canım haftada da üçgün spor salonuna 2 günde evde ebru şallıyı yapıyorumşimdi bitki çayı yaptım funda,biberiye,mate,kekik,yeşil çay ve kantaron var içinde sıcak sıcak içiyorum ya biber hapını sordum ama ben kimse bişey demiyorrr bu arada şu spor yapıp kilo alan bayanlar hakkaten yemiyorlar o kadar dikkat ediyorlar bir sorun var orda ama artık nedir bilmem hergün mü yapıyorsunuz
3.takım ****86. Etap ****
sılagul(64.5/ / /%)
bernuş ( 72.5/72.5/0.0/0.00%)
cici35 ( 72.0///% )
kararsız ( 59.5/59.5/0.0/0.0%)(izinli)
selin34 ( 66.5/66.5/0.0/0.00% )(izinli)
compass rose ( 76.2/ / /%)
cabik (79.0 /78.6/0.4 /0.51%)
şimal(92.7 // /%)
3. Takım toplam kilo (582.9/ / /% )
selin34 ü düzelttim ablacım,yanlışlık vardı da..:))
günaydınn arkadaşlar...
Bu gece yine uyuyamadım ben yaa..
Kızım saat 10 gibi ateşlendi bi,ateş düşürücü verdim yattı gece yükselmedi ateşi ama tabiki ben yanında yattım ve elim sürekli başındaydı..ne olur ne olmaz diye de uyuyamadım tabiki..naparsın,önce sağlık dimii..o iyi olsun da başka birşey istemem..melek kızım benim..
Kahvaltım:
1 dilim ekmek,
1 dilim peynir,
k. Biber,
ve yeşilçay 1 kupa..
yemek seçen eş zor tatlım şimdi oğlun babasına bakacak o da yemeyecekakşama bamya pişiriyorum konserve biz ekim ayında taşındığımız için zaten hiç dondurucuya birşey atamadım artık konserve yapıyorum böyle ara sıra ne pişireceğim konusunda zorlanıyorum bu ara bizimkiler çokta yemek seçiyor oğluma herşeyi yedirmeye çalışıyorum hem alışsın hem herşeyden besin alsın diye ama eşimmmm yedikleri sayılı
cabik ben bu hafta kendi kendimle yarıştım ve sizlerden fazla kilo verdim ve devam da edeceğim vermeye[ı]merhaba kızlar
yaw bu hafta kimse kilo veremedimi:sm_confused:bi ben vermişim sanırım 400grcık.ama haftaya herkes verir nam abla bu haftanın acısını çıkarır bizim takım.3.takım bu yaa..dimii kızlar.
Sabah:
1 tane kuru kayısı
2 bardk su
sonracııma
1 yumurta omlet
bir kaç çatal helva
2 dlm ekmek,şekersz 1 fincn çay
şimdilik bukadar.akşamada sporuma gideyim geleyim:dance: Güzelcene inş.
Ewet kızlar bir yarış daha yapalım haftaya kim ipi göüsleyecek bakalım:hooray: Olur mu
katılım ne kadar çok olursa okadar çekişmeli ve zevkli olur:jeyyar:
Mesela ben bugünden çorba ve salata yicem sadece.ve her zamanki gibi akşam 6 dan sonra hiiiç bişeey yemek yok
var mısınızzz????:dance:[/ı]:teytey:
bernuş ve nam geçmiş olsun canlarım çocukların hastalığı çok zor oluyor ben hep onun yerine ben hastalanayım diyorum ama lafta kalıyor tabi illaki bir öksürük ateş oluyor umarım hemen geçer birdaha ateşlenmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?