyle arkadaşlar ben sizinle zamanında iletişim kuramasamda sonradan katılıyorum
hepinize bol azimli vakitler dilerim

compass_rose hayırlı yolculuklar canım annenin ellerinden öperim.ben yorgun savaşçı oldum oğlum kolundaki alçıyı çatlatmış gündüz doktora gittik aman allahım dedi bücür sen bunu nasıl çatlattın eee mecburen alçıyı değiştirdi. iyiye gidiyor annesi dedi.gelecek hafta tekrar rontgen çekip duruma göre alçısı çıkıcak.çoookkk yaramaz eller kollar hiç durmuyor birde yürümeyi ilerletti offf ben kızlardan çekmedim oğlumdan çektiğim kadar ama yinede çok sevimliler yanıma gelip sarılıyo kendince öpüyo anne dediği zaman bütün yorgunluğum geçiyor allah acılarını göstermesin hepimize :Saruboceq: :Saruboceq:
bende yediklerimi yazayım uğramışken
sabah 2 bardak su 1 neskafe(şekersiz) 2 tane büskivi
öğlen hastanedeydim ancak saat 3 gibi yarım simit ve ayran yedim
akşam salata ve çorba 1 dilim ekmek
selduşş canım çok sevindim allah hayırlı doğum nasip etsin hayırlı evlat versin :Saruboceq: kararsız canım kk değişiklik yapmış sitede teşekkürler yok ve birçok değişiklik var ben eski halini seviyodum bu haline alışamadım ayyy ben kaçıyorum kaydirigubbakcemile4 öpüldünüz çıtır hatun adaylarıııa.s.

naselaslan bu arada bebeğin kızmı erkekmi eğer kızssa gelin alabilirim benimde babam polisti şehir şehir gezmenin ne olduğunu çok iyi bilirim zor oluyor bide iyi tarafı birçok arkadaşın oluyor tabi ayrılmasıda zor oluyor allah her gittiğin yerde karşına iyi insanları çıkarsın.

[ı]günaydın arkadaşlar,biracccık daha iyiyim şükür..sıcak su torbasıyla yattım ve onunla geziyorum işte..iyi geliyo..

[/ı]

daha iyi olmana sevindim canımcım
[ı]günaydın güzelleer....
Eski 13.takım üyelerindenim.hedefime ulaştıktan sonra takımdan ayrıldım.
şuan kk.da azimli olduklarına inandığım iki arkadaş var yarışmaya katılmak isteyen.
Kilo verip düğünlerinde çıtır bir gelin olmak istiyorlar.takımınızda 2 kişilik yer varsa alabilirmisiniz ?

Cuma yarışmasına katılmak isteyenlerin topicinede duyuru yaptılar.üye isimleri khena ve yasmine8383
[/ı]
bize katılmasını isterdim ama tamkım full
selam bacular

dün doktora gittim.cumartesi kan vercem dönüşte sıpa tutturdu oyuncaklara gitcem diye mecbur dışarda yedik yine ya
bana ceza yine bugün baştan başladım diyete lahana çorbası meyva bugün

sabah 7de 2 kayısı 2 bardak su

11 de kahve diyette yok ama napim 1 günkurusu daha
11 de kalktım şükür yarın daha erken inşallah gideyim çorbamı içem çayımı yapam görüşürüz
gözlerim yaşardı kızzz sen erken kalkmışsın
kızlar yaaa dün gece sporu biraz fazla kaçırdım sanırım yada tam ısınmadan hareketlere başladım her yerim ağrıyooo:( demin kas gevşetici içtim umarım iyi gelir. Pzt finallerim başlıyo. Offf yaa şimdi nerden çıktı bu ağrılar. Kas ağrısı için önerisi olan var mıdır???
çokdandır yapmıyorsan hamlamışsındır
geçer kas gevşetici almışsın, ama dikkat et

[ı]zeynaaap aman dikkat et kas ağrısından ben çektim bir hafta zor hareket ettim.şimdi bile tam olarak eskisi gibi olamadım bööle kalcak heralde çok zorlamamak lazım.

