kızımmmm biraz erken kalmaya alışselam bacular
dün yoktum teyze kızına gittim
öğlen kalkınca kahve içtim kek yaptım aslında 10 dakikalık yer ama geç kalkanın hali bu olur 14.30 da ordaydım
15.30 da 1.5 dilim kek .2 kaşık turşu kavurması bayılırım:icecream:ve 2 kaşıkta patates salatası yedim bol çay ile
akşam ehliyetim olmayışına kıza kıza eve geldim ıslandık 19 da evi zor duldum.
Saat 20 de 2 parça tavukpirzola yedim bol çay içtim
bu aralar hayatım bi garip oldu geç kalkıyorum düzensiz yiyorum dayaklığım vallaklava:
Compass rose bizde ailecek severiz çarşı pazar market gezmelerini.pazarda semt pazarı küçüktü yani tüm kıyafetleri ellicem bakcam sitres atıyom işte,ah izmire gidince ablamlarla kemeraltı diye biyer var bir sürü mağaza uzunca bir sokak gez gez bitmiyor sabah 10 bi giriyoz akşam 10 da evi zor buluyozdelikafadulden:roflol:
evet bir gün seninle telefonda konuşurken duymutum üstekiler taşınıyormu diye sordum hatta sende "ablacım bunlar hep böyle"bu sabah uyutmadı üst komşum kaç kere uyardık anlamıyoreşya çekme gürültüsünden kafam şişti sabah sabah ancak saat 10 a kadar dayanabildim uyu uyan kalktım.ev alma komşu al derlerya illallah geldi 2 senedir
saat 10 da 3 kayısı 2 bardak su
saat 11 de 1 kase sütlü nesfit
şimdi ise yarı süt yarı suyla yaptığım neskafemi içiyorum
biraz evle ilgileneyim çamaşır ütü temizlik felan
görüşürüz yine
[ı]merhabalar arkadaşlar..nasılsınız..ben bugün bilmem nedendir,bomba gibiyim..biber hapı na başladım kızlar bugün ondanmı bilmiyorum ama inşallah başarıyla sonuçlanır..
Dün yediklerimden başlıyım kızlar..
öğlen: Bebiş görmeye gitmiştik,nam ablamla birlikte,sıpa çok tatlıydı maşşallah..allah bağışlasın..bide koynumda uyudu kurbağa gibi eççek,yerim onu..herşeyin ufağı güzel kızlar be..keşke hiç büyümeseler dimii:dance:
Neyse orada:
Patates salatası,
2 küçücük börek,
ve 1 dilim kekm yedim..
Ve 3 bardak şekersiz çay içtim..
Akşam: Mum işığında 18:30 da:
1 kase çorba,
1 dilim ekmek,
2 kaşık yoğurt,
ve 2 kaşık nohut yedim..
Elektrik kesk olunca kızımın canı bişeyler istedi,halley vardı dolapta,1 adet de ben yedim..
20:30 da 3 kupa şekersiz çay..
Bugün sabah00 da
1 dilim ekmek,
1 dilim peynir,
ve 2 kupa yeşilçay,funda,biberiye,mate,rezene karışım çayımdan içtim
ve şimdi oturup devamını getiricem..
Hee unutuyodum ya, 11:30-12:30 arası tempolu arada koşarak yürüyüş yaptım..
şimdilik bu kadar görüşmek üzre..:teytey:[/ı]
compass rose bizde ailecek severiz çarşı pazar market gezmelerini.pazarda semt pazarı küçüktü yani tüm kıyafetleri ellicem bakcam sitres atıyom işte,ah izmire gidince ablamlarla kemeraltı diye biyer var bir sürü mağaza uzunca bir sokak gez gez bitmiyor sabah 10 bi giriyoz akşam 10 da evi zor buluyozdelikafadulden:roflol:
evet bu sefer gece bekcisi sen olmuşsunbu sefer gece bekçisi ben oldum galiba.
Saat 2de ilacım var onu bekliyorum. Salak gibi ilk içerken gündüz saat 2 de içince bu sefer de geceyi bekliyorum neyse.
Bugün dedim kendi kendime, evde oturdukça daha çok hasta moduna giriyorsun çık dışarı.
Sonra 2 servisiyle optimuma gittim o mağaza bu mağaza derken 3 saat geçmiş. Sonuç sadece kartuş aldım geri döndüm.
Sabah 1 tane tost yedim tam buğday ekmeği ve kaşar ile yaptım bu sefer.
Optimumdan dönünce 2 kepçe yayla çorbası içtim. çok güzel yapıyorum ben bu çorbayı yaa :)
saat 19.30 gibi de 4 tane köfte yedim yanında domates ve salatalık yedim.
Akşam yemeğinden sonra bir tane sıcak çikolata içtim ama sonra çok pişman oldum çünkü acayip kaloriliymiş. Neyse içtim keşke içmeden önce baksaydım.
şimdi de birazcık ekmek peynir yiyeceğim ilaç için.
öptüm hepinizi....
[ı]merhaba rkadaşlar..öğlen 14:00 te:
2 kaşık yoğurt,1 dilim ekmek yedim..
Bugün bende ağız kuruluğundan heralde 2,5 lt su içtim..daha da içerim gibi..
Akşam: 19:30 da:
5 kaşık mantı,
salat yedim..
21:00 de ve hala 3 kupa şekersiz çay içtim..
3 adet kayısı yedim..
Bu kadar arkadaşlar,iyi geceler diliyorum..
Sabah geç girebilirim net e,merakta kalmayın,öpüldünüz..:teytey:[/ı]
canım arkadaşlarım ben kılo almaya karar verdımmmm yanı ıstemesemde alacagım nıye mı cünküüüüüüüüüüü hamıleyımmmmmmmmmmmmm
maşallah maşallah tatlım devamgünaydıııınn kızlar ben daha kahvaltımı yapmadı ama dışarı çıkıcam bugün.belki gelemem.noolur noolmaz kilomuzu erken bildireces sanırım.ben şimdik yaziyimde 78.6 olmuşum.gidiyo gidiyo ammaaan nazar değmesinnnn.hayde herkesi öptüm hoşçakalın
canım arkadaşlarım ben kılo almaya karar verdımmmm yanı ıstemesemde alacagım nıye mı cünküüüüüüüüüüü hamıleyımmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?