Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım arkadaşlarım ben kılo almaya karar verdımmmm yanı ıstemesemde alacagım nıye mı cünküüüüüüüüüüü hamıleyımmmmmmmmmmmmm

oyyy oyyy:dancehhhh yandan:teytey::dance:sabah sabah ne güzel haber canım tebrik ederim yarabbim ALLAH ım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah
yeri göğü yaradan ALLAHIM tüm isteyenlere ceylinnazımızada tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah(amiiiiiiiiiiin)
biz burdayız bacum ben azından burdayım bu gidişle siz doğurup gelceniz ben yine burdaklava:

olsun ya dur biraz daha oynuyayım oh teyze oluyoz yine:dance::dance::teytey::teytey:adamelim doğurdu sıra seherimde .sonra beyaz melekim.sonra sen inşallah sonrada ceylinnazım olsun sıradaŞenizŞeniz

selam bacular

dün akşam yemeğim 2 kalem kuzu pirzola bol salata soğan suyumuda yaptım içtim
gece 1,30 da ebruyla platesimide yaptım

sabah 7 de 2 bardak su
sonra yine yattım çok üşüyorum aşırı derecede yorganın içinde ısınamaz oldum ayaklarım ellerim buz gibi
bizimkiler terliyor benim halime bakın ya doktora gitmem şart oldu
saat 12 de 3 kayısı 2 bardak su sonrasında küçük bir kase puding
saat 15;30 kahvemi içiyorum
görüşürüz bacular

CANIM GEÇMİŞ OLSUN..DİKKAT ET KENDİNE VE DEDİĞİMİZİ YAP LÜTFEN..DR A GİT..Bİ BAKTIR BAKALIM TESTLERİNE..a.s.
EWET CANIM ERYAMAN OKYANUS TAN ALDIK..
OKYANUS UN İÇİNDE AKTAR VAR ONDAN ALDIK..GÖRCEZ BAKALIM NELER OLCEK..:teytey:
seksi hatunlar,
nereden ne kadara aldınız bu biber hapını?
Eryaman'da bir yerlerden mi?

MERHABALAR..
ÖĞLEN00 TE:
1 KAŞIK YOĞURT,
1 DİLİM EKMEK,

1 LT SU..

BUGÜN EVRAKLARIMI TAMAMLADIM TEKRAR SPORA YAZILDIM BAKALIM..
BENİ BAZI ÜYELER ÇOK SOĞUTMUŞTU,GİTMEK İSTEMİYORDUM AMA ŞİMDİ YAZILDIM BAKALIM NELER OLCEK..
AKŞAM YEMEĞİMİ YEMEDİM HENÜZ..
VALLA GECE 1 DE YATTIM,SABAH 5 TE KALKTIM VE HALA İYİYİM..MAŞŞALLAH..

SONRA GÖRÜŞMEK ÜZERE KIZLAR..İYİ AKŞAMLAR..:teytey:

Son düzenleme:
3.TAKIM ****86. ETAP ****
sılagul(64.5/ / /%)
bernuş ( 72.5///%)
cici35 ( 72.0///% )
kararsız ( 59.5/59.5/0.0/0.0%)(İZİNLİ)
selin34 ( 67.0/66.5/0.5/0.75% )(İZİNLİ)
compass rose ( 76.2/ / /%)
cabik (79.0 /78.6/0.4 /0.51%)
ŞİMAL(92.7 // /%)

3. TAKIM TOPLAM KİLO (582.9 / / /% )

kızlar siz sporu her günmü yapıyorsunuz birde platesin kilo aldırabileceği söyleniyor hatta gidenlerle konuştum bir bayan 1 ayda 7.5 kilo aldım hemen bıraktım dedi bir diyeri ise 2.5 kilo aldım dedi diğerleri hiç almadık ama vermedikte sadece biraz sıkılaştık oda 4-5 aydan sonra dediler biraz takıldım yani bu konuya sonuçta spor yapıyorsun e yediklerinede dikkat etmişler niye kilo aldılar ki

tatlım bence sana yalnış bilgi vermişler

niye diyeceksin, şimdi spor yapıyoruz diye hominigırtlak yerseniz tabi kilo alırsınız
birde şöyle bir durum var(bunu spor hocalarımız söylemişti)

egzersizden en 1 saat önce
egzersizden en 1 saat sonra
birşeyler yemek doğru

yani tatlım egzersizden hemen sonra yenen yemekler size şeker ve yağ olarak geri geliyor

ben inanmıyorum spor yapıpda vede yediklerine dikkat ettikleri halde kilo alıyorlarsa burada bir yalnış var demekdir.

Bence bir tiroitlerine baktırsınlar

meraba arkadaşlaarrr
selduş çok güzel bir haber bu.başka çocuğun var mıydı bilmiyorum ama hamile olmak anne olmak çok farklı ve dünyanın en güzel duygusu olsa gerek daha tatmadık o duyguyu ama inş.bigün anne olmak bizede nasip olur.
kızlar ben bugün yediklerimi yazmıyorum..çünki buraya sığmaz .ama kendi cezamı vericem merak etmeyin.yarın görcem günümü :)))
herkesi öptüm kendinize cici bakın

bugün öğlen 2 grisini ile peynir yedim.
Oyy bugün çok iş yaptım valla 1 saatlik yürüyüşte bile bu kadar çok terlemiyorum.
Tüllerimi yıkadım, benim merdivenim yok da biraz tarzanlık yaptım o sırada valla baya bi esnedim.
Evi sildim, süpürdüm. Birikmiş bulaşıklar vardı onları yıkadım.
Sonra fırında karnıbahar yaptım.
Akşam yemeğim de 2 kepçe yayla çorbası,
1 tabak kadar fırında karnıbahar
Yanında da 1 kase yoğurt yedim.
Ve ben malesef kilo aldım kızlar.
Çok saldım ben bu ara kendimi. Toparlanmam lazım o yüzden size biber hapını sordum belki iyi gelir diye.
Neyse şimdilik bu kadar görüşürüz.

şimdi bitki çayı yaptım funda,biberiye,mate,kekik,yeşil çay ve kantaron var içinde sıcak sıcak içiyorum ya biber hapını sordum ama ben kimse bişey demiyorrr bu arada şu spor yapıp kilo alan bayanlar hakkaten yemiyorlar o kadar dikkat ediyorlar bir sorun var orda ama artık nedir bilmem hergün mü yapıyorsunuz

3.TAKIM ****86. ETAP ****
sılagul(64.5/ / /%)
bernuş ( 72.5/72.5/0.0/0.00%)
cici35 ( 72.0///% )
kararsız ( 59.5/59.5/0.0/0.0%)(İZİNLİ)
selin34 ( 66.5/66.5/0.0/0.00% )(İZİNLİ)
compass rose ( 76.2/ / /%)
cabik (79.0 /78.6/0.4 /0.51%)
ŞİMAL(92.7 // /%)

3. TAKIM TOPLAM KİLO (582.9/ / /% )

SELİN34 Ü DÜZELTTİM ABLACIM,YANLIŞLIK VARDI DA..:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…