Nam abla vala öyle bende bak bugün bu saatte girebildim oda bin bir rica ile kalktı abim pcnin başından.bu arada lapa diyeti dediğiniz bildiğimiz lapa diyetimi pirinçten.ben yapmasam olmasmuuu:1no2:zaten ben kilo verdim cumaya kadar belki daha veririm birkaç yüz gr daha.regl olmama rağmen 78 olmuşum çünki.hiç lapa falan yiyemiyorum yapıyorum ama hep dökmek zorunda kalıyorum.midem almıyor inanınkafamçokkarıştı

neyse kızlar hepinizii öpüyorummmşenizyine görüşürüz inş:teytey:
[/ı]
sen bilirsin canım ortak birşeyler yapalım demiştim
yaa ben iyice unutkan oldum.
Ben lapa diyetini unuttum bugün yapacağımı sabah kahvaltı yaptım.
Sonra dışarıda işlerim vardı onları hallettim, onları hallederken de 30 dk yürümüş oldum. Hızlı hızlı yürüdüm ki bir faydası olsun diye.
Sabah 1 dilim ekmek ve beyaz peynir yanında da çay içtim.
öğlen 3 tane mercimek köftesi yedim yanında bol marul ile.
Akşam yemeğinde de 4 tane mercimek köftesi yedim yine bol marul ile.
Yani ben bugün lapa diyeti yerine mercimek köftesi kürü uyguladım kendime.
Ama mercimek köftesi yemekten sakınca duymuyorum çünkü yağ yok hiç içinde kendime light bir mercimek köftesi yaptım. Hem de bağırsaklarımı çalıştırıyor.
Kızlar büyük ihtimalle ben yarın yazamam yolda olacam bütün gün ama belki otobüsten internete girebilrim.
Ben şimdiden söyleyeyim ancak 76.5 a kadar inebildim size göre kilo almış oluyorum, ama 2 haftadır aldıklarımı ancak verebildim.
Kendinize iyi bakın.
öptüm sizi.
annene gideceksin ya o yüzden lapa-mapa kalmamıştır aklında
sağol nam ablama.s.
Bebeği öptüm kokladım senin için:asigim:

Iyiyiz çok şükür
Gerçi 1 hafta sonra yanımda kimse kalmayacak tatlı yapmayada vaktim kalmayacak inşallah
2 güne bir tartılıyorum artma yok çok şükür ama azalmada yok 1 haftadır

ama herşey bir yana
allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
canımcanım kimler gelmiş yeni annemiz

tatlım daha yenisin yarın bir aylık olacak bebişin yavaş yavaş gidecek kiloların

selam arkadaşlar izinliydim döndüm nam ablama durumu bildirmiştim sizlere açıklama yapamadım kusura bakmayın anlayışınıza sığınıyorum ben yokken neler yaptınız bakalım ben iyiyim yazılı dönemini bitirdik notları verdim sınıfımın notları baya iyi eli bol bir öğretmenim kimseye 1 vermedim 1 olanlarıda 2 yaptım biraz heveslensinler arkadan itelemek lazım
eee gelelim bizim notlara galiba ben kötü bir öğrenciyim çünküm kilo falan veremedim gerçi bu hafta baya dikkat ettim aldığım gramları geri verdim 100 gramda aşağıya inmişim yarında dikkat edeyimde bildirim yaparken yazabileyim
neler yediğime gelince sabah 2 dilim çavdar ekmeği ve 1 haşlanmış yumurta öğle çubuk kraker ama az yedim akşamda patates salatası
daha iyisin gibi geldi bana, maşallah böyle devam et
compass_rose hayırlı yolculuklar canım annenin ellerinden öperim.ben yorgun savaşçı oldum oğlum kolundaki alçıyı çatlatmış gündüz doktora gittik aman allahım dedi bücür sen bunu nasıl çatlattın eee mecburen alçıyı değiştirdi. Iyiye gidiyor annesi dedi.gelecek hafta tekrar rontgen çekip duruma göre alçısı çıkıcak.çoookkk yaramaz eller kollar hiç durmuyor birde yürümeyi ilerletti offf ben kızlardan çekmedim oğlumdan çektiğim kadar ama yinede çok sevimliler yanıma gelip sarılıyo kendince öpüyo anne dediği zaman bütün yorgunluğum geçiyor allah acılarını göstermesin hepimize
selduşş canım çok sevindim allah hayırlı doğum nasip etsin hayırlı evlat versin kararsız canım kk değişiklik yapmış sitede teşekkürler yok ve birçok değişiklik var ben eski halini seviyodum bu haline alışamadım ayyy ben kaçıyorum kaydirigubbakcemile4 öpüldünüz çıtır hatun adaylarıııa

