Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..NASILSINIZ..BUGÜN ZOR KALKTIM VALLA YATAKTAN,HAVA YAĞMURLU OLUNCA NE GÜZEL UYUYASI GELİYO İNSANIN..AMA OKUL VAR NE YAPARSIN KALKTIK İŞTE..ŞİMDİDE ÖLDÜRSEN UYUYAMAM YANİ..Bİ KALKTIMMI KALKARIM Bİ DAHA UYUYAMAM..NAPARSIN..sengözlerimebaksanab

DÜN ÖĞLEN DE 1 KASE YOĞURT,
1 DİLİM EKMEK YEDİM..

KOMŞUM ÇAĞIRDI,1 TÜRK KAHVESİ İÇTİM..

AKŞAM YEMEĞİM00 DA:
2 DİLİM EKMEK,
5 KAŞIK TÜRLÜ,
1 KASE YOĞURT,
VE SALATA YEDİM..

21:00 DE 3 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY..

ÜTÜLRİM VARDI ONLARI DA YAPTIM,SONRA HAKİKİ SÜTLÜ NESCAFE İÇTİM..

BU SABAH: 08:00 DE:
2 DİLİM TAHILLI EKMEK,
1 DİLİM PEYNİR,
3 ADET ZEYTİN,YEDİM..

ŞİMDİLİK BU KADAR,ŞİMDİ BİRAZ DAHA İŞİM VAR,SONRA GÖRÜŞÜRÜZ BACÜLAR...:teytey:

GÜNAYDIN KIZLAR

DÜN AKŞAM DİYETİMDE OLMAYAN
YARIM DİLİM EKMEK BİR PARÇA PEYNİR

BU SABAH
07:00 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:30 2 ELMA
08:00 DİĞER İLAÇLARIM VE YARIM LİTRE SU

ŞİMDİLİK BU KADAR KIZLARa.s.

TAM SİZLERE MESAJ YAZACAĞIM ELEKTRİKLER GİTTİ

NEYSE FAZLA UZUN SÜRMEDEN GELDİ

BUGÜN BENDE EBRU ŞALLI İLE PLATES YAPTIM GENELDE YAPAMIYORUM ARALARINDA ÇOK KONUŞTUKLARI İÇİN İLGİM DAĞILIYOR
ALLAHDAN BUGÜN FAZLA KONUŞMADILAR

11:00 1 KUPA BİTKİ ÇAYI(YEŞİLÇAY, MATE, FUNDA, BİBERİYE KARIŞIMI)

ŞİMDİ 2.KUPA YI ALDIM HOŞUMA GİTTİ SICAK SICAKyerimseniben

merabalar kızlar bugün gelemedim hiç yanınıza.annemle hastaneye gittik emar ultrason film ne varsa çektirdik ordan oraya koştur bekle kan idrar tahlilleri derken baya bi yorulduk.annemi kontrl amaçlı gittk.Allah'a şükür hiç birşey çıkmadı.taş gibi maaşallah.
sabah kahvaltı yapamadık haliyle.öğlenle sabah birleşti börek yedim yaaa:tomato:
az öncede yeşil biberli bol soğanlı bulgur pilavı yaptım yedim çok enfes olmuştu.bugün kaçırdık biraz ama arada olur dimidaha hiç bişey yemicem.geç yatıyorum o yüzden geceye kadar yine çok acıkıyorum ama asla yemiyorum..akşam 6 ya kadar bitiyor yemekle işim :))
neyse çok konuştum sanırsam:1rolleyes:
herkesi öpüyorummmŞenizkendinize iyi bakın emi?

ha bu arada kazak örüyorum demiştim ya arkası bitti nihayet.şimdi önüne başlıcam.bakalım ne zamana bitcek.kendime inanamıyorum.hiç beceremezdim ama isteyince başarıyomuşum demekki.kilo verme konusundada böyle olur umarım.Dimi :))

bugün yediklerimi yazayım

öğlen
12:00 2 minik salatalık

14:00 3 yemek kaşığı kadar patates salatası
1 dilim kek
3 bardak şekersiz çay
2 bardak su

