Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

maşallah diyeyim özendim walla.

Yaa sorma hemde ne ozenme havada mis gibi oglen yuruyebiliyorum bende anca napcan
Neyse yarin akkoyun karakoyun belli olacak regl oluyum sporun dibine vvurcam simdi sadece yuruyus yapiyorum ama acayip spor yapasim var cok spor yapasim var deli gibi deli gibi :8:

Kizlar ben is mi degistirsem yaa
Ilk isim laboratuvar daydi hic oturmazdim
Sedim koy enerji koy kul yap derken yemek yemeye vaktim olmazdi uc kisi yetisemezdik analizlere
Simdi rahat rabi masa basi en fazla yst kata in cik gunde 20 kerw (bugun sayiyim bi kacmis :1:)
Misal biraz once numune geldi kiy peyniri kizarttik tadina baktik 1/2 kk kadar al iste o bana fazladan kalori

kızlarrr cuma öncesi ne yapıyoruz bol su(3lt) kaçamak sıfır ,bol maydanoz.

ayfercim sende bu hafta cok dayanıklıydın kaçamaklara tartıya bugün değilse en kısa zamanda yansır.sakın hemen yansımassa moral bozma olurmu benim cici tatlı cadı kaptanım.

Yok yaseminim ilk defa icim rahat kacamak yok vicdan azabi yok tarti ikinci planda
Ayrica bu sabah bolge koordinatoru geldi rapor icin yanima
Iceriye girdi oo dedi ayfer senin mevsimin gelmis yine isik saciyirsun kiloda verilmis dedi
Yoo dedim ayniyim kilo gitmiyor
Yok yok cok hos olmus dedi
Anammmm ben bi mutlu oldum bi mutlu oldum :103::81:

günaydın tombul tırtıllar:16::16::16:

sabh
5 zeytın
1 dılım peynır
2 dılım ekemk
çay

öğle
nohut yemegı
1 dılım ekemk
çay

aksam
2 köfte
1 dılım ekemk
ev yapımı sekersız uzum suyu (bagırsaklara cok ıyı gelıyor)

1 bardak kefir (eşimde cok sevdi)
2 lt su
yarım saat yuruyus

Ya ben bu hafta neden boyle olduuu hihhh

Kelebek.hill (62,9 / 63,3 / -0,4 / %-0,64 )

O dondurma yuzundense kusura bakmayn yaa ama bu hafta hep bi sislik var demistm of yaa :/

dünkü menüm
aç karnına 2 gunkurusu 1 tatalı kş çörek otu ılık su
kahvaltıya kadar 1 kupa form çy
kahvltı 10 da 2 ymrtlı omlet 1 domates biraz peynir. 8 yeşil zeytin.şekersiz çy

ara 1 turk kahvesi

öğle yok
ikini 1 adaçayı. a form çy
akşam 17.45 te 1 kase mercimk çorbası
1 tabak ıspanaklı sarımsak yoğurtlu salata.
yarım ymk kş mantı ( tadımlık)
4 köfte küçük

3 lt su
30 dk spor
boş bulduğum dakikalarda kalça ve baldır egzersizleri yaptım

bugün dükkanı ben açtım galiba yehooooooooo eriğimi geçtim GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN:16:

günaydın kızlarr

menülerimi yazmaadım ama kaçamak yok düzensizlik var
geceden beri bir şişlik aman Allahım çatlıycam sandım reglımde bugun bıttı anlamadım gitti
bende bu hafta + çıkarsam diyetisyene gitmeyi düşünüyorum çünkü böyle bi sonuca varamıycam bi ileri iki geri bakalım, diyetisyene gidersem 2 ayda hallederim sanırım kalam kiloyu

cnm aynı şişkinlik bende de var çatlicm nerdeyse ha bi de sinirliyim ki sorma
az önce tartıldım artıda görünüyom oysa menümü yazdım kaçamak da yok olayımda kurtulayım şu regli yi artık

sakınnnn inanma aaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaa ben senin 1.70 olduğunu bilmiyodum

canım ben karar verdim ya gidiyorum diyetisyene hemde buldum bile doktorumu evime yürüme mesafesinde hastane ve doktor hakkında çok olumlu yorumlar var giden herkes memnun, çok sıkıldım artık kökünden çözücem bu işi :31:

:60: :60: gulmem tabi kizmistim sana yasemin bi paylassin su kacamak neyle telagi edilir listesjni hepiniz canini okuycam :1:
Bende kacamak yok ki yemiyom ki kacamak neden cunku yeter iyalandigim nisan sonu 60 mayis sonu 56 yim hobaaa :66::64::87::66::64::87::124::124:

Bidaha coklu mesaj atmam yazdim yazdim silindi yeterr yaaaaa:(

Yok yaseminim ilk defa icim rahat kacamak yok vicdan azabi yok tarti ikinci planda
Iceriye girdi oo dedi ayfer senin mevsimin gelmis yine isik saciyirsun kiloda verilmis dedi
ayfercim bu iltifat kocaman yaş pasta yemiş gibi yapmadımı seni.insan nasıl uçuyor değil mi.

