Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam arkadaşlar
nam ablacım ve bernuşcuğum çocuklarınıza geçmiş olsun acil şifalar ALLAHTAN.

cabikcim tebrik ederim canım seniŞeniza.s.:hooray:

öncelikle hepinizden özür diliyorum.bu hafta çok kilo aldım.çok sitresliyim ve buda tatlı krizi olarak vuruyor bana uyku düzenim kalmadı gece uyuyamıyorum düşünmekten hayatımızla ilgili büyük değişimler planlıyoruz ve bu beni endişelendiriyor korkutuyor.diyete odaklanamıyorum.yeme şeklim aynı fazla yemiyorum ama tatlı krizi vuruyor beni.bide regli olunca

şimalcimde haklı kilo veremiyor üstüne bide alıyorum.
sizin azminize zarar vermemek ve moralinizi bozmamak adına isterseniz gruptan çıkarın beni.
kararınızı bekliyorum.

dün akşam yemeğim 3 kaşık ton balıklı kepekli makarna ve bol salata

sabah 7de 2 kayısı 2 bardak su

12 de yarım elma
13 de 1 tost ve 1 çay bardağı ayran
ve şimdide kahvemi içiyorum

ve ben malesef 1 kilo aldım yazacaktım ama aradaki 1 i koymamışım.
Çok özür dilerim nam ablacım inşallah seni zor duruma düşürmemişimdir.
Ama bu hafta kesinlikle kilo vereceğim hareket etmem lazım. Yürümeyi iyice bıraktım.

Bu sabah 2 dilim kepek ekmeği yarım domates, biraz peynir ve marul yedim.
Çay içtim.
Şimdi de 1 şekerli kahve içiyorum.

Ayyy kızlar yaw ben çok mutlu oldum inanın bütün tebriklere teşekkür ediyorum:lepi:
ŞİMAL ben acıkınca eli ayağı titreyen biriydim ama inan gece açlıktan ölsemde yemiyorum.hemen bulamayanları düşünüyorum.aç kalanları açlıkla mücadele veren çocukları falan ve utanıyorum kendimden ozamanda beyin devreye giriyo onlarla kıyaslayınca yoo hiçde aç değilsin hadi bakim diyo bana.meyve tabiki bende yiyorum.çok acıkırsan meyve salata ne bulursan ye ama gece yemek ıı-ııhhyasakkelime
bak vala ben öyle çok sıkmıyorum kendimi tek sıktığım konu bu işte akşam yemeğinden sonra daha yemek yok.neyse çok konuştum.hepinizi ayrı ayrı öpüyorumŞenizbirazdan spora gidiyorm bi terliyip gelim.gerçi ben terleme özürlüyüm ama azcıkta olsa terliyorum

buarda öğle yemeğim bir kase çorba ve 1 adet kepekli galeta
akşamıda yazayım bollll salataaa
bukadarr:teytey:

iyi akşamlar kızlar

10:00- 12:00 arası 1 litre su

öğlen
12:30 2 tane ızgara tavuk köftesi
yarım dilim ekmek
çeyrek domates

12:30- 16:00 arası 1,5 litre su

akşam
17:30 yarım dilim domates
biraz kaşar peyniri
18:30 zencefilli - limonlu bitki çayı

şimdilik bu kadar kızlar

ŞİMDİ KIZACAĞIM SANA
KİLO VERİRKEN İYİ
KİLO ALINCA TAKIMDAN ÇIK VARMI BÖYLE BİRŞEY
KIZIIIMMM BİZ BİR AİLEYİZ VE BİRBİRİMİZE DESTEK OLMALIYIZ

ABLACIM BEN SENİ TELEFON İLE ARADIM AMA KAPALIYDI

BENDE AYNI YAZDIM YANİ İZİNLİ OLARAK
NEYSE SENDE HAFTAYA VER ŞU KİLOLARI HEP BİRLİKTE GÖBEK ATALIM:dance:

selam akşama bamya yapıyorum dedim ama öğlen oğlumla bankaya gittik giderken yolda bir kebabçının önünden geçerken anne sopalı et (pirzola) kokuyor dedi e tabi bankadaki işimiz bitince babası bizi yemeye götürdü hiç sormayın valla eve gelirken pantalonumun düğmesini açtım zaten sıkıyor bütün kıyafetlerim offff yani

bence bu kadar yeter
fazla sık boğaz etmeyeyim

kızlar bu hafta 2 kilonun üzerinde verdim

hemde bu moruk halimle

siz çıtılar öyle yerinizde sayıklayın

pazartesi tekrar ender saraç'ın toksin atıcı diyetine devam

ve kızlar perşembe günü hep beraber lapa diyeti yapacağız

hiççç itiraz istemiyorum

ABLACIM BEN SENİ TELEFON İLE ARADIM AMA KAPALIYDI

BENDE AYNI YAZDIM YANİ İZİNLİ OLARAK
NEYSE SENDE HAFTAYA VER ŞU KİLOLARI HEP BİRLİKTE GÖBEK ATALIM:dance:

Evet ya telefonumun şarjı bitmiş annem evden arayıp ulaşamadım sana diyince fark ettim.
Evet ya ben de acaba hollywood diyetini mi yapsam diye düşünüyorum ama bir kere yapığımda dayanamamıştım.