17:00 yarım litre su

akşam
2 yemek kaşığı kıymalı patates
yarım dilim ekmek

[/color] maşallah canım kadıncağıza nazar değdireceksin
arada bir kaçar ama sen nasılsa ayarlarsın tatlım

bak ne güzel söyledin tatlım
gerçekden de öyle insan isteyince herşeyi başarıyor
kendine güven tatlım başaracaksın

offf bugün ne kabus bir gündü yaa...
dün akşamdan belliydi zaten
sabah kaktığımda grip olmuşun yine yaaaaaaa...
Bir de sabahtan saat 6ya kadar belki daha fazla elektrik yoktu.
Sabah kalkınca bir dilimden daha az ekmek ve peynir yedim. yanında da çay içtim.
Peşine ilaç içtim.
Öğlen de bir tane tost yedim beya peynir ve domatesli.
Arada bir kupa bi şekerli kahve içtim.
Akşam yemeği 4 tane ızgara köfte ve yanında bol salata.
Artık meyve dışında birşey yemem.
Ben yine ders çalışmaya başladım geceleri oturmaya başladım yine yaa.
Yani sabahları da geç kalkmaya başladım. Bunu nasıl düzelteceğim bilmiyorum.

selam kızlar nasılsınız bugün sabah 1 simit akşam yaklaşık 4 kaşık makarna yoğurlu ve havuç rendesi yedim bugün nerdeyse öğlene doğru kalktım okula zor yetiştim dün bilgisayar başında not girdim saatlerce oturdum gecede geç yatınca sabah kalkamadım neyse canlarım öpüyorum

günaydınnn hekes nasıl bugün bende çok enerjikim.dışarı çıkıcam bende bugün spor hocamız yok cenazeleri varmış.bende dışarı çıkıcam evde oturmiyim diye.sabah yediklerimi yazaym:
2 dlm light ekmek
bir kaç çatal omlet
bir kaç ç.k. sarelle şekersiz çay.
şimdilik bukadar.herkesi öptümmmm

selam bacular
dün yoktum teyze kızına gittim
öğlen kalkınca kahve içtim kek yaptım aslında 10 dakikalık yer ama geç kalkanın hali bu olur 14.30 da ordaydım
15.30 da 1.5 dilim kek .2 kaşık turşu kavurması bayılırım:icecream:ve 2 kaşıkta patates salatası yedim bol çay ile

akşam ehliyetim olmayışına kıza kıza eve geldim ıslandık 19 da evi zor duldum.
saat 20 de 2 parça tavukpirzola yedim bol çay içtim
bu aralar hayatım bi garip oldu geç kalkıyorum düzensiz yiyorum dayaklığım vallaklava:

compass rose bizde ailecek severiz çarşı pazar market gezmelerini.pazarda semt pazarı küçüktü yani tüm kıyafetleri ellicem bakcam sitres atıyom işte,ah izmire gidince ablamlarla kemeraltı diye biyer var bir sürü mağaza uzunca bir sokak gez gez bitmiyor sabah 10 bi giriyoz akşam 10 da evi zor buluyozdelikafadulden:roflol:

bu sabah uyutmadı üst komşum kaç kere uyardık anlamıyoreşya çekme gürültüsünden kafam şişti sabah sabah ancak saat 10 a kadar dayanabildim uyu uyan kalktım.ev alma komşu al derlerya illallah geldi 2 senedir
saat 10 da 3 kayısı 2 bardak su
saat 11 de 1 kase sütlü nesfit
şimdi ise yarı süt yarı suyla yaptığım neskafemi içiyorum
biraz evle ilgileneyim çamaşır ütü temizlik felan
görüşürüz yine

merhaba kızlar

sabah
07:00 ilaçlarım ve 1 bardak su
08:00 yarım dilim ekmek
1 dilim peynir
1 kupa nes kahve
yine ilaçlarım yarım litre su