:46::46:
ayfercim bu iltifat kocaman yaş pasta yemiş gibi yapmadımı seni.insan nasıl uçuyor değil mi.

oouyy pastamıı :56: :1::1:

kızlar nasılsınız? benim haftasonum geldi bugün, çok mutluyum:)
yarın oğlumun wc eğitimine başlayacağım..
tecrübeli arkadaşlar, siz nasıl yaptınız, gece gündüz beraber mi başladınız?
büyük tuvaletinden korkuyorum biraz, çok sık yapıyor çünkü, yakalayamazsam diye:)

bence yarın sabah tartılsan daha farklı çıkarsın cnm

Yarn sabah firsat olcani sanmiyorm ki :/ yine de bulursam denerm ama ne kadr fark olcak cok moralim bozulduuu ahsennn

Sende spor gormeye basladik daha ne olsun:nazar:

Hic bilmiyorum ama evet keske o kadar havucu bide dondurmayi yemeseydin . Iyi yolculuklar canim
super olmus canim kirinti da super :1:

:70: :70: :70:

Onun bmi 17 :1: hedefi 13

Bu sahne cok tanidik bana:18:

Heyecan yok soyle kendine gubvenirsen bi isin olacak yoksa zaten issizdin devam edeceksin bu duruma yani kaybedecek birsey yok kazanacaksin

Canim senin heedefine 5 kilocuk kalmis ohh ohh :38:

Ben havucun zararli oldunu bilmiyodum ki yaaaa offf

Günaydınlaaar kızlar maşallaahh amma kaynatmışsınz oku oku bitmedi :nazar: :1:

şey ama ben onu sabahtan akşama kadar ara ara yedim, ama bi öğün olaraktan toptan yazdımm :26:

Sen benim idolümsünnnnn :nazar::nazar:

:nazar::nazar: tebrik ediyorum seni kaptanııımm :46:

bian kendimide kırıntısını yerken hayal ettim :1::1:

:35::35: akikokokokoohhhh kıızz çabuk gel kaçamak yapma sevdiceğinin yanında vallahi sollarım seniii :10: ama regl oldum bu sabah kaptana nasıl dicem bilmiyorum :18:

sen yakında cik cik cik diyerek yazcan menüleri sende o ışığı gördüm :1: kız bu ne tavuk aşkıdır hey maşallahhh :1::1: hııııı dondurma ve havuççç :19: anladın sen beni :54:

fazla mayalanınca alkol oluşurmuş diye bi yazı okumuştum ben ama içmek haram değilmiş

ooiiiyyy :18::18:

leblebileer azıcık tuzluydu tabiki :17::26: su da 1buçuk anca oldu ama bugün şişem yanımda bol bol içicem :1:

kaptanıımmm sabah bir uyandım ki hastalanıyorum :5: + çıkıcağımı sanmıyorum ama ben cuma olmadan patladııım buuuuuummmmmm

günaydııııınnnn :16:
şu kefiri bende içicem artık yaa ooooyyyyy

Kiz solla solla bi sey olmaz gecerm ben seni hehehehe :)))
Ama neden boyle oldu onu anlamadm Gozdisim yaa :/ cok canm skildi havuc o kadr zararlimis ne bilm ben de oh bugn de zararsizca atlattm falan diyodm aksam eneeee :))

Yollardaym kizlar bu aradaa ama direk Aksehire mi gitsem Konyaya arkadasima ugrayip mi gecsem derken hic ucak biletlerine bakmadm niye boyle yaptm ki ben :/ uzun yolculuk bazen guzel evet ama cok oturunca gobegm hala aciyo benm :/ biraz basladi umarm daha kotu olmaz Gecen Eskisehire giderken de cok az olmustu ki daha yolm bayaa varr.. Neyse ki donusum ucak

kızlar nasılsınız? benim haftasonum geldi bugün, çok mutluyum:)
yarın oğlumun wc eğitimine başlayacağım..
tecrübeli arkadaşlar, siz nasıl yaptınız, gece gündüz beraber mi başladınız?
büyük tuvaletinden korkuyorum biraz, çok sık yapıyor çünkü, yakalayamazsam diye:)

