Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın sekerler

dünki menüm

5 zeytın
1 dılım peynır
2 dılım ekmek
cay
salatalık
domates

ara
yok

öğle
layla corba 1 kepçe
karnıbahar yemegı
1 dılım ekemek

ara
1 actıvıa

aksam
yemek yapmaya fırsatım olmadı
2 yumurtadan omlet
1 dılım ekmek

ara
1 bardak kefir:) banucugumun sayesınde ev yapımı

su:2lt
spor:indir kaldır ıslerım vardı evde

ayyy sorma nişanlıcım çok ısrar etmişti zaten gidecektimmm ama bir de Akşehir işi çıktı uçak biletini iptal ettik ordan gidecem falan öyle oldu
olsun canıım gidersin öyle yada böylee

Imm. Kahvaltimida yaptim
1 dilim cavdar ekmegi (makinalar cok adaletsiz minicik oluyor dilimler)
1 kocaman domtatess
1 dilim peynir

( kefirimide yanimda getirdim arada icecegim acikinca sen kefir ictin mi bakiyim begendin mi)

yok kaptnım bizim civarda bulamadım marktlerde yok. cumartesi günü büyük markete gidicem o zaman alıcam

Bu da benm kahvaltım:
3 tel kadar Erzurum peyniri
2 minik dilim kepekli ekmek
Bol tere
1 çay b şekersiz çay
ha bir de 3 yeşil zeytinn

Son düzenleme:
Olmaz canim bir gun once bildirmek bildirimsizlikten daha iyidir

Tamamdır kaptan, yani internet kolay cepten de, tartı bulamam şimdi bilmediğim yerlerde

olsun canıım gidersin öyle yada böylee

yok kaptnım bizim civarda bulamadım marktlerde yok. cumartesi günü büyük markete gidicem o zaman alıcam

Aynen canm ya uçarm ya kaçarm giderm hehehe

Son düzenleme:
Bu da benm kahvaltım:
Bol tere
1 çay b şekersiz çay

Imm. Kahvaltimida yaptim
1 dilim cavdar ekmegi (makinalar cok adaletsiz minicik oluyor dilimler)
1 kocaman domtatess
1 dilim peynir

( kefirimide yanimda getirdim arada icecegim acikinca sen kefir ictin mi bakiyim begendin mi)

benim de kahvaltıım ;

1 yumurta + 1 dilim yağsız tuzsuz peynir + 4 zeytin ve bol pul biber + 1 büyük bardak çay bi dilim kepek ekmek

Şu konuda bi' anlaşalımm ev işleri ya da dışarda koşturduğumuz işler spordan sayılmazz

Son düzenleme:

Çayı ben de yavaş yavaş alıştım ama birden bırak bir süre dene sonra istersen gene tek şeker atarsın bir süre sonra da bırakırsın çünkü cidden asıl tadı şekersizken ya, şekerli içemiyorum artk yani o derece gerçi ben de henüz kahvede zorlanıyorum ama bakalım, o kadarcık şeker de alim diyorum hem günde sadece 1 kez içtiğim içünn

Bence de kız olduk biz

günaydın kızlar.
uykusuz ve yorgunum üstüne birde laftan anlamayan hastalarımı görünce bugün sanırım benim günüm değil.kahve istedim içeyim belki herşey değişir

Hayirli sabahlar ceylanlar yarim saat yurudum markete gittim kahvalti hazirliyacam simcik

bu sabah takımı mervesiz açmışsın ayfercim.nerde o tatlı cadı.

ayyyyyyy olmaz şuan içeri giren hastam varya kabusum cıkmaz şimdi ne laftan anlar

hahaha bende nescafeyle türk kahvesini, hatta kahve türlerini şekerli içemiyorum biliyomusun

canım çok sağol biliyorum yoğunluğunu, o sırada grup baya kalabalıktı mesajlar araya kaynarsa diye alıntıladım:)
benim baktğım değer kalsiyummuş boşuna endişelenmişim d vitaminime de bakın dediğim halde bakmamışlar sağolsunlar:)
artık türkiyeye gelince baktıracağım..burada bir kan tahlili 400-500 tlyi buluyor inanılmaz pahalı...devlet de karşılamıyor artık herşeyi biliyorsun, o nedenle hazirana kaldı gibi..
ama o arada omega 3 e başlayacağım yanında da antioksidan alacağım..

günaydın kızlar.
uykusuz ve yorgunum üstüne birde laftan anlamayan hastalarımı görünce bugün sanırım benim günüm değil.kahve istedim içeyim belki herşey değişir

inşallah çabucak geçer canım bugünün:)

Bu da benm kahvaltım:
Bol tere
1 çay b şekersiz çay
Tere bende aliyim yaa peynirle super oluyor

Tamamdır kaptan, yani internet kolay cepten de, tartı bulamam şimdi bilmediğim yerlerde

Aynen canm ya uçarm ya kaçarm giderm hehehe
Biz unide eczanede tartilirdik ayy haftada bir cok komikti esti tartilar ama guvenilir su endamr mi neydi onla ayarlanan yasli bi amca vardi eczaci tabi o zaman 46-48 kg idim hic sorun olnuyidu o kadar kisinin onunde tartilmak simdi ki degildim ki
benim de kahvaltıım ;

1 yumurta + 1 dilim yağsız tuzsuz peynir + 4 zeytin ve bol pul biber + 1 büyük bardak çay bi dilim kepek ekmek
Peynirin o kadarda yagsiz tutsuz olmasina gerek yok canim peynirdeki yag calsiyumla burlesip kolay wc te cikmana ve verdigin kiloyu yagdan vermene yardimci oluyor arastirmasi bile var bakabilirsin ki kilon cok degil o kadar zorlastirma ki iki gun sonra patlak verme
günaydın kızlar.

Kahveni icerken miniklerini dusun esini dusun sevgi dolu yuvani dusun minik cadinin parmaklarini dusun bak nasil mutlu oldun demek bugun senin gunun onlara sahip oldugun icin bugunde hergun gibi cok ozelsin

Kiz ben sizin nesliniz tukendi saniyordum diyet yapip seker kullanan

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…