- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Hilos hayirli yolculuklar ben cok severim uzun yoculuklari evde zar zor kitap okuyan ben yolculukta kitap okumays calisirim hafif muzik esliginde romantikmiyim neyim:)
Mutavazi arkadasim havucun pisince sekere donustigunu biliyormysun :)
Seni romantik seniii :)) sagol dilekcimmm

Yaaa bilmiyordum bunu ben de zararsiz diye goturdm vallaa bi daha pisirmeden yogurt doker yerm :))
bitanemm anneme minnacık sabun iyi gelişyor ama bilemedim prensese zararı olurmu :26:geçmiş olsun cnm
yok bitanemm diyanet işlerine sorulmuş kefirdeki alkol caizmidir diye için rahat olsun herhangi bir sakıncası yok tatlım
İslam dininde sarhoşluk verecek derecede mayalanmamış içeceklerin içilmesi caiz; sarhoşluk verecek derecede mayalanmış içeceklerin içilmesi ise haramdır.
Mayalanması kısa süren kefirin alkolsüz olup sarhoş etmediği, besleyici olduğu ve birçok hastalığın tedavisinde kullanıldığı uzmanlar tarafından açıklanmaktadır. Bu nitelikteki kefirin içilmesinde dinen bir sakınca yoktur.
hakikaten civciv çıkmazsa şaşırıcam Hilalcimmm dondurmayı da götürmüşsünnn şerbetli tatlıların yanında dondurma masum kalıyor aslında
sporda yapılmışşş ama havuççç direş şeker olmuş şekercimm
dene harika oluyor canım sen ne zaman geldinki tv ye bi daldım kaçırmışım seni hayırlı yolculuklar tekrar
Yasemin de demiş karatayda insanın hakikaten önce gözü doyuyor aslında tam senlik neden hiç denemeyi düşünmedinki :44:
düşünce günah olmasın demişsindir kesinnnenişteye de söyle senin önünde bari yemesinnn bu ne işkencedir böyle
Cidden oyleyms havucu yeni ogrendm yaa bi daha pisirmeden yogurtla yerm :)) civciv henuz yok bakalm

Sagol tekrar Banus ablacm ben de bi girip hazirlanmaya ciktm sonra zaten