- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dmedi yasemincim 16aylik ama azi disleri cikio sence sanci gibi agri yaparmi ciglik cigliga gitti birden sanci girio gibiydibende kabul diyorum.
kaçyaşındaydı oğlun bi şey demedimi neresi ağrıyor
ok canım.
İlgilenio canim ama lafinida yapti sabah:) cumaya yetisemiodu az kalsin oda gece belim agrimis beratla ugrasirken dedi:)ay ne gzel canım benm eşin ilgileniyosa
Saol kaptancimNe cok konusmussunuz ya![]()
Kacirdigim varsa affola
Caglam gecmis olsun canim
Gozde leblebi gaz yapar ve sadece karbonhidrat bebegim onun yerine cig fibdik badem ye en azindan yararli belkide o yuzden sbt cijtin ben leblebi yiyince balon gibi oluyorum
helincim hosgeldin canim benim en kisa zamanda bekliyoruz
Dilek kiz saka maja tahinliyle grupta olay yarattin
Banucugum msj aldim seni seviyorum bide fotona bayildim annem sen benim kiz kardesime benziyosun gamzeli filan maşallah subanallah
Merve donusun muhtesem oldu canım supersin
İyi canim saoll arada hala ciglik atio ama baktim patlatmis bitane azi disini patlatmis digerleride az kalmisCok gecmis olsun arkadasim suan iyidr ins
Kiz kazen senin yuzubden siteyi kiraya verip gidecek![]()
Arkadslarim kahveye geldi bakamadim hic simdide hizli hizli yemrk yapiyirum aksam tek tek okuyacam amaa gurupta 2, olmusum super ya cok sevindim sira 1,likte hanimlar izleyin beni
Tebrikler canım
:))))) süpersinnn
Bnde takımda birinciyim![]()
selam kızlar ben kelebğin namı diğer etine dolgun tıytılın ablasıyım vede kilo vermem lazım
Kabul edeyrum cunku kendime guveneyrumOylama
2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sari kartta diskalifiye edilir
Sari kart sadece takim ici ilk uce girilirse silinir
Ay sonunda her uye ay basindaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadir ( buda 57 kilo birisi icin 1 kg 78 kg biri icin 1, 5 kg ediyor ortalama ki bunu bir ayda verebiliriz minik bir tesvik)
♥♥♥♥♥Kabul edenler - etmeyenler
Not: buradaki amac takim olarak surekli sari kart almayi engellemek her birey sari karttan sorumlu tutulmali. Zira bir hafta birinci iki hafta sonuncu ve cezali olmak olagan ve can sıkıcı hale geldi buna bir dur demek gerek
Ayrica yasemininde dedigi gibi iki geri bir ileri olayida ikinci juralla sona ermis olacaktir
Selamlar kizlar..nasilsiniz,sanirim sevilay disinda herkes kilo vermis..tebrik ediyorum
haftayada ayni tempoda lütfen..sevilaycigim senide kinim kinim kiniyorum
eger herhangi bir aksilik cikmazsa 2 hafta sonra geri geliyorum..dedigim gibi hersey istedigim gibi ilerlerse..cok özledim hepinizi..simdi biraz yürüyüse cikayimda takima kilo almis olarak dönmeyeyim demi ama![]()
Oldurdun beni dilekHosgeldiniz cok memnun oldum ben dilek nami diger bu hafta bir kilo vererek gurupta ikinci olan basarili azimli hirsli guzel:)
Selam hosgeldin canim . Ben de bu kadar delinin catlak kaptanı ayferselam kızlar ben kelebğin namı diğer etine dolgun tıytılın ablasıyım vede kilo vermem lazım
Arkadslarim kahveye geldi bakamadim hic simdide hizli hizli yemrk yapiyirum aksam tek tek okuyacam amaa gurupta 2, olmusum super ya cok sevindim sira 1,likte hanimlar izleyin beni
Canim yakisti birincilik sana bu hafta tadini cikar haftays benimde![]()
Canim gecmis olsunya dun gece butun gece oglum agladı kıwrana kıwrana agladı dolwen werdım yıne agladı duramıodu cocuk yerınde yaa uyumusum ama hep kotu ruyalar gordum
3. Mıntıka 354. Etap Takım İçi Dereceler
TAKIM BİRİNCİSİ.......%1,45.......MERVE
TAKIM İKİNCİSİ...............%1,39..........DİLEK
TAKIM ÜÇÜNCÜSÜ...........%1,13...........YASEMİN
KİLO VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM
KİLO VEREMEYENLERİN CEZALARINI TAKIM İÇİ ARKADAŞLARI VERECEKLERDİR
Oldurdun beni dilek
Selam hosgeldin canim . Ben de bu kadar delinin catlak kaptanı ayfer
![]()
![]()
Waowww cok iddealiyiz aferin![]()
Ne cok konusmussunuz ya![]()
Kacirdigim varsa affola
Caglam gecmis olsun canim
Gozde leblebi gaz yapar ve sadece karbonhidrat bebegim onun yerine cig fibdik badem ye en azindan yararli belkide o yuzden sbt cijtin ben leblebi yiyince balon gibi oluyorum
helincim hosgeldin canim benim en kisa zamanda bekliyoruz
Dilek kiz saka maja tahinliyle grupta olay yarattin
Banucugum msj aldim seni seviyorum bide fotona bayildim annem sen benim kiz kardesime benziyosun gamzeli filan maşallah subanallah
Merve donusun muhtesem oldu canım supersin
kızlar eltim aradi
Aksam abinin dogum gunu var gelin diye
Diyettesin diye erken aradim oglen az ye
Aksam kalori bombasi hersey dengele diye haber verdim dedi
Seni gwbertecem dedim ogle yemeginden once arar insan dedim
Pufff napcam bilmiyorum
Isyerindeki pastaya cilekliydi ve kadayif sarmasi tatliya hayir dedim
Pastayi kendi ellerimle kestim yemedim
Ama al iste aksamki organizayona bak bide tavuk cikarmistim firinda yapcaktim oda kaldi
Uffff
Dmedi yasemincim 16aylik ama azi disleri cikio sence sanci gibi agri yaparmi ciglik cigliga gitti birden sanci girio gibiydi
İlgilenio canim ama lafinida yapti sabah:) cumaya yetisemiodu az kalsin oda gece belim agrimis beratla ugrasirken dedi:)
Saol kaptancim
İyi canim saoll arada hala ciglik atio ama baktim patlatmis bitane azi disini patlatmis digerleride az kalmis
Kaptanım, isteğin doğrultsunda takım kurallarınızı revize ettim..
Mevcut kurallarınıza iki madde daha eklemiş oldum..
Bi'sorun varsa haber verirsin..
Yeni kurallarınız hayırlı olsun, sağlıklı ve keyifli kilo vermeler dilerim 3.takımcım..![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=38584&p=422510#post422510
hoşgeldinnnnselam kızlar ben kelebğin namı diğer etine dolgun tıytılın ablasıyım vede kilo vermem lazım
intikam zamanıCanim gecmis olsun
Rica ederim canim hilalin cezasini ben veriyorum tamammu yasasin kotuluk:))))
Hosgeldiniz cok memnun oldum ben dilek nami diger bu hafta bir kilo vererek gurupta ikinci olan basarili azimli hirsli guzel:)