TAKTIM KIZLAR SİZİ ZAYIFLATACAĞIM

HAYDİİİİ HAREKET ZAMANI

http://www.kadinlarkulubu.com/82984-mesaj1.html

Ayy bir an annemi gördüm. Korktummm valla :1no2:

perşembe cuma mı yapacağız yoksa çarşamba perşembe mi yapacağız?
çarşamba perşembe yaparsak cuma yarışını da etkiler, ne dersin ablacım?

Iyi geceler kızlar cabik seni tbrk ediyorum sılagul lütfen bırakma kendini pes etmek yok.... üzüldüm sonuncu olmuşuz.
Nam abla bebişim iyi yürümeyide ilerletti eee emekleyemeyince yaramazlık ta arttı tabii....alçılı kolu askıya alıp az havada tut dedi doktor bu ne mümkün arada parmaklarınada egzersiz yaptır dedi bana gerek yok eller parmaklar sürekli oynuyo çookkk yaramaz çokkkk inanın evin işne zor yetişiyorum daha doğrusu yetişemiyorum koşuşturuyorum peşinde ........ayyy çenem düştü yine öpüldünüz hepiniz fırsat buldukça uğrarım ben .........

GÜNAYDINN ARKADAŞLAR,NASILSINIZ..
VALLA SONUNCU OLDUĞUZU GÖRDÜM ÜZÜLDE BEEE..:çok üzgünüm:
İNŞALLAH HAFTAYA HEPİMİZ KİLO VERİP BAŞLARA GEÇİCEZ..
ASLINDA BENDE BU HAFTA 2 Yİ GEÇKİN KİLO VERDİM EMME AYNI OLDUM SİZE GÖRE YANİ..FAZLASINI VERDİM YANİ..NE GÜSEL..

DÜN SPORUMU YAPTIM ACICIK HAMLAMA OLMUIŞ AMA PROBLEM DEĞİL ALIŞKINIM..
BU SABAH YİNE 6 DA UYANDIM YA,NOLUYOR BANA..ÇEKMECELER,DOLAP İÇLERİ TEKRAR TEMİZLENDİ..ÇAMAŞIRLAR YIKANDI,ASILDI..ERKEN KALKAN ERKEN YOL ALIRMIŞ DERLER YA DOĞRU SÖYLEMİŞLER VALLA..

DÜN SPOR DAN SONRA KIZIMI ALDIM,ALIŞVERİŞ MERKEZİNE GİTTİK..ORADA YENGEMLE BULUŞUCAKTIK,YEMEK YİYELİM DEDİM VE PİDE ALDIK,
ÖĞLEN YEMEĞİM:
3 ÇEYREK ÜÇGENLER OLURYA,İNCECİK KIYMALI PİDE,
AYRAN..YİYEMEDİM VALLA..

SONRA ARKADAŞIMA GİTTİM,1 KUPA NESCAFE VERDİ YANINDA DA 5 DİLİMLİ BİTTER ÇİKOLATA,KIZIM DEDİM BEN YİYEMEM BUNU ,KIRILMASIN DİYE SADECE 1 DİLİMİNİ KOPARDIM VE ZORLA YEDİM..İNANAMIYORUM KENDİME..hihoyyyt

HE BU ARADA SPORDA FALAN BERABER 2 LT SU İÇMİŞİM..

AKŞAM ANNEM HAMSİ YAPMIŞTI,YESEMMİ YEMESEMMİ DİYE BİR TON DÜŞÜNDÜM VALLA..
AMA KIRAMADIM YEDİM..
1 KEPÇE ÇORBA,
5 ADET HAMSİ IZGARA,
2 ÇATAL SALATA..

VE BİTTİİİİ

SABAH KAHVALTIM:
1 DİLİM TAHILLI EKMEK,
1 DİLİM PEYNİR,
1 ADET YUMURTA,
1 KUPA MATE ÇAYI,
1.5 LT SU..

ŞİMDİLİK BU KADAR....:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…