Kızlarcm daha önce de söylediğim gibi yarın sabahın köründe Konya ile başlayan yolculuğum-Akşehir-Antalya ve İstanbul olarak devam edicek; bikaç gün idaree edersinz artıkkyarn sabah kalkar kalkmaz tartılıp yarın otobüsteyken de bildirimimi de yaparım nolur nolmaz Cuma baya yoğun olucam, not edin unutmayın beni hehehe
Şİmdi AHşencim cnm benm birileri sana aferin desin istiyorsak napıyoruzz ona göre menüler sunuyoruzzz, ben baya iyileştim günden güne bakkk haftasonları tamam gene arada kaçıyor ama eskisi gibi değillsen bana güzel menüyle gel bak ben sana yıldızlı aferin vericiimm
Gune açan Çiçekler gibiyiz
Yalannn yalannnn
Oyle saf ki sevgimiz yalannnnnnnn yalannn
Ayiramaz bizi hic kimse yalann yalann :123:
Olene dek beraberiz yalaaannnnnn
dünki menü:
sabah:
1yumurta beyazı
50gr peynir
1 parca ekmek (halkekmekten cavdar aldım tuzsuz)
limonlu maydanoz.
ara:yeşil çay
öğle:
1 kase yogurt keten tohumlu
1kase corba
ara:
yarım yeşil elma
greyfurt
akşam:
haşlanmıs hindili salata
közlenmiş biberli yogurt
sıvı yeterince deyim.bilmiyorum ne kadar içtim.
günaydın kızlar.
uykusuz ve yorgunum üstüne birde laftan anlamayan hastalarımı görünce bugün sanırım benim günüm değil.kahve istedim içeyim belki herşey değişir
bi ısırıkcıkta çiko vardı unutmusum onuda akşam aradaki meyveye saydım.
Harikaaa bi menu
karatay dışındada sağlıklı diyet listeleri var bence olur.Kizlar ya yarindan itibaren karatay 1 hafta ara verip farkli bi diyet listesi uygulamk istiyorum.malum direnc meselesi. Ne dersiniz sizin de fikirlerinize ihtoyacim var
İyi yolculuklar cnm.
Bence senden bu hafda da iyi bi sonuc gelck
Sagol cnm.insallh
dünki menü:
sabah:
1yumurta beyazı
50gr peynir
limonlu maydanoz.
öğle:
1kase corba
ara:
yarım yeşil elma
greyfurt
akşam:
haşlanmıs hindili salata
közlenmiş biberli yogurt
Kizlar ya yarindan itibaren karatay 1 hafta ara verip farkli bi diyet listesi uygulamk istiyorum.malum direnc meselesi. Ne dersiniz sizin de fikirlerinize ihtoyacim var
Evet canim mutfak dolabina koy cok isikli ortam olmayacaktatlım oda sıcaklıgında sutun ıcınde saklıyoruz degılmı? buzdolabına koymadım
Omru uzatiyomus kaynanam istedide vermedim:)))
Bimde 6tl kavga ettiginde deymez:)
Yine mi tavukBen de öğlenn
3 yk bulgur pilavı
4 yk tavuk-mantar sote
salata yedimm
Bir saat yürüyüşle makarna salatası erimiştir belki ama gerisi nolcakkk.. hem de akşamm
24 mart pazartesi
Sabah
Haslanmıs yumurta
Peynir kk kadar
Salatalık 2 tane ımmm ne güsel kokuyodu
Zeytin 3 dene
Sekersiz içtigimiçin yasmıyom bile sekersiz cay diye artık 2 bardak
1 .5 silim kepek ekmegi
Ara: yeşilçay limonlu tarcınlı
Öglen
Kavurma yapmustım 2 yeek kasıgı kadar yedim
Ayran 1 bardak
1/2
Dilim kep ek
Ara
Türk kahvesi sekersiz oda sade birde
Aksam
Ispanak yemegi
Salata bir kase
Yogurt bir kase
Su:1.5 lt
Spor: 45 dk yürüyüş orta tempo
25 mart salı
Sabah
Haslanmıs yumurta
Bol yeşillilkmaydanoz tere roka kıvırcık
Peynir 2 dilim
Zeytin 2 tane
Bçk çilek reçeli
3 bardak cay
2 dilim cavdar
Ara
Tarcınlı süt
Ögle
Yayla corbası
Salata
Ara
Ihlamur içtimmm oyyyysss kokusuna kırban
Aksam
Fırında tavuk gögüs 1 tane kemikli oluyo yha he ondan
Tarhana corbası
Salata
Bir kase yogurt
Spor: 1 saat yürüyüş
Su:2 lt
Herkesi öptüm
Cabalar yetersiz yazardi eskiden öğretmenler bazi karnelere onlar gibi cabalar yetersiz zeki ama calismayan cocuk moduSabah
Elma kefir yumurta domates
Ara yeşil çay
Öğle kanat 3tane bulgur pilavı 3kasik catik
Turk kabhvesi 3kayisi
Aksam yoğurtlu kereviz çorba
Soda patlamış Mısır bir kase
Yarım saat yürüyüş
2.5 lt su
Canim karatay sabir isivkisa zamanda cok kilo umudun ilmayacak bu konuda fikrim banuya danis atrica karatayda kacamak yapmak geri goturuyorKizlar ya yarindan itibaren karatay 1 hafta ara verip farkli bi diyet listesi uygulamk istiyorum.malum direnc meselesi. Ne dersiniz sizin de fikirlerinize ihtoyacim var
Immm guzeldünki menü:
sabah:
1yumurta beyazı
50gr peynir
limonlu maydanoz.