bak yaramaza nasıl becermiş alçıyı çatlatmıyı

harekeli maşallah

DÜN YEDİKLERİM AKTARAYIM

ÖĞLEN
13:00 2 TANE HAMUR KIZARTMASI(ÇAY TABAĞI BÜYÜKLÜĞÜNDE)

AKŞAM
16:30 2 YEMEK KAŞIĞI PATATES SALATSI
2 ÇATAL BÖREK

30+30+30+30 YÜRÜŞ
1 SAAT SPOR

YATANA KADAR TOPLAM 4 LİTRE SU

BU SABAH
07:00 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:45 2 YEMEK KAŞIĞI LAPA(NANE, PULBİBER, KARABİBER, ZENCEFİL,ZERDAÇAL İLE SÜSLEYİP TÜKETTİM)a.s

CANIM HAYIRLI YOLCULUKLAR SANA..a.s.
yaa ben iyice unutkan oldum.
Ben lapa diyetini unuttum bugün yapacağımı sabah kahvaltı yaptım.
Sonra dışarıda işlerim vardı onları hallettim, onları hallederken de 30 dk yürümüş oldum. Hızlı hızlı yürüdüm ki bir faydası olsun diye.
Sabah 1 dilim ekmek ve beyaz peynir yanında da çay içtim.
Öğlen 3 tane mercimek köftesi yedim yanında bol marul ile.
Akşam yemeğinde de 4 tane mercimek köftesi yedim yine bol marul ile.
Yani ben bugün lapa diyeti yerine mercimek köftesi kürü uyguladım kendime.
Ama mercimek köftesi yemekten sakınca duymuyorum çünkü yağ yok hiç içinde kendime light bir mercimek köftesi yaptım. Hem de bağırsaklarımı çalıştırıyor.
Kızlar büyük ihtimalle ben yarın yazamam yolda olacam bütün gün ama belki otobüsten internete girebilrim.
Ben şimdiden söyleyeyim ancak 76.5 a kadar inebildim size göre kilo almış oluyorum, ama 2 haftadır aldıklarımı ancak verebildim.
Kendinize iyi bakın.
Öptüm sizi.

CANIM İYİ OLDUĞUNUZA ÇOK SEVİNDİM..KİLO KONUSUNA GELİNCEDE,DAHA YENİSİN CANIM ANCAK VÜCUT TOPARLANIYO..YAVAŞ YAVAŞ..SABRET BİRAZCIK..ÖPÜYORUM SİZİ ÇOKKa.s.
sağol nam ablama.s.
bebeği öptüm kokladım senin için

iyiyiz çok şükür
gerçi 1 hafta sonra yanımda kimse kalmayacak tatlı yapmayada vaktim kalmayacak inşallah:roflol:
2 güne bir tartılıyorum artma yok çok şükür ama azalmada yok 1 haftadır

ama herşey bir yana
allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

OLSUN 100 GR DA 100 GR DIR CANIM..ONU VEREMEYENLER DE VAR YANİİ:utangac:

