Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aman Allahim eda ve kacamak suan pc basinda olsam parnak salkardim:)canim nazar boncugu olsun bugun telafi edersin

karataycıların başını çeken Okan bey ve Nurçin hanımların fce de bir grupları var, sağlıklı yaşıyoruz diye..

orada d vitaminimin değerini paylaştım, çok düşük dediler.. ve bir kaç kuruluşun kabul ettiği aralıkları paylaştılar, hiçbirinde benim değerim normal görünmüyor, hepsinde çok yetersiz görünüyor.. ama enteresan bir şekilde benim tahlil raporunda iyi görünüyor.. doktora da danıştım d vitamini almalımıyım diye, daha sonucu görmeden, çünkü karatay d vitamini, demir ve b 12 çok önemli diyor.. yok gerek yok demişti..

yasemin canım benimki 8,8 çıktı, ama referans aralıkları şuanda aklımda değil.. eğer öyleyse kilo vermemin sebebi bu olabilir..

Mervecim şimdi bende telefonuma manken resimleri mi koymalıyım Bende böyle olucam falan diye

Bı yolda hersey mübah edacım benim ister manken koy istersen obez olmus kadınların resmini
İkiside sana şlham werecek
düşün bi gelinlik giyiceksin
Kız bnide cagırcan simi öle bişi olunca
Ne bilim nişan elbisen herseyini dört dörtlük istedigin gibi ilerde o fotolara bakınca ohhhh cekersin ne güselim boylusunda masallah dal gbi bi kı süt gibi gelinlikte birleşmiş kugu gibi salına salına dolasmak warken
Bıngıl bıngıl korse giydiginden dolayı gelinliğin içinde put gibi duran bi gelin olmak istemessin degül mü
Dost acı söler bebek
Wee sennn bı zamana kadar azmin basarın bilginle bizlere yön verdin :))))
Şimdi kendi yönünü kaybettim sanma sakın sadece ortalıkta sis war biraz sabret ....
Seni sewiyorum bebişim)

Brnce bozarsin diyetini:)

İyisin bacimmm

Yaa deme öyleee eskisi kadar kaçamak yapmammm cıkss

O lahanalar var yaa hep annem için
Senin menün de süper bu arada maşallahh

Tekrardan hoşgeldinn Edacım

Bahar geldiğinde mi ben biyle olurum
Yoksa ben boyle oldugumda mi gelir bahar
Ayrica bunun seninle ne ilgisi var tabi ki ben böyle oldugum icin gelir bahar

Ne bilim sonra EDACIM kariyer yapmak istiyosun
Bilginin dısında dıs görünüşün ne kadar önmli oldugunu tek sen ben degil eminim bütün kadınlar zayıflayınca ayrı bi güvenle adım atıyolar
İnsanın kendine güveni geliyo
Acaba arkamada veya yüzüme karsı aa co kılo almıssın demelerinin stersii yasamak
Ayyy yok yok bu kılo basa dert :)))
Edaaaa kollarından tuıtup cırpıcam seni silkelicemm
Edaaaaaaaa kendine gel...)))
Gel halaya

Hobaaaaaa teyyy

aman öyle bi konuda konuşma sen gene de
İyiyim sağol Mervecim napayımm valla uğraşıyorum iş güç duruşmalar ders nişanlılık kilo aile abovvv
Sen nasısın iyisin iyi maşallahh

Son düzenleme:
Bahar geldiğinde mi ben biyle olurum
Yoksa ben boyle oldugumda mi gelir bahar
Ayrica bunun seninle ne ilgisi var tabi ki ben böyle oldugum icin gelir bahar

Çünkü sana değdiğinden beri ellerimmm
Bütün kış dallarımda çiçekler açarrr

Çünkü sana değdiğinden beri ellerim
Bütün kış dallarında tomurcuklar var

aman öyle bi konuda konuşma sen gene de
İyiyim sağol Mervecim napayımm valla uğraşıyorum iş güç duruşmalar ders nişanlılık kilo aile abovvv
Sen nasısın iyisin iyi maşallahh

Şükür canım sizlerle konustukca daha iyi oluyorum inş dahada iyi olucam

yasemin inşallah görürsün yazdıklarımı :26:

Allahım yaaa... benm küçükken sanal bebeğim de vardı, ölünce ne kahrolurdum Yarebbimmm
Öperm ben onuu

Sen de katıl bu coşkuyaa
Napıyon kız

napıyım canım yaa işyerine doktor geldi muayene oldum. tansiyonum düşükmüş hasta numarası yapıyorum herkese kimse yemiyo tabii.
sen napıyosun canımcımm

d vitamini testi devlet tarafından ödenmiyormuş değil mi arkadaşlar.
eksikliği kansere sebep oluoyormuş çok önemliymiş. ama bildiğim kadarı ile devlet ödemiyor özelde yaptıran var mı ne kadar acaba fiyatı

napıyım canım yaa işyerine doktor geldi muayene oldum. tansiyonum düşükmüş hasta numarası yapıyorum herkese kimse yemiyo tabii.
sen napıyosun canımcımm

:)) deli yaaa ama madem tabsuyon dusuk hemann tuzlu ayran patlat bak ben iciyom suan ) genelde benm de dusuk de gerci alismis bunyee

Napim canm yemege geldm ardindan kahve ve hop durusmaa :))

Tavuk izgara yiyorm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…