maşallah canım kadıncağıza nazar değdireceksin[ı]merabalar kızlar bugün gelemedim hiç yanınıza.annemle hastaneye gittik emar ultrason film ne varsa çektirdik ordan oraya koştur bekle kan idrar tahlilleri derken baya bi yorulduk.annemi kontrl amaçlı gittk.allah'a şükür hiç birşey çıkmadı.taş gibi maaşallah.
Sabah kahvaltı yapamadık haliyle.öğlenle sabah birleşti börek yedim yaaa:tomato:
Az öncede yeşil biberli bol soğanlı bulgur pilavı yaptım yedim çok enfes olmuştu.bugün kaçırdık biraz ama arada olur dimidaha hiç bişey yemicem.geç yatıyorum o yüzden geceye kadar yine çok acıkıyorum ama asla yemiyorum..akşam 6 ya kadar bitiyor yemekle işim :))
neyse çok konuştum sanırsam:1rolleyes:
Herkesi öpüyorummmşenizkendinize iyi bakın emi?[/ı]
[ı]ha bu arada kazak örüyorum demiştim ya arkası bitti nihayet.şimdi önüne başlıcam.bakalım ne zamana bitcek.kendime inanamıyorum.hiç beceremezdim ama isteyince başarıyomuşum demekki.kilo verme konusundada böyle olur umarım.dimi :))[/ı]
offf bugün ne kabus bir gündü yaa...
dün akşamdan belliydi zaten
sabah kaktığımda grip olmuşun yine yaaaaaaa...
Bir de sabahtan saat 6ya kadar belki daha fazla elektrik yoktu.
Sabah kalkınca bir dilimden daha az ekmek ve peynir yedim. yanında da çay içtim.
Peşine ilaç içtim.
Öğlen de bir tane tost yedim beya peynir ve domatesli.
Arada bir kupa bi şekerli kahve içtim.
Akşam yemeği 4 tane ızgara köfte ve yanında bol salata.
Artık meyve dışında birşey yemem.
Ben yine ders çalışmaya başladım geceleri oturmaya başladım yine yaa.
Yani sabahları da geç kalkmaya başladım. Bunu nasıl düzelteceğim bilmiyorum.
selam bacular
dün yoktum teyze kızına gittim
öğlen kalkınca kahve içtim kek yaptım aslında 10 dakikalık yer ama geç kalkanın hali bu olur 14.30 da ordaydım
15.30 da 1.5 dilim kek .2 kaşık turşu kavurması bayılırım:icecream:ve 2 kaşıkta patates salatası yedim bol çay ile
akşam ehliyetim olmayışına kıza kıza eve geldim ıslandık 19 da evi zor duldum.
saat 20 de 2 parça tavukpirzola yedim bol çay içtim
bu aralar hayatım bi garip oldu geç kalkıyorum düzensiz yiyorum dayaklığım valla
compass rose bizde ailecek severiz çarşı pazar market gezmelerini.pazarda semt pazarı küçüktü yani tüm kıyafetleri ellicem bakcam sitres atıyom işte,ah izmire gidince ablamlarla kemeraltı diye biyer var bir sürü mağaza uzunca bir sokak gez gez bitmiyor sabah 10 bi giriyoz akşam 10 da evi zor buluyoz
bu sabah uyutmadı üst komşum kaç kere uyardık anlamıyoreşya çekme gürültüsünden kafam şişti sabah sabah ancak saat 10 a kadar dayanabildim uyu uyan kalktım.ev alma komşu al derlerya illallah geldi 2 senedir
saat 10 da 3 kayısı 2 bardak su
saat 11 de 1 kase sütlü nesfit
şimdi ise yarı süt yarı suyla yaptığım neskafemi içiyorum
biraz evle ilgileneyim çamaşır ütü temizlik felan
görüşürüz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?