YÖNETİM KALDIRMIŞ,SANIRIM GEÇİCİDİR..İNŞALLAH TABİİ:uhm:
kızlar bende "teşekkür " butonu yok niyekinem bilen varsa haber etsin

CANIM TEŞEKKÜRLER,BİRAZ DAHA İYİYİM ŞÜKÜR..
selam millet
compass rose hayırlı yolculuklar canım ALLAHa emanet ol. annenin ellerinden öperim

bernuşcum sen nasıl oldun canım kızın nasıl oldu?

yukarıda 1 mandalina yazcağıma 11 mandalina yazmışım yahudelikafadulden
akşam yemeğim bol lahana çorbası-tatlicadiarzu-
sonrasında ananas yedim bugün meyva günü ya

3 tanede gün kurusu valla gayretle hiç kaçamaksız devam diyorum
yarın görüşürüz bacular

ALLAH BAĞIŞLASIN GÜZELİM..İNŞALLAH UYKUSU DA DÜZENE GİRER DE RAHATLARSINa.s.
merhaba arkadaşlar
nam ablacım evet benimde bebeğim var 11 aylık ama bitürlü uyku düzeni oturtamadık.gece yaşıyor öğle 12 de kalkıyoruz.o saatten sonrada günün hayrı kalmıyor.spor yapamıyorum.çok zor inan,gurbet ellerde bebeğe bakacak kimsemde yok,malum havalar soğuk bebeklede çıkamıyorum...
kendi hakkımda başka anlatacak bişey yok ev hanımıyım 7 yıllık evliyim bebek geç oldu çok bekledik.
eşim asker bidoğu bi batı geziyoruz işte...bu kadar nam ablacım hayatım böyleişte..şişko bi hatunum...
bugünkü yediklerime gelince,,,,,,,
kalkınca 5i biyerde koca bikupa ve 2 brd su
2 brk çay 1dilim ekmek,1 dilim peynir ve yağsız menemen
saat 3 gibi 3 kaşık aşure
saat 5 gibi 1 adet kayısı ve 5 i biyerde çay
saat 7 de mercimek çorbası,ve karnabahar salatası
saat 9 gibi de 1 adet elma
ve gün içinde şu ana kadar 2 lt su daha devam edeceğim suya...
işte böyle arkadaşlar ben sizinle zamanında iletişim kuramasamda sonradan katılıyorum
hepinize bol azimli vakitler dilerim

AYYY CANIM BENİM YA..İNŞALLAH ŞU ALÇIDAN KURTULURSUNUZ GÜZELİM..SENDE BEBİŞİNDE RAHATLARSINIZa.s.
compass_rose hayırlı yolculuklar canım annenin ellerinden öperim.ben yorgun savaşçı oldum oğlum kolundaki alçıyı çatlatmış gündüz doktora gittik aman allahım dedi bücür sen bunu nasıl çatlattın eee mecburen alçıyı değiştirdi. iyiye gidiyor annesi dedi.gelecek hafta tekrar rontgen çekip duruma göre alçısı çıkıcak.çoookkk yaramaz eller kollar hiç durmuyor birde yürümeyi ilerletti offf ben kızlardan çekmedim oğlumdan çektiğim kadar ama yinede çok sevimliler yanıma gelip sarılıyo kendince öpüyo anne dediği zaman bütün yorgunluğum geçiyor allah acılarını göstermesin hepimize
selduşş canım çok sevindim allah hayırlı doğum nasip etsin hayırlı evlat versin kararsız canım kk değişiklik yapmış sitede teşekkürler yok ve birçok değişiklik var ben eski halini seviyodum bu haline alışamadım ayyy ben kaçıyorum kaydirigubbakcemile4 öpüldünüz çıtır hatun adaylarııı

