Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selin34 ben hala olcamda ne zaman olcam onu bilemiyorum.abim var bekar daha :))buarada senide tebrik ederim 3. oldun
ayrıca geçmiş olsun çocuğunun kolu kırılmış.umarım hemencik iyileşir.

bende aşkam hamsiiii yidimm.
az öncede bir fincn şekersz çay içtim
herkesi öpüyorum

evet artık toparlandım önüme bakıyorum teşekkür ederim ilgin için.
Aslında bu arada herkese tekrar teşekkür ediyorum ilginiz alakanız için.

canım tebrik ederim ama bu hafta ben geri döndüm.
bakarız duruma bu arada ben 700gr geri aldım bu hafta. büyük ihtimalle yılbaşı günü ve sonrasında. ilk önce bir onu vermem lazım.

akşam yemeğim
1 kase sütlü ıspanak çorbası
yoğurtlu brokoli salatası
1 parça domates biber soslu biftek

sonrasında 2 çay sonrada mandalina yicem hepinize iyi pazarlar

Sütlü ıspanak çorbası nasıl oluyor çok merak ettim.
Brokoli çorbası gibi birşey mi?
Bi tarifini versene ben ıspanağı her türlüsünü severim merak ettim.

canım çoook geçmiş olsun.
İnşallah bebeğin en kısa zamanda iyileşir.

bugün yediklerim
öğlen 2 yumurta ile omlet yaptım.
yanında biraz beyaZ peynir yedi 2 dilim de tam buğday ekmeği yedim.
Akşam yemeğinde de 3 tane köfte yanında da salata yedim.
Yemekten sonra da kahve içtim.
Biraz önce de 2 tane küçük kivi yedim.
İyi geceler kızlar
İyi pazarlar

çok geçmiş olsun canım Allah daha beterinden sakınsın canım benim pekte küçük gerçi kırık yaşın kadar sürede iyileşir diyorlar çabuk iyileşir kendine dikkat et bebişi öp bizim yerimize

nam ablacım ve bernuşum listeler için baya uğraştınız ellerinize sağlıka.s.
yine geç kaldım farkındayım ama ne yapayım bana yeni sıra geldi dün yani cuma günü okulda bahçe nöbetçisiydim havada oldukça soğuktu dondum resmen bugün sabahta kursa gittim sabah 7.30 da evden çıktım yine soğuk bide üstüne aylık misafirimiz geldi kurstan gelince bir uyumuşum akşam 6 da zor uyandımkafamçokkarıştı Allahtan yemeğim vardı yedik oğlanını iğneye götürdük gelincede alışveriş yaptık sonrada evi toparladım derken saat geç oldu kafanızı şişirdim:tomato: dimi farkındayım ve susuyorum
yediklerime hemen geçeyim sabah 1 tane açma çay öğle yeşil fasulye 1 dilim ekmek az haşlanmış patates yarımtane anca yemişimdir akşam sadece 1 kepçe ezo gelin çorbası biraz öncede 3 tane mandalina yatmadan beşi bir yerde çayımıda içerim bu gün hiç içmedim hepinizi öptüm canlarım:1hug:

günaydın kızlar nasılsınız

bugün sabah 08:00 kaltım
ilaçlarım ve 1 bardak su

09:40 1 çatal pastırma(hiç sevmem )
3 siyah zeytin
1 dilim beyaz peynir
ince 1 dilim kaşar
2 dilim ekmek
1 çay kaşığı ahududu reçeli
2 bardak çay(hala devam sayısını bilemem)

aslında ben dün diyetime başlayacakdım
ama okadar çok alışmışımki bu diyete pazartesileri başlamaya kendimde eksiklik hissettim yarından başlamaya karar verdim

günaydın kızlar.herkes iyidir umarım.
sabah yediklerim:
birkaç çatal helva
üç çatal omlet
bir ince dilim kaşar p.
bir dlm ekmek
şekersiz çay
haa tabi öncesinde 1 kuru kayısı ve iki bardak su
herkesi öpüyorummm

TATLIM BİRAZ DAHA İYİSİN DEĞİLMİ
YAZDIKLARINA BAKARAK ÖYLE HİSSEDİYORUM

evet nam ablacım artık daha iyiyim.
geriye takılırsam ilerleyemem bu da benim için en kötüsü olur.