öğle:
1kase corba
ara:
yarım yeşil elma
greyfurt
akşam:
haşlanmıs hindili salata
közlenmiş biberli yogurt
o kefir meselesi benimde kafamı kurcalar hep.
Evet canim mutfak dolabina koy cok isikli ortam olmayacak
Yine mi tavuk
Cabalar yetersiz yazardi eskiden öğretmenler bazi karnelere onlar gibi cabalar yetersiz zeki ama calismayan cocuk modu
Canim karatay sabir isivkisa zamanda cok kilo umudun ilmayacak bu konuda fikrim banuya danis atrica karatayda kacamak yapmak geri goturuyor
Immm guzel
Canlar herseyde alkol var alkol aciga cikiyor cunku mayalanmanin kanunu bu eknekte bile var muhim olan niyet yani o alkolu biz kotu niyetle almiyoruz ki besinin icibdeki yani sarhosluk yaratsin diye mayalanmis birsey degil ki
teşekkür ederim minik kelebek bir dahaki diyetisyen randevum salı sabah.dün tam uygulamaya gecebildim öncesinde benzerdi zaten uygulamam,salı sabahı 2 kilo yagdan bekliyorum günde en az 1 saat yürüyorum sıkılaştım.
ayfercim eminmisin öğleyin kefirden içtim kafam kıyak sanki sakata gelmeyelim
evet ağamm geçti ama dışardan bakılınca belli olmayack şekilde indi şişlik. elimlel dokunduğmda hissediliyo baya farketti ama artık zonklaması ağrısı kesildi çok şükür.. Unutmadığn için, sorduğn için çok sevindm vallahi teşekkür ederimm
Blureeee su konuya bi aciklik getirelim cuma ayriliyormusun
Yani fasulye mi olcanmenu paylasmiyon da :26:
o kefir meselesi benimde kafamı kurcalar hep.
Waowwww supersin buyuk kelebekteşekkür ederim minik kelebek bir dahaki diyetisyen randevum salı sabah.dün tam uygulamaya gecebildim öncesinde benzerdi zaten uygulamam,salı sabahı 2 kilo yagdan bekliyorum günde en az 1 saat yürüyorum sıkılaştım.
bencede direncini kırman için sürekli rutin olarak yaptığın menüyü değiştirmen lazım bence.. diyetisyenler bile haftada 1 gün izin veriyo hastalarına yeme konusunda o yüzdende vücutları direnç göstermiyo. bi dene bence canımmKizlar ya yarindan itibaren karatay 1 hafta ara verip farkli bi diyet listesi uygulamk istiyorum.malum direnc meselesi. Ne dersiniz sizin de fikirlerinize ihtoyacim var
geçmiş olsun tekrar, ne demek canım
canım 2-3 gündür işler çok yoğun şöyle bakıp bakıp çıkıyorum, ben de bilemedim ne yapsam, tamamen çıksam bir daha gelemem, gelsem size zarar.. izne ayrılamıyorum da sanırım dimi, 1 kere kullandım..
menülerimi paylaşayım şimdi.. karataya aynen devam, burda dondurma mevsimi açıldı eşim ve oğluma rağmen kaçamak yapmıyorum ama spor yapamadım çünkü her gün bi iş çıktı ya yemek yapmam gerekti ya alışverişe gitmem gerekti, durumlar böyle..izin hakkım varsa önce onu kullanayım ama buradan kopmadan izin yapayım sadece listeye girmeyeyim.. sadece tamamen kopmaktan korkuyorum.. belki bu 2 haftada direncim de kırılır omega 3lere ulaşabilirsem inşallah belki de onun da faydası olur
kefiri ben de hep korkarak içerdim ama sonunda beni de bi gıda mühendisi ikna etti.. mayalar içinde kalsa bile sütteki laktozu tüketince alkol mayalanması kesilir dedi, o alkol de eser miktarda her mayalanmada oluşan alkol dedi, ekşilik alkolden değilmiş.. ben de hep hemen tüketmeye çalışıyordum artık kasmıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?