Canim biz yegenimde odul yontemi uyguladik her siylediginde bi odul ufak oyuncaklar sut dilimleri filan
Gecede anneye cok is dusuyor cunku sık sık kaldirp goturursen sorun olmaz ayrica buyuk icin endiselenme cunku daha kolay fark ettikleri icin soyluyorlar hemen ama tabi kazalar olabiliyor:1:

Yollardaym kizlar bu aradaa ama direk Aksehire mi gitsem Konyaya arkadasima ugrayip mi gecsem derken hic ucak biletlerine bakmadm niye boyle yaptm ki ben :/ uzun yolculuk bazen guzel evet ama cok oturunca gobegm hala aciyo benm :/ biraz basladi umarm daha kotu olmaz Gecen Eskisehire giderken de cok az olmustu ki daha yolm bayaa varr.. Neyse ki donusum ucak

Canim benim kotu olmus karninin agrimasi inşallah artmaz

Havucuda ogrenmis oldun napalim diyetisyenler havucu meyve diye sayiyor sebze degil

Yarn sabah firsat olcani sanmiyorm ki :/ yine de bulursam denerm ama ne kadr fark olcak cok moralim bozulduuu ahsennn

Ben havucun zararli oldunu bilmiyodum ki yaaaa offf

Kiz solla solla bi sey olmaz gecerm ben seni hehehehe :)))
Ama neden boyle oldu onu anlamadm Gozdisim yaa :/ cok canm skildi havuc o kadr zararlimis ne bilm ben de oh bugn de zararsizca atlattm falan diyodm aksam eneeee :))

bişey olmaz Hiloşum haftaya dahada dikkatli olursun, bu aldığında gider. moralini bozma bide şimdi sevdiceğinin yanına gidiceksin daha da fazla kaçamak yaparsın :54:
bu arada İnşallah artmaz ağrın sızın canımcım dikkat et kendine oralarda :16:

Bluecugum ben gece gunduzu ayni anda basladim cok zorlanmadin eglence oyun haline getirmistik soykemesi ayip ben klozete kizim lazimligina oturur elimizede bobo ile tavsancigi alir oyuncaklarimiz once bobo yapicak hadi bobi basarabilirsin evett basardi bobooo yubbi sira ceylinde hobaaa supersin diye diye kizim tuvalete gitmek icin can atardi

Canim biz yegenimde odul yontemi uyguladik her siylediginde bi odul ufak oyuncaklar sut dilimleri filan
Gecede anneye cok is dusuyor cunku sık sık kaldirp goturursen sorun olmaz ayrica buyuk icin endiselenme cunku daha kolay fark ettikleri icin soyluyorlar hemen ama tabi kazalar olabiliyor:1:

evet kazalar olacak mecburen:) 2 günde yol katedersek sonra bakıcı devam etsin dedim aslında bakıcıyla daha kolay öğrenebilir mesela benim yediremediğpim yemekleri ondan yiyor, nazı geçmiyo çünkü:) bence çocuk büyütürken en zor aşamalardan biri, kızmamak gerek psikolojisinde yer edebiliyormuş bu süreç Allah korusun..
ben de arabalı stickerlar aldım, tablo yapacağım, ona yapıştıracağız her yaptığında..hadi bakalım gazamız mübarek olsun :1:

Bluecugum ben gece gunduzu ayni anda basladim cok zorlanmadin eglence oyun haline getirmistik soykemesi ayip ben klozete kizim lazimligina oturur elimizede bobo ile tavsancigi alir oyuncaklarimiz once bobo yapicak hadi bobi basarabilirsin evett basardi bobooo yubbi sira ceylinde hobaaa supersin diye diye kizim tuvalete gitmek icin can atardi

ay ne güzel darısı başımıza, kız çocukları daha çabuk öğreniyormuş ama benim bi arkadaşın oğlu 5 günde halletti.. ben de 2 yaşındayken oğlum için denedim ama daha hazır değildi, çok rahatsız oldu, 9-10 gün denedik ama bıraktık..
geceleri yapmıyor muydu peki? bizimki şimdi kocaman dolu bir bezle kalkıyor :)

Bugun bol bol kosturmayi dusunuyorum temizlik yapicam yarin hedefim en azindan sabit cikmak

Back
X