Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım haftada da üçgün spor salonuna 2 günde evde ebru şallıyı yapıyorum

ama ben çok yürürüm, gideceğim yerlere otobüs veya servise binmem yürüyerek giderim

teşekkürler
bende sonradan fark ettim yani gece aklıma geldi

ben şimdilik kaçıyorum,sonra gelicem ve tekrar kaçıcam..bugün spor a siftah yapıcam,uzun aradan sonra..

şimal cim ben 3 seneye yakın spora devam ettim aralıksız ve hiç kilo almadım ama dikkat te etmediğim için veremedimde düşün yani..bıraktıktan sonra ve illet bi cigara varya onuda bıraktıktan sonra 2 kilo daha aldım.yani spordan dolayı almamışlardır,boğazlarını tutmadıkları için almışlardır bence:))

şimal ve compass rose
biber hapını sormuşsunuz ben aktardan aldım ama netten satışlarıda varmış

kk da biber hapı hakkında bilgi var bir göz atın isterseniz

compass rose
tatlım ben ve bernuş okyanus plazadaki aktardan aldık yani eryaman
incelemek istersen servisle okyanus plazaya gel ve aktarda incele

3.TAKIM ****86. ETAP ****
sılagul(64.5/ / /%)
bernuş ( 72.5/72.5/0.0/0.00%)
cici35 ( 72.0/72.0/0.0/0.00% )
kararsız ( 59.5/59.5/0.0/0.0%)(İZİNLİ)
selin34 ( 66.5/66.5/0.0/0.00% )(İZİNLİ)
compass rose ( 76.2/ / /%)
cabik (79.0 /78.6/0.4 /0.51%)
ŞİMAL(92.7 // /%)

3. TAKIM TOPLAM KİLO (582.9/ / /% )

günaydınn arkadaşlar...
Bu gece yine uyuyamadım ben yaa..
Kızım saat 10 gibi ateşlendi bi,ateş düşürücü verdim yattı gece yükselmedi ateşi ama tabiki ben yanında yattım ve elim sürekli başındaydı..ne olur ne olmaz diye de uyuyamadım tabiki..naparsın,önce sağlık dimii..o iyi olsun da başka birşey istemem..melek kızım benim..

Kahvaltım:
1 dilim ekmek,
1 dilim peynir,
k. Biber,
ve yeşilçay 1 kupa..

DÜN AKŞAM
2 YEMEK KAŞIĞI PİLAV VE BOLSU

SABAH
07:00 İLAÇLARIM VE 1 BARDAK SU
07:30 1 KASE MÜSLİ
07:45 İLAÇLARIM VE YARIM LİTRE SU(BUNLAR TOK İÇİLEN İLAÇLARIM)
08:00 1 KUPA FORM ÇAYI (SALLAMA OLANLARDAN)

3 GÜNDÜR TUVALETE ÇIKAMIYORUM KIZLAR
BENDE KOLAY KOLAY BÖYLE ŞEYLER OLMAZI AMA NE OLDU ANLAMADIM

:uhm:

aynı dertden bizde muzdaribiz
gece rahatsızlandı sabah gitme okula dedim ama dinletemedim
yarım için dr. Randevu aldım
sanki bademcikleri gibi geliyor bana

3.TAKIM ****86. ETAP ****
sılagul(64.5/65.8 /-1.30 /-2.02%)
bernuş ( 72.5/72.5/0.0/0.00%)
cici35 ( 72.0/72.0/0.0/0.00% )
kararsız ( 59.5/59.5/0.0/0.0%)(İZİNLİ)
selin34 ( 66.5/66.5/0.0/0.00% )(İZİNLİ)
compass rose ( 76.2/76.2 /0.0 /0.00%)
cabik (79.0 /78.6/0.4 /0.51%)
ŞİMAL(92.7 /92.7/0.0 /0.00%)

3. TAKIM TOPLAM KİLO (582.9/583.8 /-0.9 /-0,15% )

ŞİMAL AYNIYIM DEMİŞTİ EĞER SABAH TARTILDIĞIMDA FARKLI OLURSA BİLDİRECEĞİM

SILAGÜL TELEFON İLE BİLDİRDİ

BİRTEK BU DURUMA GÖRE CAOMPASS ROSE KALDI, GEÇEN HAFTA İZİNLİYLİ BU HAFTA BAŞLAYACAKMI BİRŞEY SÖYLEMEDİ

Son düzenleme:
KIZLAR SİZE BİR ŞEY SORABİLİRMİYİM:uhm:

ŞİMDİ HEPİNİZ GENÇ VE GÜZEL BAYANLARSINIZ EEEE NİYE DAHA GÜZEL OLMAK İÇİN MÜCADELE ETMİYORSUNUZCADIARZU
HAFTAYA HEPİNİZDEN 500 GR VERMENİZİ BEKLİYORUM, BUNU KENDİNİZE BORÇLUSUN klava:YAPMAK ZORUNDASINIZ

KIZDIRIMAYIN BENİ HEPİNİZİ SIKI BİR DİYETE MAHKUM EDERİM(TABİ SONRA BANA TEŞEKKÜR EDERSİNİZ O BAŞKA DA):sm_confused:

akşama bamya pişiriyorum konserve biz ekim ayında taşındığımız için zaten hiç dondurucuya birşey atamadım artık konserve yapıyorum böyle ara sıra ne pişireceğim konusunda zorlanıyorum bu ara bizimkiler çokta yemek seçiyor oğluma herşeyi yedirmeye çalışıyorum hem alışsın hem herşeyden besin alsın diye ama eşimmmm yedikleri sayılı

merhaba kızlar
yaw bu hafta kimse kilo veremedimi:sm_confused:bi ben vermişim sanırım 400grcık.ama haftaya herkes verir nam abla bu haftanın acısını çıkarır bizim takım.3.takım bu yaa..dimii kızlar.
sabah:
1 tane kuru kayısı
2 bardk su
sonracııma
1 yumurta omlet
bir kaç çatal helva
2 dlm ekmek,şekersz 1 fincn çay
şimdilik bukadar.akşamada sporuma gideyim geleyim:dance: güzelcene inş.
ewet kızlar bir yarış daha yapalım haftaya kim ipi göüsleyecek bakalım:hooray: olur mu
katılım ne kadar çok olursa okadar çekişmeli ve zevkli olur:jeyyar:
mesela ben bugünden çorba ve salata yicem sadece.ve her zamanki gibi akşam 6 dan sonra hiiiç bişeey yemek yok
var mısınızzz????:dance:
:teytey:

ben akşam 6 dan sonra bişey yemeden duramıyorum yaaaa en azından bir meyve yemeliyim makul saatte çok az yersemde bu sefer tam yatar ayak midem öyle bir kazınıyorki yemezsem uyuyamıyorum daha kötü oluyor gecenin bir saati ama yarışa varı m tabikiiii bu hafta gruplar arası birinciliğe yarışalımm

yemek seçen eş zor tatlım şimdi oğlun babasına bakacak o da yemeyecek
cabik ben bu hafta kendi kendimle yarıştım ve sizlerden fazla kilo verdim ve devam da edeceğim vermeye

sağol tatlım
haklısın onlar hasta olunca ne yapacağımızı şaşırıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…