Bugün sabah ilk önce bir kahve içtim kendime geleyim diye.
1 saat kadar sonra 2 dilim ekmek arasına biraz beyaz peynir 2 yaprak arul ve yarım domates koyarak sandviç yaptım onu yedim yanında 1 kupa çay içtim.

evet kızlar neler yaptınız bakalım

anladığım kadarıyla hepiniz birşeylerle uğraşıyorsunuz
çünküüü ortalık bana kaldı

neyse kızlar öğlen
14:00 1 dilim somon balığı ızgara
bol yeşil salata
3 bardak şekersiz çay

canım geçmiş olsun bebeğine acil şifalar yaradanım daha kötülerinden korusun.öp benim için bebişiniŞenizŞeniz

selam bacular
sabah 1çay ve 1 tost ancak yedim miden bulandı sabahta dediğim 12 di

kendimi iyi hissetmiyorum bu aralar sanırım kansız kaldım bu hafta sonu evdeydikya acısını çıkarmam lazım bi doktor yapayım

çok üşüyorum,rengim hortlak gibi asabiyim,gücüm yok zoraki iş yapıyorum ya

kararsızcım ALLAH yardım etsin.oğluşunada geçmiş olsun acil şifalar, benim ablamda öğretmen at gibin koşturuyo valla yarışa sokcam seni diyorum minyon tipli zaten 1.50 boy var uğraşıyor okulda arada kaybolma diyorum

unutmuşum kusura bakmayın dereceye girenleri tebrik ediyorum:hooray:a.s.
darısı başıma

Son düzenleme:
selam arkedeşler ben geldim bugün neler yedim sabah kaşarlı tost çay öğle yemedim çünkü sabah 12 de kalktım akşamda pasta börek yaptım ama az yedim kızlar 1 dilim mozaik pastasıyla yarım sana nböreği domates çay kızlar kek yaptım sana böreği yaptım mozaik pasta yaptım buyrun gelin

merhabalar ben sabah peynir sucuk ve ekmek yedim şekersiz çayla akşam ise ızgara köfte ve mantar çorba bu arada evelsi gün aşure yaptım kızlar buyrun aşure yemeye kendim için küçük kaselere koydum bir kaç tane bugün birini yedim saat 15:00 gibi valla kızmayın lütfennn yaaaa aşureyi çok severim birde şimdi mens oldum hepten krizdeyim dedimya artık bu hafta benden hayır yok

burada yapacak çok fazla birşey yok birde hava kötü olunca eve bağlanıp kalıyorsun tek bir cafe var gidilebilecek çocuklar için birkaç oyuncak koymuşlar top havuzu felan işte oyalanıyorlar eşimde kalk gidelim oğlan eğlensin biraz bizde birer kahve içeriz dedi gittik neyse oğlum top havuzunda oynuyor bende onu görebilecek gibi oturdum içtim kahvemi sonra yanına gittim hadi artık gidelim demeye oradaki bir bayan bunu eve gider gitmez yıkayın üzerinide çıkarıp yıkayın dedi Allah Allah hayırdır ne oldu dedim haliylen, demezmi az önce bir çocuk topların içine işedi diyeeeee amanınnnnnn nasıl yani yaaaaaa oofffff yani demek ki orayada gitmememiz lazım hergün biri ikisi yapıyorsa neyse benim ki topların içinde değildi kenardaydı ama sordum oğlana hiç ıslak top geldimi sana diye hayır dedi ama bana sorun hemen eve getirdim yıkadım oğlanı üstünü başını

akşam yemekten sonrada ateşi çıktı biraz üşüttü heralde artık herşeyi yorarım ben öfff yani oradaki bayanda söyledi sağolsun ama iyimi kötümü yaptı bilmem ıyyyk yani eşimde sterildir bişey olmaz huylanma bu kadar diyip duruyor canım yaaa ama bana sorun işte elimde değil huylandım bir kere

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN YA..ALLAH TEZ ZAMANDA ŞİFASINI VERSİN İNŞALLAH,NE ZORDUR ŞİMDİ SANADA ONADA..a.s.
CANIM DAHA İYİ OLDUĞUNA SEVİNDİM..ÖNÜNE DAHA ÇOOOK GÜZEL FIRSATLAR GELİR,ALLAH TAN HAYIRLISI BALIMa.s.
CANIM SEN Bİ KAN TESTİ YAPTIR BENCE..B12 EKSİKLİĞİ FALAN OLABİLİR DİKKAT ET..ÇOK VAR ORTALIKTA ÇÜNKÜ..HE BİDE HALILARI AZ SİL OLURMU,YORGUNLUKTANDA OLABİLİR YANİİCADIARZU
ALLAH KABUL ETSİN GÜZELİM..ARADA OLUR KÜÇÜCÜK KAÇAMAKLAR..a.s.
VALLA BENDE OLSAM BENDE HUYLANIRDIM YANİ..IYYYYYYdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…