30+30 yürüyüş
1 saat spor
spor da 1 litre su

öğlen 12:30 çay tabağı büyüklüğünde hamur kızartması 1 tane
şimdi bitki çayı demledim(biberiye, funda, mate, yeşilçay)

CANIM HİÇ SORMA YAA..GÜNDÜZ EVDE DEĞİLDİM AMMA BÜTÜN GÜN KESİKMİŞ VE ISITMAMIZ KOMBİLİ OLDUĞU İÇİN EVDE BUS GİBİYDİ,SIKI SIKI GİYİNDİK..BİDE KIZIMIN BİLGİSARDAN ÖDEVİ VARDI,ONU GEÇ SAATE BIIRAKMAK ZORUNDA KALDIK..TAAA 8 DE GELDİ AKŞAM..AMA SİNİR KÜPÜ OLDUK YANİ..NEYSE ÇOK GELDİ YA...:teytey:
AHHH AHHHH BİRİ EHLİYETSİZ MELER DURUR.
BİRİNİN( O KENDİNİ BİLİR),ARABASI VAR,EHLİYETİ VAR EMME SÜRMEZ..
NAPICAZ BİZ SİZİNLE HEEEEa.s.

AYYY CANIM YA..EN SİNİR OLDUĞUM İŞTİR O..AMA NAPARSIN ANLAMAYAN ANLAMIYO İŞTE..CİNS BU TİP İNSANLAR CİNSS:jeyyar:

MERHABALAR ARKADAŞLAR..NASILSINIZ..BEN BUGÜN BİLMEM NEDENDİR,BOMBA GİBİYİM..BİBER HAPI NA BAŞLADIM KIZLAR BUGÜN ONDANMI BİLMİYORUM AMA İNŞALLAH BAŞARIYLA SONUÇLANIR..

DÜN YEDİKLERİMDEN BAŞLIYIM KIZLAR..
ÖĞLEN: BEBİŞ GÖRMEYE GİTMİŞTİK,NAM ABLAMLA BİRLİKTE,SIPA ÇOK TATLIYDI MAŞŞALLAH..ALLAH BAĞIŞLASIN..BİDE KOYNUMDA UYUDU KURBAĞA GİBİ EÇÇEK,YERİM ONU..HERŞEYİN UFAĞI GÜZEL KIZLAR BE..KEŞKE HİÇ BÜYÜMESELER DİMİİ:dance:
NEYSE ORADA:
PATATES SALATASI,
2 KÜÇÜCÜK BÖREK,
VE 1 DİLİM KEKM YEDİM..
VE 3 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY İÇTİM..

AKŞAM: MUM İŞIĞINDA 18:30 DA:
1 KASE ÇORBA,
1 DİLİM EKMEK,
2 KAŞIK YOĞURT,
VE 2 KAŞIK NOHUT YEDİM..

ELEKTRİK KESK OLUNCA KIZIMIN CANI BİŞEYLER İSTEDİ,HALLEY VARDI DOLAPTA,1 ADET DE BEN YEDİM..

20:30 DA 3 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY..

BUGÜN SABAH00 DA
1 DİLİM EKMEK,
1 DİLİM PEYNİR,
VE 2 KUPA YEŞİLÇAY,FUNDA,BİBERİYE,MATE,REZENE KARIŞIM ÇAYIMDAN İÇTİM
VE ŞİMDİ OTURUP DEVAMINI GETİRİCEM..

HEE UNUTUYODUM YA, 11:30-12:30 ARASI TEMPOLU ARADA KOŞARAK YÜRÜYÜŞ YAPTIM..

ŞİMDİLİK BU KADAR GÖRÜŞMEK ÜZRE..:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…