Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızımmmm biraz erken kalmaya alış
bune böyle saatlerce uyuyorsun
ha birde daha öncede söylemiştim ben seninla çarşı pazar dolanmayayım yoksa kör düğüm olurum

evet bir gün seninle telefonda konuşurken duymutum üstekiler taşınıyormu diye sordum hatta sende "ablacım bunlar hep böyle"

o kendini bilen kimmiş acaba ben hiç üstüme alınmıyorum

evet ya bebiş ne güzel uyudu koynunda

selam kızlar sabah 1 dilim ekmek zeytin peynir ve bal ile yedim sonra türk kahvesi içtim öğlen bir dilim ıspanaklı börek akşamda soğan çorbası lahana sarması havuç salatası yanlız aralarda 1 elma mandalina ha bir tanede dodi parçalara bölerek ara ara yedim bu aralar yemek yeme isteğim çok fazla kendimi zor tutuyorum öptüm kızlar

MERHABA RKADAŞLAR..ÖĞLEN 14:00 TE:
2 KAŞIK YOĞURT,1 DİLİM EKMEK YEDİM..
BUGÜN BENDE AĞIZ KURULUĞUNDAN HERALDE 2,5 LT SU İÇTİM..DAHA DA İÇERİM GİBİ..

AKŞAM: 19:30 DA:
5 KAŞIK MANTI,
SALAT YEDİM..

21:00 DE VE HALA 3 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY İÇTİM..
3 ADET KAYISI YEDİM..

BU KADAR ARKADAŞLAR,İYİ GECELER DİLİYORUM..
SABAH GEÇ GİREBİLİRİM NET E,MERAKTA KALMAYIN,ÖPÜLDÜNÜZ..:teytey:

bu sefer gece bekçisi ben oldum galiba.
Saat 2de ilacım var onu bekliyorum. Salak gibi ilk içerken gündüz saat 2 de içince bu sefer de geceyi bekliyorum neyse.
bugün dedim kendi kendime, evde oturdukça daha çok hasta moduna giriyorsun çık dışarı.
Sonra 2 servisiyle optimuma gittim o mağaza bu mağaza derken 3 saat geçmiş. Sonuç sadece kartuş aldım geri döndüm.

sabah 1 tane tost yedim tam buğday ekmeği ve kaşar ile yaptım bu sefer.
optimumdan dönünce 2 kepçe yayla çorbası içtim. Çok güzel yapıyorum ben bu çorbayı yaa :)
saat 19.30 gibi de 4 tane köfte yedim yanında domates ve salatalık yedim.
Akşam yemeğinden sonra bir tane sıcak çikolata içtim ama sonra çok pişman oldum çünkü acayip kaloriliymiş. Neyse içtim keşke içmeden önce baksaydım.
şimdi de birazcık ekmek peynir yiyeceğim ilaç için.
Öptüm hepinizi....

Ayy annemle ben gibisiniz işte.
Biz hiçbirşey almayacak olsak da çıkarız evden Samsun'u baştan başa yürürüz. Yani alışveriş caddelerini. Her mağazayada girer çıkarız çok seviyorum ben de alışveriş yapmayı ya da bakınmayı. sırnaşık şey
bu alışveriş çılgını galiba delikafadulden

evet bu sefer gece bekcisi sen olmuşsun

ama dikkatet geceleri daha serin oluyor farkına varmadan üşütürsün

bende öğleden sonra girebilirim

günaydıııınn kızlar ben daha kahvaltımı yapmadı ama dışarı çıkıcam bugün.belki gelemem.noolur noolmaz kilomuzu erken bildireces sanırım.ben şimdik yaziyimde 78.6 olmuşum.gidiyo gidiyo ammaaan nazar değmesinnnn.hayde herkesi öptüm hoşçakalın

AYYY CANIM YA ÇOK SEVİNDİM..ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN BİTANEM..ZATEN İSTİYODUN DİMİ SANIRSAM..HADİ BAKALIM AL Kİ
LOLARI,DOĞUMDAN SONRA YİNE GEL YANIMIZA..
YANİ KİLOLARI AL DERKEN DİKKATLİ AL,SAĞLIKLI BESLENMENE DİKKAT ET YİNE..ÇOK SEVİNDİM CANIM GERÇEKTEN,TEBRİK EDİYORUM..:sm_cool:a.s.
canım arkadaşlarım ben kılo almaya karar verdımmmm yanı ıstemesemde alacagım nıye mı cünküüüüüüüüüüü hamıleyımmmmmmmmmmmmm

merhaba kızlar

sabah
07:00 ilaçlarım ve 1 bardak su
08:00 yarım dilim ekmek
yarım dilim peynir
ilaçlarım ve yarım litre su
10:00-13:00 arası 1,5 litre su

13:30 1 tane krep
1 kupa zencefilli-limonlu bitki çayı

maşallah maşallah tatlım devam
canım arkadaşlarım ben kılo almaya karar verdımmmm yanı ıstemesemde alacagım nıye mı cünküüüüüüüüüüü hamıleyımmmmmmmmmmmmm

işte bu güzel bir haber
kız hadi 09.09.2009 da doğur
allah tamamına erdirsin tatlım

ayyy çok mutlu oldum canım... :teytey:
İnşallah kolay bir hamilelik geçirirsin, kolay bir doğum olur.
Sağlıkla çocuğunu kucağına alırsın. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…