Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kaptaniçemm ve kızçelerr bugün öğlen kısır + köfte var menüde. patates ve tatlıda varda benim için yoklarr kısır yesem sorun olurmuu :26: en fazla 2 3 kaşık verirler zaten

3 yk kisir ve kofte ye yaninada salata yada yogurt

Ayy tamda damarina basmisim yaa
Bosver sen bebecikleri dusun

Ayy hastalarda cins hala var mi oyle emri vaki ilac yazdirma
Yuhh condomuda mi sizden aliyolar :26: ayy anlat sen arada
bide onun için kavga ediyorlar.

kaptaniçemm ve kızçelerr bugün öğlen kısır + köfte var menüde. patates ve tatlıda varda benim için yoklarr kısır yesem sorun olurmuu :26: en fazla 2 3 kaşık verirler zaten
bence salata olsaydı cok iyi olurdu yogurtta.temin edebilrsen köfte salata yogurt ye bulgur seni hem şişirir hemde sonradan iştah artması yapar az yiyince doyurmayacakta seni.

bence salata olsaydı cok iyi olurdu yogurtta.temin edebilrsen köfte salata yogurt ye bulgur seni hem şişirir hemde sonradan iştah artması yapar az yiyince doyurmayacakta seni.

ama kısır yemezsemde sadece köfte yanında ekmek yemek zorunda kalırım doymam oda zor :18: o yüzden iyisi mi ben yoğurtta istiyim yanında

Afiyet olsun canim kefirinde olmus benimkiler cok buyudu artik sabah kovanozu buyuttum esimde icer boylece ona vermiyidum

Sabah
Kucuk elma su
Kahvalti 2dbugday 50gr lor bir yumurta omlet 3zeytin domates yesillik,bir c.k recel
Ara 15 tane cig findik
Ogle yarmali yogurt corbasi turp
Ara lahana yapraklari haslamahaslama
Aksam mantar sorte tavuklu lahanayla salata yaptim
Ara bir el ayasi kadar tahinl corek 3 kasik makarna salatasi
Spor 1saat tempolu yuruyus 3,5lt su
4 bardak bitki cay

Kefiri araştırırken şu cümleye rastladım
Kefiriniz tatlı ise ve ekşi seviyorsanız mayalanma süresini 48 Saate kadar uzatın. Kefir ekşidikçe faydası artar. Ayrıca alkol miktarı da artar.
Alkol derken namazımda niyazımdayım çok şükür ben sakata gelmeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…