- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Tere bende aliyim yaa peynirle super oluyor
Biz unide eczanede tartilirdik ayy haftada bir cok komikti esti tartilar ama guvenilir su endamr mi neydi onla ayarlanan yasli bi amca vardi eczaci tabi o zaman 46-48 kg idim hic sorun olnuyidu o kadar kisinin onunde tartilmak simdi ki degildim ki
Peynirin o kadarda yagsiz tutsuz olmasina gerek yok canim peynirdeki yag calsiyumla burlesip kolay wc te cikmana ve verdigin kiloyu yagdan vermene yardimci oluyor arastirmasi bile var bakabilirsin ki kilon cok degil o kadar zorlastirma ki iki gun sonra patlak verme
Kahveni icerken miniklerini dusun esini dusun sevgi dolu yuvani dusun minik cadinin parmaklarini dusun bak nasil mutlu oldun demek bugun senin gunun onlara sahip oldugun icin bugunde hergun gibi cok ozelsin
gozde nasıl oldun canım, boğazındaki şiş indi mi?
Hahahahahilginç gerçekten
Canim ys kesinlikle iyi gelir enerji verirgünaydın kızlar.
uykusuz ve yorgunum üstüne birde laftan anlamayan hastalarımı görünce bugün sanırım benim günüm değil.kahve istedim içeyim belki herşey değişir
bu sabah takımı mervesiz açmışsın ayfercim.nerde o tatlı cadı.
sürme peynir yesem olurmu yaniiiii. dün markette gördüm ufacık bi kutu yapmışlar çok hoşuma gitti, kalorisine baktım ve bıraktım almadım. alsam olurmu yanii sevindim vallahi çok tatlı duruyodu kutusuTere bende aliyim yaa peynirle super oluyor
Biz unide eczanede tartilirdik ayy haftada bir cok komikti esti tartilar ama guvenilir su endamr mi neydi onla ayarlanan yasli bi amca vardi eczaci tabi o zaman 46-48 kg idim hic sorun olnuyidu o kadar kisinin onunde tartilmak simdi ki degildim ki
Peynirin o kadarda yagsiz tutsuz olmasina gerek yok canim peynirdeki yag calsiyumla burlesip kolay wc te cikmana ve verdigin kiloyu yagdan vermene yardimci oluyor arastirmasi bile var bakabilirsin ki kilon cok degil o kadar zorlastirma ki iki gun sonra patlak verme
Kahveni icerken miniklerini dusun esini dusun sevgi dolu yuvani dusun minik cadinin parmaklarini dusun bak nasil mutlu oldun demek bugun senin gunun onlara sahip oldugun icin bugunde hergun gibi cok ozelsin
Kiz ben sizin nesliniz tukendi saniyordum diyet yapip seker kullanan
düşünsene bi eczaneye giriyosun tartı bozuk koşa koşa başkasına gidiyosun
Al al tere de roka da çok güzle oluyor ben çok seviyorumm ..
Hahhaha ayy ben hiç o kilolarda olmadım ergenlikten sonraeczanelerde hala var sanırm evet ama işim başımdan aşmış düşünsenize be aa durun benm tartılmam gerek diye eczane arıyorum
Bir yerde enerji patlaması yasiyordur gelir simdi
Hayirli sabahlar ceylanlar yarim saat yurudum markete gittim kahvalti hazirliyacam simcik
Bir de üstüme cüppe giydir vanlandır daha komik olur
sürme peynir yesem olurmu yaniiiii. dün markette gördüm ufacık bi kutu yapmışlar çok hoşuma gitti, kalorisine baktım ve bıraktım almadım. alsam olurmu yanii sevindim vallahi çok tatlı duruyodu kutusu
şeker konusuna gelincede utandım
Tere bende aliyim yaa peynirle super oluyor
Kiz ben sizin nesliniz tukendi saniyordum diyet yapip seker kullanan
sen dün akşamki misafirlikten haber ver
Hayirrrrr onlar sktsi gecmis kuflu artik peynirlerden yapiliyir klasik peynir ye yarim yagli olanlarida var tam olanda en sagliklisi klasik peynir digerleri yolda mayalaniyor resmen kimyassl dolu canim
ayfercim eşimi hiç düşünmeyim tansiyonum fırlar.ben onu cokkk nazlı alıştırdım,iş taşınınca yürümeye başladım alışmak zor oluyor dün akşam bir ara sızmısım koltuga naz cekecem halim kalmıyor.adam hala naz yapıyor
benim hastalar zaten bi acayip biri gelmiş diyorki gecen geldiğimde incelmiştiniz şimdi daha cok incelmişsiniz buraya kadar güzelde sonra demez mi önce neydiniz öyle cok fenaydınız cokk.ama o hastanın kiloyla takıntısı var biliyorum neyyyseee dedim.
sonraki hasta hemşiremden afedersiniz prezervatif istedi kızcagızda bitti dedi burdacok alıyorlar arada ugrayın belki gelir biz ne zaman gelecek bilemiyoz dedi,kadın demezmi ne ugrıyacam.terliyor kızı yahu kızın ne sucu var.sonraki ve az evvel yazdıgım eline almıs 3 tane nufus cüzdanı buna şunu yaz buna bunu yaz.onun defteri kalın zaten bi geldin ben 5 aylık gebeyim.bi önceki cocuk için sürekli gelir gider 5 aylık oluncaya kadar nerdesin.bugün de bana soruyor ben kaç aylık gebeyim galiba yanlış oldu son adet tarihinide bilmiyor.
amann kızlar bende hikaye cok.
aynı anda göndermişiz msjı tahinlimi makarna salatasımıSey kem kum bir tahinli corek 3kasik majarna salatasi ama pastaya dokunmadi
Sey kem kum bir tahinli corek 3kasik majarna salatasi ama pastaya dokunmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?