GÜNAYDIN,
OHH İYİ YAPMIŞSIN SENDE..
VALLA İYİ OLDUĞUMA BENDE SEVİNİYORUM..ÇÜNKÜ ÇEKİLECEK BİR SANCI ÇEKMEDİM..ALLAH KİMSEYE GÖSTERMESİN..BENİMKİ ÇOK AĞIR OLUYO..KÜÇÜKLÜĞÜMDE SENELERCE ACI ÇEKTİĞİM İÇİN MALUM..KORKULU RÜYAM BENİMM:1shok:
günaydın kızlar

dün internet gitti cadıarzu ne oldu anlamadım
ancak sabah geldi

bende anneme gittim onun işlerini hallettim geldim

merabalar kızlar nasılsınız.yaww ben çok mutluyum tartıldım sabah 77.5 gördüm.inanamadım.bidaha bidaha tartıldım.haftaya görmeyi umdugum kiloyu bugün görünce çok sevindim tabi.hede regl olmama rağmen ya.darısı sizin başınıza benim kilolar pes etti benle savaşamayacaklarını anladılar sonunda gidiyolar.
iki kuru kayısı yedim.şimdide kahvaltı yapıcam.

nam abla ortak birşey yapıp kilo vericem sizlerle ama lapa yiyemiyorum gerçekten.ismi bile midemi bulandırıyo eh bide yemeye kalksam düşün artık.ahanda ben verdim zate.

cabik cim tebrik ederim seni tatlıma.s.,darısı başımıza inşallah..:Saruboceq:

saat 10:00 da:3 kaşık lapa yedim.(pulbiber,karabiber,nane,zencefil,zerdeçal ekerek tabii)..
yarım lt su,

saat 12 gibi 2 kaşık daha yerim ve bi dışarı çıkıcam..görüşürüz arkadaşlar..:teytey:

cabik tebrik ederim seni bende bu haftamın başarısını söyliyim o vakit. bende 77.7 olmuşum:)))) bu hafta geçen haftaya göre biraz daha az vermişim ama normalide bu değil mi 1.1 kilo haftalık için iyi düşünüyorum :)
cabik kız hakkat biz senle aynı kiloda gidiyok. final haftasına girdim. inşallah aksaklıklar olmaz. kendime hakim olmak istiyorum istiyorum istiyorum... :))

günaydın,
ohh iyi yapmışsın sende..
Valla iyi olduğuma bende seviniyorum..çünkü çekilecek bir sancı çekmedim..allah kimseye göstermesin..benimki çok ağır oluyo..küçüklüğümde senelerce acı çektiğim için malum..korkulu rüyam benimm
haklısın çeken bilir acıyı neyse daha iyisin ya şimdi
[ı]merabalar kızlar nasılsınız.yaww ben çok mutluyum tartıldım sabah 77.5 gördüm.inanamadım.bidaha bidaha tartıldım.haftaya görmeyi umdugum kiloyu bugün görünce çok sevindim tabi.hede regl olmama rağmen ya.darısı sizin başınıza benim kilolar pes etti benle savaşamayacaklarını anladılar sonunda gidiyolar.
Iki kuru kayısı yedim.şimdide kahvaltı yapıcam.

Nam abla ortak birşey yapıp kilo vericem sizlerle ama lapa yiyemiyorum gerçekten.ismi bile midemi bulandırıyo eh bide yemeye kalksam düşün artık.ahanda ben verdim zate.
[/ı]
tebrik ediyorum canımcım devam kim tutar seni
cabik tebrik ederim seni bende bu haftamın başarısını söyliyim o vakit. Bende 77.7 olmuşum:)))) bu hafta geçen haftaya göre biraz daha az vermişim ama normalide bu değil mi 1.1 kilo haftalık için iyi düşünüyorum :)
cabik kız hakkat biz senle aynı kiloda gidiyok. Final haftasına girdim. Inşallah aksaklıklar olmaz. Kendime hakim olmak istiyorum istiyorum istiyorum... :))

hadi bakalım tatlım devam

Back