Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İyi yolculuklar cnm.
Bence senden bu hafda da iyi bi sonuc gelck

Sagol cnm.insallh

dünki menü:
sabah:
1yumurta beyazı
50gr peynir
1 parca ekmek (halkekmekten cavdar aldım tuzsuz)
limonlu maydanoz.

ara:yeşil çay

öğle:
1 kase yogurt keten tohumlu
1kase corba

ara:
yarım yeşil elma
greyfurt

akşam:
haşlanmıs hindili salata
közlenmiş biberli yogurt

sıvı yeterince deyim.bilmiyorum ne kadar içtim.

Gune açan Çiçekler gibiyiz
Yalannn yalannnn
Oyle saf ki sevgimiz yalannnnnnnn yalannn
Ayiramaz bizi hic kimse yalann yalann :123:
Olene dek beraberiz yalaaannnnnn

Harikaaaaaa gune enerjik baslamisiz.ayy ben var ya basim agriyo diye apranax ictm uyicm simdi ya

Harikaaa bi menu

Kizlar ya yarindan itibaren karatay 1 hafta ara verip farkli bi diyet listesi uygulamk istiyorum.malum direnc meselesi. Ne dersiniz sizin de fikirlerinize ihtoyacim var

Harikaaa bi menu
bi ısırıkcıkta çiko vardı unutmusum onuda akşam aradaki meyveye saydım.

Kizlar ya yarindan itibaren karatay 1 hafta ara verip farkli bi diyet listesi uygulamk istiyorum.malum direnc meselesi. Ne dersiniz sizin de fikirlerinize ihtoyacim var
karatay dışındada sağlıklı diyet listeleri var bence olur.

İyi yolculuklar cnm.
Bence senden bu hafda da iyi bi sonuc gelck

Teşekkür edermmm
İnşallahhh Ahşencim ama haftaya artıyla başlamıştım ben çok iyi beklemiyorum -'ye düşsem yeter bu hafta

Sagol cnm.insallh

takipteym menülerinii

Maşallahh harika menü doktorum

Hmmm bence kalori diyeti de yapabilirsin benm gibi ya da bikaç gün detoks yapsan kızlar liste yayınlamıştı ya bi ara

tatlım oda sıcaklıgında sutun ıcınde saklıyoruz degılmı? buzdolabına koymadım
Evet canim mutfak dolabina koy cok isikli ortam olmayacak
Omru uzatiyomus kaynanam istedide vermedim:)))

Bimde 6tl kavga ettiginde deymez:)

Ben de öğlenn

3 yk bulgur pilavı
4 yk tavuk-mantar sote
salata yedimm
Yine mi tavuk

Bir saat yürüyüşle makarna salatası erimiştir belki ama gerisi nolcakkk.. hem de akşamm

Cabalar yetersiz yazardi eskiden öğretmenler bazi karnelere onlar gibi cabalar yetersiz zeki ama calismayan cocuk modu
Canim karatay sabir isivkisa zamanda cok kilo umudun ilmayacak bu konuda fikrim banuya danis atrica karatayda kacamak yapmak geri goturuyor
Immm guzel
o kefir meselesi benimde kafamı kurcalar hep.

Canlar herseyde alkol var alkol aciga cikiyor cunku mayalanmanin kanunu bu eknekte bile var muhim olan niyet yani o alkolu biz kotu niyetle almiyoruz ki besinin icibdeki yani sarhosluk yaratsin diye mayalanmis birsey degil ki

Hahhaah aynen bak ben çok sevdiğim için farketmedm bile yine iki gün üstüste bi şey değil de bütün öğünler üstüste çekici omuyor

Son düzenleme:
teşekkür ederim minik kelebek bir dahaki diyetisyen randevum salı sabah.dün tam uygulamaya gecebildim öncesinde benzerdi zaten uygulamam,salı sabahı 2 kilo yagdan bekliyorum günde en az 1 saat yürüyorum sıkılaştım.

ayfercim eminmisin öğleyin kefirden içtim kafam kıyak sanki sakata gelmeyelim

Valla süpersin kelebek ablacım 1 ısırığı görmedm tabi
1 sa yürüyüş de harika, zaten sıkılaşmak da görünüşü aşırı etkiliyor ya; ben de sıkıyım sporlarım sayesnde yavaş yavaş dönüyorum ben de spor hayatıma napim..

geçmiş olsun tekrar, ne demek canım

Blureeee su konuya bi aciklik getirelim cuma ayriliyormusun
Yani fasulye mi olcan menu paylasmiyon da :26:

canım 2-3 gündür işler çok yoğun şöyle bakıp bakıp çıkıyorum, ben de bilemedim ne yapsam, tamamen çıksam bir daha gelemem, gelsem size zarar.. izne ayrılamıyorum da sanırım dimi, 1 kere kullandım..
menülerimi paylaşayım şimdi.. karataya aynen devam, burda dondurma mevsimi açıldı eşim ve oğluma rağmen kaçamak yapmıyorum ama spor yapamadım çünkü her gün bi iş çıktı ya yemek yapmam gerekti ya alışverişe gitmem gerekti, durumlar böyle..izin hakkım varsa önce onu kullanayım ama buradan kopmadan izin yapayım sadece listeye girmeyeyim.. sadece tamamen kopmaktan korkuyorum.. belki bu 2 haftada direncim de kırılır omega 3lere ulaşabilirsem inşallah belki de onun da faydası olur

o kefir meselesi benimde kafamı kurcalar hep.

kefiri ben de hep korkarak içerdim ama sonunda beni de bi gıda mühendisi ikna etti.. mayalar içinde kalsa bile sütteki laktozu tüketince alkol mayalanması kesilir dedi, o alkol de eser miktarda her mayalanmada oluşan alkol dedi, ekşilik alkolden değilmiş.. ben de hep hemen tüketmeye çalışıyordum artık kasmıyorum..

Waowwww supersin buyuk kelebek valla cok iyi döndün

Birazdan bende ucecegim hergun sabah içiyorum ondan mi ki bu nesem

menüm:

sabah: 1 yumurta+dereotu+havuç+turp+roka+ 8 zeytin+ 1 avuç peynir

4,5 saat sonra: 1 kase salata (kış sebzelerinden) (lahana+kırmızı lahana+marul+havuç+turp)+ bol limon ve bol soğuk sıkım zeytinyağı

5,5 saat sonra: 1 taze yaprakla yapılan bulgurlu etli sarma + 1 dolma + salata+ 1 kase yoğurt

sıvı: 2 lt su+ 1 yeşil çay+ 1 şekersiz türk kahvesi

bencede direncini kırman için sürekli rutin olarak yaptığın menüyü değiştirmen lazım bence.. diyetisyenler bile haftada 1 gün izin veriyo hastalarına yeme konusunda o yüzdende vücutları direnç göstermiyo. bi dene bence canımm

:96::111::111:

şaka falan bi yana ben çok takıldım bu içindeki alkol durumuna, bi bilene sormadan içim rahat etmez :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…